diman Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 czesc zboczuchy jak tam dzisiaj :gwizdanie: dzisiaj widze spokoj jest na forum
krolu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 ja wczoraj an katowickich Vag-owałem auto i wyszedł błąd: "crash data stored" i awaryjne otwarcie centralnego zamka...więc autko musiało być nieźle stuknięte... a taka ładna sztuka ;/
czester Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema Jak fajnie jak nie trzeba tyle czytac za kazdym razem Miron szukam dalej autka, ale cos mniej wyszukanego
MAJKI Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Tak to jest jak człowiek haruje od rana do wieczora to spamowicze siedzą i nabijają posty i czekają na browary a jak jest troche wolnego to nic sie nie dzieje na forum :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Miron szukam dalej autka Czester, a cos konkretnego? bo ostatnio zauwazylem, ze dosc sporo A4 pojawilo sie na komisach w obrebie Rybnika. na komisie w Kedziezynie stoi ich kilka sztuk od B5 do B7
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Tak to jest jak człowiek haruje od rana do wieczora to spamowicze siedzą i nabijają posty i czekają na browary a jak jest troche wolnego to nic sie nie dzieje na forum :gwizdanie: Majki nie ;( przyjedziesz na spot to będziesz mógł jako pierwszy zabrać głos :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 przed konkretnym wekendem Jutro zlocik z browarem :gwizdanie: Sobota wolne Niedziela mega wyjazd do SC
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 przed konkretnym wekendem Jutro zlocik z browarem :gwizdanie: Sobota wolne Niedziela mega wyjazd do SC szkoda że mnie jutro nie będzie ;( :wallbash: :wallbash:
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 przed konkretnym wekendem Jutro zlocik z browarem :gwizdanie: Sobota wolne Niedziela mega wyjazd do SC szkoda że mnie jutro nie będzie ;( :wallbash: :wallbash:
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 przed konkretnym wekendem Jutro zlocik z browarem :gwizdanie: Sobota wolne Niedziela mega wyjazd do SC szkoda że mnie jutro nie będzie ;( :wallbash: :wallbash: To nie dobrze, bo mialem do ciebie sprawe...
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 przed konkretnym wekendem Jutro zlocik z browarem :gwizdanie: Sobota wolne Niedziela mega wyjazd do SC szkoda że mnie jutro nie będzie ;( :wallbash: :wallbash: To nie dobrze, bo mialem do ciebie sprawe... jaką sprawę??[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 12:40_________________________________________________jak coś chcesz Czester to dzwoń nr chyba masz a jak nie to ten Różowy ma do mnie nr tel
Rekomendowane odpowiedzi