Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowi dawaj więcej zdjęć tyłu :)

Ja myślę wygładzić tą linie na zderzaku, żeby bardziej pasował do esowego na froncie, ciekawe jakby to wyszło...

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kupiłeś obiektywik FISHeye? jaki?

Opublikowano

Kowi czy Ty kiedyś poprawisz tą wycieraczkę przednią kierowcy? :naughty: Czy nie umiesz? :gwizdanie: Ustawiona jest jak w starym daewoo :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Kupiłeś obiektywik FISHeye? jaki?

narazie kolegi sprzęt, ale ja w wakacje sie w to wyposażę :wink4:

Kowi czy Ty kiedyś poprawisz tą wycieraczkę przednią kierowcy? :naughty: Czy nie umiesz? :gwizdanie: Ustawiona jest jak w starym daewoo :tongue4:

dobrze jest nie trza płakać :wink4:

Kowi dawaj więcej zdjęć tyłu :)

Ja myślę wygładzić tą linie na zderzaku, żeby bardziej pasował do esowego na froncie, ciekawe jakby to wyszło...

Mówisz cos takiego :mysli:

74607395.jpg

74665407.jpg

Krycha wiem gdzie jest kompletny polift taki jak mój :naughty: przynajmniej na kompletny wygląda

Opublikowano

Chodziło mi o tył i o wygładzenie linii łączenia się dokładki ze zderzakiem :wink4:

Opublikowano

Chodziło mi o tył i o wygładzenie linii łączenia się dokładki ze zderzakiem :wink4:

tzreba by dokladke zespawac ze zderzakiem z zewnatrz i od srodka

Opublikowano

tzreba by dokladke zespawac ze zderzakiem z zewnatrz i od srodka

i to jakimś porządnym spawem, żeby nie pękało, pozatym bedzie trudno to zrobić, bo zderzak i dokładka to dwa różne rodzaje plastiku :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

miałem to robić jak oddawałem auto do malowania, ale koleszce sie nie chciało(nie umiał :mysli: nie wiem) no skończyło sie malowaniem tylko

28821646.jpg

Ala cała w kolorze tez nie jest głupia :kox:

Opublikowano

szczególnie ładnie taki zderzak wyglądałby z hakiem :naughty:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:50_________________________________________________kowi - a programem nie próbowałeś robić fisheye'a?

Opublikowano

szczególnie ładnie taki zderzak wyglądałby z hakiem :naughty:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 20:50_________________________________________________kowi - a programem nie próbowałeś robić fisheye'a?

programem licho wychodzi :thumbdown:, jednak optyka to optyka :wink4:

Opublikowano

no napewno. kiedyś chciałem zrobić programem ale mi nie szło :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no napewno. kiedyś chciałem zrobić programem ale mi nie szło :decayed:

program to nie to, trzeba by sie bawic robiąc panorame, robiąc fotki w pionie i zmieniajac kąt, póżniej w PS automat i reczne naciaganie fotek troche zmudna robota ale czasem efekt wychodzi podobny :wink4:

W tych fotkach lekko załamałem perspektywę fotografii

34878526.th.jpgpanoramag.th.jpg60921622.th.jpg

próbowałem chociaz troche nawiązać do fisheye :naughty:

Opublikowano

program to nie to, trzeba by sie bawic robiąc panorame, robiąc fotki w pionie i zmieniajac kąt, póżniej w PS automat i reczne naciaganie fotek troche zmudna robota ale czasem efekt wychodzi podobny :wink4

Też kiedyś próbowałem programowo... i efekt był tak, że kupiłem w końcu rybe :P

Kowi Ty masz EOS'a 5D? :slina:

Opublikowano

ja widzę że NIKONA COOLPIX P1 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

program to nie to, trzeba by sie bawic robiąc panorame, robiąc fotki w pionie i zmieniajac kąt, póżniej w PS automat i reczne naciaganie fotek troche zmudna robota ale czasem efekt wychodzi podobny :wink4

Też kiedyś próbowałem programowo... i efekt był tak, że kupiłem w końcu rybe :P

nie nie ja narazie martretuję starego kompakta Nikon P1, ale w tym roku zamierzam przesiąść sie na lustro jakieś, te ostatnie fotki z poprzedniej strony są robione na użyczonym przez kolege aparacie Canona i obiektywie Fisheye, bo juz miałem dość :naughty:

Opublikowano

Ja patrzyłem na foty z fischem na poprzednich stronach :wink4:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 23:54_________________________________________________

nie nie ja narazie martretuję starego kompakta Nikon P1, ale w tym roku zamierzam przesiąść sie na lustro jakieś, te ostatnie fotki są robione na użyczonym przez kolege aparacie Canona i obiektywie Fisheye, bo juz miałem dość :naughty

Lustro fajna rzecz... ale to uzależnia! I kasa idzie jak woda.... :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Ja patrzyłem na foty z fischem na poprzednich stronach :wink4:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 23:54_________________________________________________

nie nie ja narazie martretuję starego kompakta Nikon P1, ale w tym roku zamierzam przesiąść sie na lustro jakieś, te ostatnie fotki są robione na użyczonym przez kolege aparacie Canona i obiektywie Fisheye, bo juz miałem dość :naughty

Lustro fajna rzecz... ale to uzależnia! I kasa idzie jak woda.... :confused4:

dokładnie jest to Canon EOS 5D markII, wiem że uzależnia, najwyzej bede miał dwie ujebki :naughty: pierwsza to to audi :gwizdanie:

Opublikowano

dokładnie jest to Canon EOS 5D markII, wiem że uzależnia, najwyzej bede miał dwie ujebki :naughty: pierwsza to to audi :gwizdanie:

5D to już profi sprzęt... :slina:

Może za kilka lat... :decayed:

Teraz to nawet mój grill esowy sprzedałem, żeby tylko kupić aparat :decayed:

Kolejna wyprzedaż niedługo... w planach kolejny obiektyw :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

5D to już profi sprzęt... :slina:

Może za kilka lat... :decayed:

Teraz to nawet mój grill esowy sprzedałem, żeby tylko kupić aparat :decayed:

Kolejna wyprzedaż niedługo... w planach kolejny obiektyw :wallbash:

To ładnie :naughty: widze jedna pasja wyniszcza drugą :decayed: ja to chyba aż tak brutalnie nie postąpie :shocked:

Opublikowano

To ładnie :naughty: widze jedna pasja wyniszcza drugą :decayed: ja to chyba aż tak brutalnie nie postąpie :shocked:

W sumie to nie wyniszcza... Miałem farta i miałem dwa grille z Esy :>

Spadam w kimono :decayed:

Dobrej nocy :decayed: