Guregoru Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Obadamy obadamy [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 11:22_________________________________________________Co wogóle bierzesz :?:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 11:24_________________________________________________ widze ze kazdy podpuszcza kazdego przed zlotem hehe A to dopiero początek
czester Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Co biore ze soba czy do picia ? M@rk ta audiczka fajna tylko nie ma fisa kolorowego wiec odpada. ;]
M@rk Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Co biore ze soba czy do picia ? M@rk ta audiczka fajna tylko nie ma fisa kolorowego wiec odpada. ;] a tam FIS kolorowy jak jest monitorek 7 cala z DVD :P MIRON jakie Ty sobie teraz Audi kupiłeś ??
Pucek Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 PANOWIE PILNE kupie gdzieś sam ten plastik który jest na końcu, a do którego przykręca się zderzak???????? link http://img8.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0026.jpg WAŻNE I BARDZO PILNE! dzieki
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 W sklepie a serio to pewnie gdzieś w sklepie
Pucek Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 ale mi pomogłeś Vice... tym sposobem targam bez zderzaka do AUDI :> zapytam czy nie chcą się zamienić na A5
Pelex Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Gurecostam :polew: ale pojechałeś Czester nowa kzywka dla wicka.
miron78 Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 Panowie tak coś i mogę już mieć do końca życia : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7972120 niby fajna ale : 1. Ten kolor skórki wg mnie wieśniacko wygląda ( pasuje do golfa 3 ) 2. NAJWAŻNIEJSZE - żaden z niego s-line ( prawdziwa podróba ) - brak kolorowego FIS-a ( navi dokładana ) - brak czarnej podsufitówki ( która była obowiązkiem w s-line ) - brak grzanych stołków - z zewnątrz ma tylko przednią dokładke z s-line ( czyli sam rezał a nie żaden oryginał ) 3. Przebieg 103 tyś serwisowany i bezwypadek 4. Przycisk ESP jakiś poupalany lub po innych przejściach 5. Kiera pikowana a gałka zmiany biegów gładka ( nie było takiej opcji - prawdopodobnie zmieniał koleś kiere ) Ogólnie może się fura wydawać za***ista - ale ja wiem jedno - wałek na 100% i stawiam 10 tyś zł że mam rację Wystarczyłoby mi 5 min rozmowy z kolesiem, zadanie kilku pytań i koleś wycofałby się z połowy spraw wypisanych w ogłoszeniu[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:32_________________________________________________ Co biore ze soba czy do picia ? M@rk ta audiczka fajna tylko nie ma fisa kolorowego wiec odpada. ;] a tam FIS kolorowy jak jest monitorek 7 cala z DVD :P MIRON jakie Ty sobie teraz Audi kupiłeś ?? narazie żadne - dalej stare poczciwe B6
miron78 Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 narazie żadne - dalej stare poczciwe B6 :decayed "STARE" :polew: :polew: nie mam pytań....[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:40_________________________________________________http://www.studiomodena.com.pl/7/dsc00142.jpg -> Pelex dostawca słabo widać ale zawsze coś ... Ci co wiedzą czego szukać to widzą [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________Tu jest ciekawy s-line - wady to brak Q i cena ale przynajmniej wszystko ma na swoim miejscu, nic nie kombinowane http://moto.allegro.pl/item576267878_audi_a4_s4_s_line_2_litry_170_km.html[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 22:30_________________________________________________pocieszające jest to że fura prawie za 100 tyś zł ( B7 ) a wnętrze praktycznie identyczne jak moje ( czyli B6 o połowie wartości tej B7 ) i jak mnie ma ciągnąć do B7
krolu Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Powiem (a raczej napiszę) szczerze, że to Twoje B6 jest dużżżżżzooooooo lepsze od tej B7 ( bez wazeliniarstwa) B7 jakoś mi tak nie leży... Jak bym miał wybór (i kasę że mógł bym sobie na takie zabawki pozwolić z nie liczyć wartości tych furek) bez zastanowienia wybrał bym B6 ale w "klekocie"
miron78 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 Powiem (a raczej napiszę) szczerze, że to Twoje B6 jest dużżżżżzooooooo lepsze od tej B7 ( bez wazeliniarstwa) B7 jakoś mi tak nie leży... Jak bym miał wybór (i kasę że mógł bym sobie na takie zabawki pozwolić z nie liczyć wartości tych furek) bez zastanowienia wybrał bym B6 ale w "klekocie" no dobra - dostaniesz jeszcze jedną naklejke
Pelex Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Zbieracz naklejek Miron jestem pod wrażeniem twojej wiedzy na temat S-Line już wiem na pewno z kim będę sie konsultował kupująć moje nowe BMW ale raczej na pewno nie będzie to zbyt szybko ponieważ chciałbym sprzedać mojego Avanta w 100 procentach sprawnego ale to jest raczej nie możliwe bo jak cos naprawie to inne sie zdupi Nie spekulować teraz nic mi sie nie posypało jeszcze po odbiorze Auta od doktorka ale do piątku jeszcze daleko
krolu Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Hehe, nie mogę mieć tyle naklejek bo mi masa rośnie a przy mojej mocy pojazdu ma to bardzo duże znaczenie... nie ma to jak przeglądanie forum na komórce podczas ćwiczeń z automatyki;) Edycja: jednak nie można pisać postów z komórki bo się bydło robi ;(
gregory Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Ehee.., można by było pomysleć, że miałeś wykład z arabskiego
Pucek Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dokładnie Gregory...ja myślałem że jakiś arabski robak wbił się na kompa Króla PANOWIE KUPIE ŚLIZGI ZDERZAKA DO II LIFTU!!! uruchamiać kontakty - w aso za drogo:/
miron78 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 Miron jestem pod wrażeniem twojej wiedzy na temat S-Line to już moje zboczenie - to nie wiedza to już choroba
Guregoru Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 to już moje zboczenie - to nie wiedza to już choroba Powtarzaj to sobie częściej :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 20:54_________________________________________________Ale tu ucichło już się odzwyczaiłem od takiej ciszy
miron78 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 Ale tu ucichło już się odzwyczaiłem od takiej ciszy ja też
Guregoru Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 O to jednak jeszcze ktoś pojawia się na forum oprócz mnie :gwizdanie: fajnie :) To co z tym robimy że tak cicho :?:
Rekomendowane odpowiedzi