darko Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 ''kolega w pasku tez co chwila wymienia bo gowno kupuje uzywke i wkolo to samo ciagle cos wali i puka ale na nowe szkoda tez na podniesionym robil bo mechanik tak kazal - a po co zebys do niego szybko wrocil'' mechanik też chce żyć
andzia883 Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 ''kolega w pasku tez co chwila wymienia bo gowno kupuje uzywke i wkolo to samo ciagle cos wali i puka ale na nowe szkoda tez na podniesionym robil bo mechanik tak kazal - a po co zebys do niego szybko wrocil''mechanik też chce żyć mechaniki kochaja takich ludzi:grin:
Lukasz_N Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 To jak se wymieniasz i skrecasz na podniesionym to powodzenia:facepalm: zreszta masz wyzej kolegow opinie Jak skrecisz tuleje na max i podniesiony to pomysl jak wyglada guma w tej tulejce jak opuscisz auto Ale Tobie pewnie robil mechanik zajeb,fachura i tak ma byc bo jak opuscilby auto to mu sie nie chce tam lapy wsadzic k**wa LUDZIE TROCHE LOGICZNIE TRZEBA POMYSLEC A O MOJE WACHACZE SIE NIE MARTW LEMFORDER ORI A NIE TANIE CHINSKIE GOWNO ZA 400 sam wymienialemi prawie 2 rok jak wlozylem i zero problemu kolega w pasku tez co chwila wymienia bo gowno kupuje uzywke i wkolo to samo ciagle cos wali i puka ale na nowe szkoda tez na podniesionym robil bo mechanik tak kazal - a po co zebys do niego szybko wrocil Pozdro Zgadzam sie w 100%. Mam nadzieje ze przeczytales ze zrozumienie wczesniejesze posty i cytaty i dobrze interpretujesz sens mojej poprzedniej wypowiedzi, bo dokladnie o tym samym pisze
The a4 Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 SORRY Lukasz ale mnie ponioslo na innym watku i mnie ponioslo Ja przed wymiana nic nie czytalem poprostu przy skrecaniu samo mi sie na mozg zrzucilo zeby to skrecic jak go postawie wystarczy spojrzec na tuleje i poruszac wachaczem w pozycji jego pracy samo sie nasuwa ale dobra za to ze sie unioslem przyjmuje:whip2: ale nie od Was chlopakow :polew:To zadna aluzja psze pani A...i
pioteros Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 prawda jest taka, ze w a4 najgłośniej jest o aluminiowym zawieszeniu bo jako pierwsze w tej budzie zostało produkowane (na tej płycie podłogowej) o passacie ludzie nie wiedza bo myślą ze jak w starych passatach było stalowe to i w nowych tez poza tym, w innych samochodach tez jest alu i jakos nikt na nie nie narzeka, beemki, alfy i inne wynalazki... zreszta obecnie wszystkie nowe vagi tez maja wielowahacz
Rekomendowane odpowiedzi