Gość Edyta Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Hyhy narazie u mnie zostają ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 mam na oku takie same ale na razie to odległy temat...najpierw musze włożyć to co nazbierałem do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Będziesz bardzo zadowolony ;-) edit detale, detale, detale leżą i czekają na "nabranie mocy urzędowej" i założenie chromowane gałki przy okazji wymiany rozrządu wpadł "grzejnik" na zimę po nowym roku działamy dalej w tym temacie no i pakiet zima - modny ostatnio , wliczając gumy w środku dziękuję dobranoc Edytowane 30 Listopada 2014 przez Edyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No idziesz dalej do przodu w ile teraz kucy ceujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Musze żonie pokazać Twój wątek:) Edytowane 30 Listopada 2014 przez garry99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No idziesz dalej do przodu w ile teraz kucy ceujesz? gonie was to się okaże ile będzie można, u mnie już 3 z przodu i nie chce by był zbyt wyżyłowany chcemy go w styczniu dać do turbo elity i zobaczymy co tam się da zrobić Musze żonie pokazać Twój wątek:) myślisz, że coś da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Czy Was wszystkich poe... jak będziecie tak zapier.. z modami to Was nigdy nie dogonię... Edyta piknie te niebieskie łączniki za zderzakiem zawsze mi się podobały.. może kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 FMIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Edytko grubo lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Robi sie tutaj coraz ciekawiej Możesz podać namiary na pw gdzie i jakie elementy do montażu FMIC kupiłaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Szalejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Edytko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Możesz podać namiary na pw gdzie i jakie elementy do montażu FMIC kupiłaś? Fmic.pl tam wszystko znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dzieje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Możesz podać namiary na pw gdzie i jakie elementy do montażu FMIC kupiłaś? Fmic.pl tam wszystko znajdziesz tylko nie ma dedykowanego zestawu do a4 b6 AVF http://fmic.pl/107-audi-zestawy-dedykowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Możesz podać namiary na pw gdzie i jakie elementy do montażu FMIC kupiłaś? Fmic.pl tam wszystko znajdziesz tylko nie ma dedykowanego zestawu do a4 b6 AVF http://fmic.pl/107-audi-zestawy-dedykowane Dzwonisz do gościa, on sam przygotuje Ci zestaw taki jaki potrzebujesz. Możesz odebrać osobiście bo jest on z Częstochowy. Kupowałem u niego i odbierałem osobiście, mogę z całego serca polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Grubo, grubo Oczywiście polecam Turboelitę, co do mocy, to na seryjnych gratach i fmicu myślę, że tak pod 180+ można celować. No kwestia oczywiście sprawności silnika. Robert ma ogarniety temat, więc coś Wam poleci na tyle bezpiecznego, abys silnika nie remontowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Grubo, grubo Oczywiście polecam Turboelitę, co do mocy, to na seryjnych gratach i fmicu myślę, że tak pod 180+ można celować. No kwestia oczywiście sprawności silnika. Robert ma ogarniety temat, więc coś Wam poleci na tyle bezpiecznego, abys silnika nie remontowała a zna się też na GTB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 ładnie lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Grubo, grubo Oczywiście polecam Turboelitę, co do mocy, to na seryjnych gratach i fmicu myślę, że tak pod 180+ można celować. No kwestia oczywiście sprawności silnika. Robert ma ogarniety temat, więc coś Wam poleci na tyle bezpiecznego, abys silnika nie remontowała a zna się też na GTB ? Jakieś tam projekty robią. Całkiem ciekawe z reszta. Mogę Tobie dać nr. do Roberta, pogadasz sobie z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi