sparki Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dobra koledzy - jedziemy z tymi postami do 110 strony do 24.00 godz. Nie namawiaj bo jeszcze sami się wszyscy zdziwimy szkoda papieru To po co wszystko skrupulatnie notujesz na boku :?: pozazdrościłem Ci twojego kapownika :polew:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 Mirek kiedy wpadniesz na zlocika ? - bo ogólnej aktywności na forum to tylko pozazdrościć ilość postów mówi sama za siebie
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dobra koledzy - jedziemy z tymi postami do 110 strony do 24.00 godz. Nie namawiaj bo jeszcze sami się wszyscy zdziwimy szkoda papieru To po co wszystko skrupulatnie notujesz na boku :?: pozazdrościłem Ci twojego kapownika :polew: A widzisz ale jak chcesz mieć dobry notesik to nie możesz patrzeć na oszczędność papieru
mirek31071977 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Chopy ja jeszcze nie widzałem mojego grafika ale na 99% zaś w robocie.A4 mi żonka do teściów zabrała ;( Ale jakby co to mogę podjechać Felicją?54 prężne rumaki karmione gazem,sprzęgło do wymiany i zawory do ustawienia.Blachara po remoncie tylko tylna klapa jeszcze trochę ruda.Prawie jak Mogę dać się karnąć w ramach nowego doświadczenia :polew:
MAJKI Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No Panowie gratki, mnie 2 dni na forum nie było a tu prosze stówka juz przebita Ja nie wiem jak bedzie z tym piątkiem ale kusi mnie ta darmowa puszka piwa Pelex to Cie pociagnie w piątek z tym stawianiem ....
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 Chopy ja jeszcze nie widzałem mojego grafika ale na 99% zaś w robocie.A4 mi żonka do teściów zabrała ;( Ale jakby co to mogę podjechać Felicją?54 prężne rumaki karmione gazem,sprzęgło do wymiany i zawory do ustawienia.Blachara po remoncie tylko tylna klapa jeszcze trochę ruda.Prawie jak Mogę dać się karnąć w ramach nowego doświadczenia :polew: jasne wpadaj - jak Ci podepną Vaga to nie wiem czy jakiś mankament znajdziesz [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:23_________________________________________________Pelex mi coś pisał na PW że 1 puszka za każde 10 koni pod maską Trzeba do gregora napisać żeby wpadł
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No ciekawe ile osób będzie przecież darmowe piwko ciągnie może pobijemy rekord pierwszego spocika
mirek31071977 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No tak to ze mną jest a właściwie z moją robotą,że zloty opuszczane.A jak nie ja to znowu moja żona mi auto zabiera do pracy czy tak jak teraz i kaplica. Dla tych co chcą wiedzieć jak wyglądam to kieruję do zdjęć. 2 z lewej od Mirona a auto 3 od B7 MAJKIEGO. Chociaż kto to chce oglądać
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 ja nie musze oglądać bo Cię pamietam - tymbardziej wtedy gdy mnie wystraszyłeś jako ochrona [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:38_________________________________________________Klikajcie dalej - ja już spadam - idę posiedzieć w nowym foteliku
mirek31071977 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Aaa tam mnie się nie można wystraszyć.Wyglądam jak łagodny misiek.Typowy niepozorny posiadacz :gwizdanie: A kto ci brykę do czerwonego pola kręcił na DK 88 :gwizdanie: To miłego wypoczynku w foteliku
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Klikajcie dalej - ja już spadam - idę posiedzieć w nowym foteliku Oby wygodnie i jak bezpiecznie będzie
MAJKI Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 to ja i tak kapituluje przy moich 140KM musiałbym wypić 14 piweczek, to Pelex ja juz wole 0,7 wypic bo wtedy wiem ze bede zdrowszy
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 to ja i tak kapituluje przy moich 140KM musiałbym wypić 14 piweczek, to Pelex ja juz wole 0,7 wypic bo wtedy wiem ze bede zdrowszy Nie ma mocnego alkoholu na spotach w gliwicach tylko słabe (ale za to darmowe) piwko
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 Klikajcie dalej - ja już spadam - idę posiedzieć w nowym foteliku Oby wygodnie i jak bezpiecznie będzie guruguru - mogę oddać fotelik - nie mogę się dopiąć
krolu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:05_________________________________________________ Ty to się martw zawieszeniem a nie spryskiwaczami Zawieszenie zrobione jedyne 1300 zł Z edytowałem
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Klikajcie dalej - ja już spadam - idę posiedzieć w nowym foteliku Oby wygodnie i jak bezpiecznie będzie guruguru - mogę oddać fotelik - nie mogę się dopiąć No jak tak to musisz spasować z siłownią i trochę stracić na masie a na pewno wejdziesz :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:09_________________________________________________ Zawieszenie zrobione jedyne 1300 zł No to musisz mi się dać karnąć na spocie bo szczerze się przyznam że jeszcze ON-em nie jeździłem z
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:05_________________________________________________ Ty to się martw zawieszeniem a nie spryskiwaczami Zawieszenie zrobione jedyne 1300 zł Z edytowałem
krolu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Jaki spam forum, nie było mnie 1 dzień a tu 4 strony postów nabite, wreszcie będzie co robi w pracy
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 Jaki spam forum, nie było mnie 1 dzień a tu 4 strony postów nabite, wreszcie będzie co robi w pracy liczymy na Twoją aktywność skoro się w pracy nudzisz
Rekomendowane odpowiedzi