Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taki 4.2

BNS taki co ja mam :decayed:

(w planach) :kox: :kox: :kox: :kox:

Za 500 lat :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Landryn do roboty się zabieraj

spylaj od kompa

Opublikowano

Landryn do roboty się zabieraj

spylaj od kompa

I tak idę bo już nie mogę twoich postów czytać :decayed:

Do wieczora wszystkim :hi:

Opublikowano

nikt nie będzie tęsknił

spadziara

Opublikowano

Witam :)

O Ku*wa kilka dni mnie na forum nie było i tak 2godziny w plecy żeby ten spam przeczytać !!

W ten piątek będę pod forum i poważnie myślę nad wyjazdem do czewy :hi:

A tak poza tym to zaskoczę co niektórych jak przyjadę w piątek (oczywiście jak domknę temat do końca- ale to już niespodzianka )

Opublikowano

Czesc młodziezy :hi:

dzien ogarniania, ale.... Sprzegiełko dogadane, akumulatorek nowy bedzie jutro :evil:

1-2 Grudzien zdejmuje z auta obecne wyjebane w 2kkm sprzeglo i wysyłam je do warszawy, zakladamy tarcze organiczna i pizgamy mocniejszy docisk... bedzie twardo... ale mam nadzieje że nie wyrwe fotela z prowadnic :naughty:

ma ktos jakiegos lakiernika, speca ?? bo może odrazu w grudniu bym porobił moje pozdzierane błotniki i juz powoli przygotowywał autko do sezonu :evil:

Powoli do przodu i na wiosne moze wszystko bedzie smigac swiszczec i latac :chytry:

Opublikowano
ma ktos jakiegos lakiernikowego speca ??

ja mam ale warsztat ma w okolicach Olzy, Chalupek wiec troche daleko od ciebie

Opublikowano

ile się ceni od częsci ?? albo inaczej, ile by brał za pomalowanie calego auta w ten sam kolor + ewentualnie 2 warstwy klaru?

80km, chyba jednak dam sobie siana

potrzebuje kogos kto sprawy nie spaskudzi i nie zgoli mnie jak za zboze, bo juz wole zainwestowac sianko w pare kucy wiecej niz w lakier :tongue4:

Opublikowano

606-755-790 to jest do niego numer. ma na imie Rafal i powolaj sie na mnie

Opublikowano

:hi:

auto jeździ, w piątek i niedziele się widzimy, jutro kupuje sonde lambda i montuje te rury :decayed:

wkoooooooońcu :>

koszt naprawy to 290 zł, znalazłem dobrego mechanika, tzn nie lepszego od mojego Mistrza ale jest okej :)

Opublikowano

Czesc młodziezy :hi:

ma ktos jakiegos lakiernika, speca ?? bo może odrazu w grudniu bym porobił moje pozdzierane błotniki i juz powoli przygotowywał autko do sezonu :evil:

Powoli do przodu i na wiosne moze wszystko bedzie smigac swiszczec i latac :chytry:

Co do lakiernika to mój brat jest lakiernikiem i całkiem dobrze ogarnia temat :cool1:

A co do kasy to nie bierze dużo, ale to na pewno kwestia dogadanie się :wink4:

jak coś to pisz.

Opublikowano

Witam :)

O Ku*wa kilka dni mnie na forum nie było i tak 2godziny w plecy żeby ten spam przeczytać !!

W ten piątek będę pod forum i poważnie myślę nad wyjazdem do czewy :hi:

A tak poza tym to zaskoczę co niektórych jak przyjadę w piątek (oczywiście jak domknę temat do końca- ale to już niespodzianka )

no to czekamy - a na wyjazd do SC zapraszamy - może być mega wypad - pogoda miodzio się szykuje :naughty:

Opublikowano

I witam z wieczora :hi:

Opublikowano

I witam z wieczora :hi:

:hi:

ale w sumie będę za jakiś czas :wink4:

Opublikowano

to mówisz Miron że jedziesz na letnich ? :decayed:

Opublikowano

nie kumam :mysli:

Opublikowano

Ja bym na letnich pojechał bo szkoda mi zimówek (prawie nówki :kox:) tylko nie wiem czy za wami udupię z tymi łysolcami :decayed:

Opublikowano

Siemka! :hi:

Powiem tylko tyle :polew: :polew:

Zaś miałem ubaw jak to czytałem, szkoda że mnie tu wczoraj nie było bo miałbym kilka mocnych tekstów :naughty: :>

Ps. Miron wczoraj was próbował położyć spać prawie jak Guru swojego bracika :polew:

W niedzielę chyba z wami pojadę do tej Cze-wy, najwyżej zarwę nockę. Raz się żyje i wypad do cze-wy może się prędko nie powtórzyć :gwizdanie:

potrzebuje kogos kto sprawy nie spaskudzi i nie zgoli mnie jak za zboze, bo juz wole zainwestowac sianko w pare kucy wiecej niz w lakier :tongue4:

Mam tu jakiś fachurów, ale pytanie ile masz na to czasu? bo u niego trzeba się umówić i czekać może nawet miesiąc albo dłużej :gwizdanie:

Opublikowano

Gregor :good::notworthy:

naprawdę fajnie że będziesz wśród nas :wink4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:00_________________________________________________Pucek :wallbash: :wallbash: odczytałem Twojego posta "jedziesz na letni" a nie na letnich :wallbash: stąd moje zdziwienie

Tak - jadę na letnich - a na jakich mam jechać jak w niedziele ma być +15[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:01_________________________________________________Gregor rozumiem, że będziesz na zbiórce w SG :decayed:

Opublikowano

Spoko Miron, fajnie będzie z wami pojechać na pewno :good: