Pucek Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 bardzo niedobrze się dzieje, jak nie będzie Piterry to mnie też nie bo wkońcu jak nie ma jednego z pijaków to drugiego też nie może być... buhehhehe a tak serio to za tydzień mam nocki więc nie ma szans żeby wpaść, w takim razie zobacze jak to będzie
gregory Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 3. Zawias -30 + 18 ( wygląd kox, zakręty i jazda kox, zero możliwość przychaczenia czym kolwiek i ocokolwiek, śmiga sie jak autkiem w seri zawiasie ) dla mnie najlepsza opcja Mironie, ale to chyba nie miałeś w B5?? Bo jakby nie było to w B5 jest już mniejszy komfort na tych samych seryjnych zawiasach niż w B6. Ja miałem zawieche 1BE czyli -20mm i fele 18" na oponach o profilu 40. Jak na auto do użytku codziennego jeździło się fatalnie w B5.
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 ja jednak będę na spocie No to na razie chyba będziemy tylko ty i ja
miron78 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 Co tak cicho, mialo być 10 stron na tydzień tak trzymaj Krolu - goń staruchów na forum [br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 21:47_________________________________________________ 3. Zawias -30 + 18 ( wygląd kox, zakręty i jazda kox, zero możliwość przychaczenia czym kolwiek i ocokolwiek, śmiga sie jak autkiem w seri zawiasie ) dla mnie najlepsza opcja Mironie, ale to chyba nie miałeś w B5?? Bo jakby nie było to w B5 jest już mniejszy komfort na tych samych seryjnych zawiasach niż w B6. Ja miałem zawieche 1BE czyli -20mm i fele 18" na oponach o profilu 40. Jak na auto do użytku codziennego jeździło się fatalnie w B5. tak tak - opcja nr 3 to już za czasów B6
krolu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Co tak cicho, mialo być 10 stron na tydzień tak trzymaj Krolu - goń staruchów na forum [br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 21:47_________________________________________________ 3. Zawias -30 + 18 ( wygląd kox, zakręty i jazda kox, zero możliwość przychaczenia czym kolwiek i ocokolwiek, śmiga sie jak autkiem w seri zawiasie ) dla mnie najlepsza opcja Mironie, ale to chyba nie miałeś w B5?? Bo jakby nie było to w B5 jest już mniejszy komfort na tych samych seryjnych zawiasach niż w B6. Ja miałem zawieche 1BE czyli -20mm i fele 18" na oponach o profilu 40. Jak na auto do użytku codziennego jeździło się fatalnie w B5. tak tak - opcja nr 3 to już za czasów B6 ujjjj Prezes podpadziocha ... :polew: :polew: Dzięki Gregory za rady, i ciiiiiii z tym co ostatnio pisałem niech to będzie niespodzianka...
miron78 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 Krolu a naklejke już przywaliłeś na ścigacza
krolu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 jeszcze nie bo ciągle brudny, nie ma mi go kyo umyć, ale do spotu coś wykombinuje, i wyczuwam tu pewna ironię co do nazwy mojego autka "ścigacz" :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 jeszcze nie bo ciągle brudny, nie ma mi go kyo umyć, ale do spotu coś wykombinuje, i wyczuwam tu pewna ironię co do nazwy mojego autka "ścigacz" :polew: :polew: Jaką ironię
miron78 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 jeszcze nie bo ciągle brudny, nie ma mi go kyo umyć, ale do spotu coś wykombinuje, i wyczuwam tu pewna ironię co do nazwy mojego autka "ścigacz" :polew: :polew: Jaką ironię ja tam z mocy nigdy nie żartuje
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 jeszcze nie bo ciągle brudny, nie ma mi go kyo umyć, ale do spotu coś wykombinuje, i wyczuwam tu pewna ironię co do nazwy mojego autka "ścigacz" :polew: :polew: Jaką ironię ja tam z mocy nigdy nie żartuje Z tylu rumaków to nawet byś się nie odważył
krolu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 już wiem co zrobić, żeby moje rumaki podwoic więc się bójcie ...
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 A co na razie nie chcą się rozmnażać jak króliki :?:
miron78 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 zamawiamy ramki pod rejstrację grupowo? ja mam
MAJKI Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Ja też mam rameczki ale niestety ze starej edycji...
miron78 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Ja też mam rameczki ale niestety ze starej edycji... oto chodzi - są potwierdzeniem długiego stażu na forum
Guregoru Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 A tam zaraz długiego stażu Ja mam nowe
Rekomendowane odpowiedzi