Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wykres po modyfikacjach B6 AWX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ladnie zdrowa maszyna

No właśnie tuner też mi tak mówił i pierwszy wykres był jeszcze lepszy bo było 180km i 400Nm, ale poprosiłem o lekkie obniżenie ze względu na dwumas i sprzęgło. Także motor ma jeszcze większy potencjał, jak będę wymieniał sprzęgło to wsadzę jakieś wzmocnione i zrobię chyba korektę.

Opublikowano

kreski jak malowane,motorek w stanie :kox: idealnym

Opublikowano

Cieszę się, że wszystko w porządku. Pompki są z końcówką BA, turbina była czyszczona chyba 2 lata temu. Mam nadzieję, że silnik długo mi posłuży bez jakiejkolwiek ingerencji.

Opublikowano

A jaki auto ma przebieg, jeśli można spytać? :eusathink: Nie chodzi mi o ten "allegrowy" :wink:

Opublikowano
A jaki auto ma przebieg, jeśli można spytać? :eusathink: Nie chodzi mi o ten "allegrowy" :wink:

Na blacie lekko ponad 220tys. Kupiony był w Polsce we Wrocławiu i 7 lat jeździła nim jakaś Pani. Książki serwisowej oczywiście nie mam, bo Pani zgubiła. Po vine sprawdzałem, ale w Polsce w tamtych latach ( w przeciwieństwie do krajów zachodnich) nie wklepywano napraw do komputera serwisowego i dopiero w 2007roku pojawiały się jakieś wpisy o jakiś duperelach jak wymiana żarówki i inne takie, ale i tak nie wpisywano przebiegu. Pozostaje mi wierzyć, że przebieg ori.

Opublikowano

ja bym się na twoim miejscu nie skupiał na przebiegu masz silnik w zajebistej kondycji i to się liczy :wink:

Opublikowano

Nie, no pewnie też nie patrzę na przebieg. Odpukać wszystko jest z autem OK, a to co przy nim robię wynika z tego że chcę (rezanko) niż, że muszę :kox: