Guregoru Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Jarko nie musisz się czaić - wpadaj na piatkowy zlot jak chcesz zobaczyć jak wyglądają mega zloty czuj się zaproszony i mile widziany Tylko niech nie zapomni że nowicjusze którzy przyjeżdżają pierwszy stawiają coś z % stałym bywalcom viceprezes dobrze prawi polać mu A jak
Pucek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 no nie dołujcie mnie że będziecie jeździć na ori zawiasie!:/ normalnie chyba Was jakaś choroba dopadła... a nawet będe teraz na spociku:D Piterra będziesz?????????? prosił bym o przegwintowanie pewnego elementu przy lampie, no i miałeś poszukać tej śrubki bo mówiłeś że ją masz...
Guregoru Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 To jak bedziesz to poszukaj tego plastiku do anteny CB
Pucek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 taaa ja niemam czasu gwintu skręcić a będe jeszcze Wam auto myć i szukać malutkiego plastiku... weź tam z czegoś dopasuj np. z MAGGI (przyprawa do zup) rusz palicą Vice :>
MAJKI Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Ja tak z innej beczki do kolegi piterra, masz pękniety grill w swojej rakiecie, ja znalazłem w garazu ori grill z mojej starej b5 tylko nie mam znaczka. musiałbyś przełożyć swój, jak bedziesz sie wybierał na spota to napisz to Ci go sprezentuje
piterra Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Ja tak z innej beczki do kolegi piterra, masz pękniety grill w swojej rakiecie, ja znalazłem w garazu ori grill z mojej starej b5 tylko nie mam znaczka. musiałbyś przełożyć swój, jak bedziesz sie wybierał na spota to napisz to Ci go sprezentuje z góry dzieks ale teraz mnie nie bedzie ale za tydzień na pewno będę jeszcze dam znać i przypomnę się [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 23:05_________________________________________________ no nie dołujcie mnie że będziecie jeździć na ori zawiasie!:/ normalnie chyba Was jakaś choroba dopadła... a nawet będe teraz na spociku:D Piterra będziesz?????????? prosił bym o przegwintowanie pewnego elementu przy lampie, no i miałeś poszukać tej śrubki bo mówiłeś że ją masz... no przykro mi ale nie bedzie mnie ale postaram się przygotować na za tydzień tylko jeszcze się przypomnij będziesz wszystkie muldy brzuchem szlifował to nie oznacza że zaraz wszyscy muszą mieć audice typu "low rider" jak chcesz to bądź "low puckiem" twoja sprawa podoba ci się gleba no to ok mi też się podoba ale uważam że jest niepraktyczna jak kupię obie A6 to wtedy może zglebię A4 i wogóle zrobię "optic tuning" bo wiadomo że z tego motoru nic więcej nie wykrzesam tak że pozdrawiam Cię mój drogi LowPuckuRiderze a tu masz link jak mniej więcej będzie wyglądała twoja jazda nocą po naszych kochanych drogach [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 23:07_________________________________________________ Nawet mnie ćwoki w ankiete alkoholową ( w temacie zlotu w Bukowinie ) wmieszali tak to już jest z Krakusami - śledzą mnie w każdym wątku Mironku to ty jeszcze nie wiesz że ja pochodzę z Krakowa a jak ja pochodzę z krakowa to oznacza że "krakusy " mają Cię cały czas na monitoringu :polew: a tak wogóle JARKO to wpadł byś na nasz splocik to zobaczysz jak Elyta się spotuje :kox:
miron78 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 Mironku to ty jeszcze nie wiesz że ja pochodzę z Krakowa a jak ja pochodzę z krakowa to oznacza że "krakusy " mają Cię cały czas na monitoringu :polew: a tak wogóle JARKO to wpadł byś na nasz splocik to zobaczysz jak Elyta się spotuje po tylu miesiącach zlotów dowiaduje się kto jest wtyczką a co do zawiasu to wiadomo - każdego indywidualna sprawa osobiście miałem : 1. serie - i już nie chce 2. Zawias - 60 + 17 ( wygląd kox, śmigając trzeba było uważać ale wielkiej tragedi nie było ) 3. Zawias -30 + 18 ( wygląd kox, zakręty i jazda kox, zero możliwość przychaczenia czym kolwiek i ocokolwiek, śmiga sie jak autkiem w seri zawiasie ) dla mnie najlepsza opcja
krolu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Mironku to ty jeszcze nie wiesz że ja pochodzę z Krakowa a jak ja pochodzę z krakowa to oznacza że "krakusy " mają Cię cały czas na monitoringu :polew: a tak wogóle JARKO to wpadł byś na nasz splocik to zobaczysz jak Elyta się spotuje po tylu miesiącach zlotów dowiaduje się kto jest wtyczką a co do zawiasu to wiadomo - każdego indywidualna sprawa osobiście miałem : 1. serie - i już nie chce 2. Zawias - 60 + 17 ( wygląd kox, śmigając trzeba było uważać ale wielkiej tragedi nie było ) 3. Zawias -30 + 18 ( wygląd kox, zakręty i jazda kox, zero możliwość przychaczenia czym kolwiek i ocokolwiek, śmiga sie jak autkiem w seri zawiasie ) dla mnie najlepsza opcja Kurzce Panowie, felgi 18' ? nie chce nawet wiedzieć ile oponki do tego kosztują... Ja wyprowadzić się chcę od rodziców lodówke musze kupić ... Interesuje mnie średni koszt takich modyfikacji, o silniczku już wiem 2x moc za około 2000 zł, niech żyje forum
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Ech wy to macie problemy :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 08:52_________________________________________________Kto będzie w tym kolejnym bardzo szczęśliwym dniu (piątek 13 ) na spociku :?: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 jak zwykle narazie nic nie wiem Ty tylko kluczyków dobrze pilnuj to przyjedziesz pewno
krolu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Mnie niestety nie będzie, dostałem naklejkę to już się nie pojawie :polew: :polew: a na poważnie, to mam wolny weekend, nie mam zajeć (jeden z nielicznych) pójdę cię upodlić
miron78 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 jak zwykle narazie nic nie wiem Ty tylko kluczyków dobrze pilnuj to przyjedziesz pewno spoko - niema śniegu to się nie zgubią
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 jak zwykle narazie nic nie wiem Ty tylko kluczyków dobrze pilnuj to przyjedziesz pewno spoko - niema śniegu to się nie zgubią Oby
miron78 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 jak zwykle narazie nic nie wiem Ty tylko kluczyków dobrze pilnuj to przyjedziesz pewno spoko - niema śniegu to się nie zgubią Oby zawsze jest jeszcze corsa
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 jak zwykle narazie nic nie wiem Ty tylko kluczyków dobrze pilnuj to przyjedziesz pewno spoko - niema śniegu to się nie zgubią Oby zawsze jest jeszcze corsa Oj nie nie przecież taki zlot na którym była by corsa to jeszcze nia nasz pułap daj każdemu z nas najpierw zarobić grubą kasę to potem będziemy mogli wszyscy corsami wpadać :polew:
krolu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Co tak cicho, mialo być 10 stron na tydzień
sparki Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Co tak cicho, mialo być 10 stron na tydzień nie no trzeba oszczędzać papier bo nam kolega drifter zbankrutuje
Rekomendowane odpowiedzi