Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obadamy obadamy :decayed:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 11:22_________________________________________________Co wogóle bierzesz :?:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 11:24_________________________________________________

widze ze kazdy podpuszcza kazdego przed zlotem hehe

A to dopiero początek :naughty:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co biore ze soba czy do picia ? :tongue4:

M@rk ta audiczka fajna tylko nie ma fisa kolorowego wiec odpada. ;]

Opublikowano

No ze sobą do picia :cool1:

Opublikowano

a tam FIS kolorowy jak jest monitorek 7 cala z DVD :P:P

MIRON jakie Ty sobie teraz Audi kupiłeś ??

Opublikowano

W sklepie :tongue4::polew: a serio to pewnie gdzieś w sklepie :wink4:

Opublikowano

ale mi pomogłeś Vice...

tym sposobem targam bez zderzaka do AUDI :> zapytam czy nie chcą się zamienić na A5 :naughty:

Opublikowano

Gurecostam :polew: :polew: :polew: ale pojechałeś Czester :nabijasie: nowa kzywka dla wicka.

Opublikowano

Panowie tak coś i mogę już mieć do końca życia :

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7972120

niby fajna ale :

1. Ten kolor skórki wg mnie wieśniacko wygląda ( pasuje do golfa 3 )

2. NAJWAŻNIEJSZE - żaden z niego s-line ( prawdziwa podróba )

- brak kolorowego FIS-a ( navi dokładana )

- brak czarnej podsufitówki ( która była obowiązkiem w s-line )

- brak grzanych stołków

- z zewnątrz ma tylko przednią dokładke z s-line ( czyli sam rezał a nie żaden oryginał )

3. Przebieg 103 tyś serwisowany i bezwypadek :polew:

4. Przycisk ESP jakiś poupalany lub po innych przejściach

5. Kiera pikowana a gałka zmiany biegów gładka ( nie było takiej opcji - prawdopodobnie zmieniał koleś kiere )

Ogólnie może się fura wydawać za***ista - ale ja wiem jedno - wałek na 100% i stawiam 10 tyś zł że mam rację :wink4:

Wystarczyłoby mi 5 min rozmowy z kolesiem, zadanie kilku pytań i koleś wycofałby się z połowy spraw wypisanych w ogłoszeniu[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:32_________________________________________________

a tam FIS kolorowy jak jest monitorek 7 cala z DVD :P:P

MIRON jakie Ty sobie teraz Audi kupiłeś ??

narazie żadne - dalej stare poczciwe B6 :decayed:

Opublikowano

narazie żadne - dalej stare poczciwe B6 :decayed

"STARE" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nie mam pytań....[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:40_________________________________________________http://www.studiomodena.com.pl/7/dsc00142.jpg -> Pelex dostawca :D słabo widać ale zawsze coś ...

Ci co wiedzą czego szukać to widzą :wink4:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________Tu jest ciekawy s-line - wady to brak Q i cena ale przynajmniej wszystko ma na swoim miejscu, nic nie kombinowane :wink4:

http://moto.allegro.pl/item576267878_audi_a4_s4_s_line_2_litry_170_km.html[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 22:30_________________________________________________pocieszające jest to że fura prawie za 100 tyś zł ( B7 ) a wnętrze praktycznie identyczne jak moje ( czyli B6 o połowie wartości tej B7 ) i jak mnie ma ciągnąć do B7 :decayed:

Opublikowano

Powiem (a raczej napiszę) szczerze, że to Twoje B6 jest dużżżżżzooooooo lepsze od tej B7 ( bez wazeliniarstwa) B7 jakoś mi tak nie leży...

Jak bym miał wybór (i kasę że mógł bym sobie na takie zabawki pozwolić z nie liczyć wartości tych furek) bez zastanowienia wybrał bym B6 ale w "klekocie"

Opublikowano

Powiem (a raczej napiszę) szczerze, że to Twoje B6 jest dużżżżżzooooooo lepsze od tej B7 ( bez wazeliniarstwa) B7 jakoś mi tak nie leży...

Jak bym miał wybór (i kasę że mógł bym sobie na takie zabawki pozwolić z nie liczyć wartości tych furek) bez zastanowienia wybrał bym B6 ale w "klekocie"

no dobra - dostaniesz jeszcze jedną naklejke :polew:

Opublikowano

Zbieracz naklejek :polew: Miron jestem pod wrażeniem twojej wiedzy na temat S-Line :notworthy: już wiem na pewno z kim będę sie konsultował kupująć moje nowe BMW :polew: ale raczej na pewno nie będzie to zbyt szybko ponieważ chciałbym sprzedać mojego Avanta w 100 procentach sprawnego ale to jest raczej nie możliwe bo jak cos naprawie to inne sie zdupi :nabijasie: Nie spekulować teraz :decayed: nic mi sie nie posypało jeszcze po odbiorze Auta od doktorka ale do piątku jeszcze daleko :wink4:

Opublikowano

Hehe, nie mogę mieć tyle naklejek bo mi masa rośnie a przy mojej mocy pojazdu ma to bardzo duże znaczenie...:P nie ma to jak przeglądanie forum na komórce podczas ćwiczeń z automatyki;)

Edycja: jednak nie można pisać postów z komórki bo się bydło robi ;(

Opublikowano

Ehee.., można by było pomysleć, że miałeś wykład z arabskiego :polew:

Opublikowano

dokładnie Gregory...ja myślałem że jakiś arabski robak wbił się na kompa Króla :polew:

PANOWIE KUPIE ŚLIZGI ZDERZAKA DO II LIFTU!!! uruchamiać kontakty - w aso za drogo:/

Opublikowano

Miron jestem pod wrażeniem twojej wiedzy na temat S-Line

to już moje zboczenie - to nie wiedza to już choroba :decayed:

Opublikowano

to już moje zboczenie - to nie wiedza to już choroba :decayed:

Powtarzaj to sobie częściej :gwizdanie: :tongue4::decayed:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 20:54_________________________________________________Ale tu ucichło już się odzwyczaiłem od takiej ciszy :kox:

Opublikowano

Ale tu ucichło już się odzwyczaiłem od takiej ciszy

ja też :)

Opublikowano

O to jednak jeszcze ktoś pojawia się na forum oprócz mnie :decayed: :gwizdanie:

fajnie :):)

To co z tym robimy że tak cicho :?: :polew: