Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

A4 B5 ma aluminiowe zawieszenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''kolega w pasku tez co chwila wymienia bo gowno kupuje uzywke i wkolo to samo ciagle cos wali i puka ale na nowe szkoda tez na podniesionym robil bo mechanik tak kazal - a po co zebys do niego szybko wrocil''

mechanik też chce żyć:grin:

Opublikowano
''kolega w pasku tez co chwila wymienia bo gowno kupuje uzywke i wkolo to samo ciagle cos wali i puka ale na nowe szkoda tez na podniesionym robil bo mechanik tak kazal - a po co zebys do niego szybko wrocil''

mechanik też chce żyć:grin:

mechaniki kochaja takich ludzi:grin:

Opublikowano
To jak se wymieniasz i skrecasz na podniesionym to powodzenia:facepalm: zreszta masz wyzej kolegow opinie

Jak skrecisz tuleje na max i podniesiony to pomysl jak wyglada guma w tej tulejce jak opuscisz auto

Ale Tobie pewnie robil mechanik zajeb,fachura i tak ma byc bo jak opuscilby auto to mu sie nie chce tam lapy wsadzic

k**wa LUDZIE TROCHE LOGICZNIE TRZEBA POMYSLEC

A O MOJE WACHACZE SIE NIE MARTW LEMFORDER ORI A NIE TANIE CHINSKIE GOWNO ZA 400 sam wymienialemi prawie 2 rok jak wlozylem i zero problemu

kolega w pasku tez co chwila wymienia bo gowno kupuje uzywke i wkolo to samo ciagle cos wali i puka ale na nowe szkoda tez na podniesionym robil bo mechanik tak kazal - a po co zebys do niego szybko wrocil

Pozdro

Zgadzam sie w 100%. Mam nadzieje ze przeczytales ze zrozumienie wczesniejesze posty i cytaty i dobrze interpretujesz sens mojej poprzedniej wypowiedzi, bo dokladnie o tym samym pisze :wink:

Opublikowano

SORRY Lukasz ale mnie ponioslo na innym watku i mnie ponioslo :hi:

Ja przed wymiana nic nie czytalem poprostu przy skrecaniu samo mi sie na mozg zrzucilo zeby to skrecic jak go postawie wystarczy spojrzec na tuleje i poruszac wachaczem w pozycji jego pracy samo sie nasuwa

ale dobra za to ze sie unioslem przyjmuje:whip2: ale nie od Was chlopakow :polew:To zadna aluzja psze pani A...i

Opublikowano

prawda jest taka, ze w a4 najgłośniej jest o aluminiowym zawieszeniu bo jako pierwsze w tej budzie zostało produkowane (na tej płycie podłogowej)

o passacie ludzie nie wiedza bo myślą ze jak w starych passatach było stalowe to i w nowych tez

poza tym, w innych samochodach tez jest alu i jakos nikt na nie nie narzeka, beemki, alfy i inne wynalazki... zreszta obecnie wszystkie nowe vagi tez maja wielowahacz