Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 z popołudnia (12:03) fajne zdjęcie chłopaki
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 a ja dziś chyba będę umytym sorki Dogi
czester Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Siema z rana Nikt nie zuwazyl, ze mnie nie ma na zdjeciu ;(
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Siema z rana Nikt nie zuwazyl, ze mnie nie ma na zdjeciu ;( ja tak - naprawdę - i pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy że jak bedziemy robić fote grupową na wiosne to albo musimy poprosić jakiegoś przechodnia albo musi je zrobić ktoś mało lubiany ( Guru, Krolu )
krolu Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Siema z rana Nikt nie zuwazyl, ze mnie nie ma na zdjeciu ;( ja tak - naprawdę - i pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy że jak bedziemy robić fote grupową na wiosne ale albo musimy poprosić jakiegoś przechodnia albo musi je zrobić ktoś mało lubiany ( Guru, Krolu ) ijeeeeeeeeeeeeeee :angry:
Maxito Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 sima ziomki fotka zajefaja jak zreszta impra pewnie też
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 sima ziomki fotka zajefaja jak zreszta impra pewnie też ano udana, udana
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 tylko uważajcie...3 od lewej i pierwszy od prawej to geje :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 tylko uważajcie...3 od lewej i pierwszy od prawej to geje :polew: :polew: dlatego staliśmy ze złączonymi nogami
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 tylko uważajcie...3 od lewej i pierwszy od prawej to geje :polew: :polew: dlatego staliśmy ze złączonymi nogami prawa ręka Piterry i uśmiech Krola
DOGI Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 a ja dziś chyba będę umytym sorki Dogi a ja przed chwilą spędziłem godzinke przy karcherze i też brudny nie będę
Maxito Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 a ja dziś chyba będę umytym sorki Dogi a ja przed chwilą spędziłem godzinke przy karcherze i też brudny nie będę dogi jedziesz do częstochowy z nami>???
DOGI Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 wszystko jest do dogadania , narazie zbytnio planów nie mam więc jeżeli pogoda będzie w miarę to czemu nie- mam rodzine bliską w Czewie może zachacze na kawe
kris_kilt Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Siema wszystkim :hi: trochę czasu już tu nie zaglądałem - niestety życie widzę że była impreza , pewnie z okazji 1000 jak się domyślam pozdro !!
czester Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Siema z rana Nikt nie zuwazyl, ze mnie nie ma na zdjeciu ;( ja tak - naprawdę - i pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy że jak bedziemy robić fote grupową na wiosne to albo musimy poprosić jakiegoś przechodnia albo musi je zrobić ktoś mało lubiany ( Guru, Krolu ) Krolu bedzie robic za statyw, a guru za fotografa tylko uważajcie...3 od lewej i pierwszy od prawej to geje :polew: :polew: Haha :polew: Siema wszystkim :hi: trochę czasu już tu nie zaglądałem - niestety życie widzę że była impreza , pewnie z okazji 1000 jak się domyślam pozdro !! Czesc Kris tak imprezka byla z okazji 1000 stron, szkoda ze nie mogles wpasc. Taki zapracowany, czy dalej chory ?
kris_kilt Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 chory już nie , męczyłem się 2 tyg , ale przeszło , teraz bardziej zapracowany + uczelnia w tym roku daje się bardzo we znaki , no i jestem w trakcie poszukiwań jakiejś nowej pracy też... i tym sposobem badam neta średnio co 3-4 dni na chwilkę ... a gdzie byliście , pękła jakaś halba z tej okazji ??
Rekomendowane odpowiedzi