Guregoru Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 taki 4.2 BNS taki co ja mam (w planach) :kox: :kox: Za 500 lat :polew:
piterra Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Landryn do roboty się zabieraj spylaj od kompa
Guregoru Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Landryn do roboty się zabieraj spylaj od kompa I tak idę bo już nie mogę twoich postów czytać Do wieczora wszystkim
piterra Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 nikt nie będzie tęsknił spadziara
Patrikos28 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam O Ku*wa kilka dni mnie na forum nie było i tak 2godziny w plecy żeby ten spam przeczytać !! W ten piątek będę pod forum i poważnie myślę nad wyjazdem do czewy A tak poza tym to zaskoczę co niektórych jak przyjadę w piątek (oczywiście jak domknę temat do końca- ale to już niespodzianka )
QRi Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Czesc młodziezy dzien ogarniania, ale.... Sprzegiełko dogadane, akumulatorek nowy bedzie jutro 1-2 Grudzien zdejmuje z auta obecne wyjebane w 2kkm sprzeglo i wysyłam je do warszawy, zakladamy tarcze organiczna i pizgamy mocniejszy docisk... bedzie twardo... ale mam nadzieje że nie wyrwe fotela z prowadnic ma ktos jakiegos lakiernika, speca ?? bo może odrazu w grudniu bym porobił moje pozdzierane błotniki i juz powoli przygotowywał autko do sezonu Powoli do przodu i na wiosne moze wszystko bedzie smigac swiszczec i latac
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 ma ktos jakiegos lakiernikowego speca ?? ja mam ale warsztat ma w okolicach Olzy, Chalupek wiec troche daleko od ciebie
QRi Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 ile się ceni od częsci ?? albo inaczej, ile by brał za pomalowanie calego auta w ten sam kolor + ewentualnie 2 warstwy klaru? 80km, chyba jednak dam sobie siana potrzebuje kogos kto sprawy nie spaskudzi i nie zgoli mnie jak za zboze, bo juz wole zainwestowac sianko w pare kucy wiecej niz w lakier
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 606-755-790 to jest do niego numer. ma na imie Rafal i powolaj sie na mnie
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 auto jeździ, w piątek i niedziele się widzimy, jutro kupuje sonde lambda i montuje te rury wkoooooooońcu :> koszt naprawy to 290 zł, znalazłem dobrego mechanika, tzn nie lepszego od mojego Mistrza ale jest okej
Patrikos28 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Czesc młodziezy ma ktos jakiegos lakiernika, speca ?? bo może odrazu w grudniu bym porobił moje pozdzierane błotniki i juz powoli przygotowywał autko do sezonu Powoli do przodu i na wiosne moze wszystko bedzie smigac swiszczec i latac Co do lakiernika to mój brat jest lakiernikiem i całkiem dobrze ogarnia temat A co do kasy to nie bierze dużo, ale to na pewno kwestia dogadanie się jak coś to pisz.
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam O Ku*wa kilka dni mnie na forum nie było i tak 2godziny w plecy żeby ten spam przeczytać !! W ten piątek będę pod forum i poważnie myślę nad wyjazdem do czewy A tak poza tym to zaskoczę co niektórych jak przyjadę w piątek (oczywiście jak domknę temat do końca- ale to już niespodzianka ) no to czekamy - a na wyjazd do SC zapraszamy - może być mega wypad - pogoda miodzio się szykuje
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 I witam z wieczora ale w sumie będę za jakiś czas
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 to mówisz Miron że jedziesz na letnich ?
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 to mówisz Miron że jedziesz na letnich ? nie kumam
Guregoru Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 to mówisz Miron że jedziesz na letnich ? Ja bym na letnich pojechał bo szkoda mi zimówek (prawie nówki ) tylko nie wiem czy za wami udupię z tymi łysolcami
gregory Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Siemka! Powiem tylko tyle :polew: Zaś miałem ubaw jak to czytałem, szkoda że mnie tu wczoraj nie było bo miałbym kilka mocnych tekstów :> Ps. Miron wczoraj was próbował położyć spać prawie jak Guru swojego bracika W niedzielę chyba z wami pojadę do tej Cze-wy, najwyżej zarwę nockę. Raz się żyje i wypad do cze-wy może się prędko nie powtórzyć :gwizdanie: potrzebuje kogos kto sprawy nie spaskudzi i nie zgoli mnie jak za zboze, bo juz wole zainwestowac sianko w pare kucy wiecej niz w lakier Mam tu jakiś fachurów, ale pytanie ile masz na to czasu? bo u niego trzeba się umówić i czekać może nawet miesiąc albo dłużej :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Gregor naprawdę fajnie że będziesz wśród nas [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:00_________________________________________________Pucek :wallbash: odczytałem Twojego posta "jedziesz na letni" a nie na letnich stąd moje zdziwienie Tak - jadę na letnich - a na jakich mam jechać jak w niedziele ma być +15[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:01_________________________________________________Gregor rozumiem, że będziesz na zbiórce w SG
gregory Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Spoko Miron, fajnie będzie z wami pojechać na pewno
Rekomendowane odpowiedzi