Opublikowano 9 Maja 20179 l Na tym zdjęciu z profilu widać jaki ta folia ma potencjał,świetnie to wyszło lecisz grubo z tematem z tym autem i to przez tyle lat
Opublikowano 15 Maja 20179 l Autor Schodzą ostatnie elementy układanki Pierdolnik z kablami solidny Lampy bedą w srode Edytowane 15 Maja 20179 l przez Kowi87
Opublikowano 15 Maja 20179 l Prawie krzywoskrętu dostałem. Wygląda ciekawie lampion, zobaczymy na aucie Co Ty tam masz za soczewke? To jest ori czy inne ślepie?
Opublikowano 15 Maja 20179 l Soczewka bi led zapewne Widze nowy patent z folia,ciekawe jak to przypasi sie na aucie, Prócz folii został sie ori chrom??
Opublikowano 15 Maja 20179 l Autor 2 minuty temu, wesz82 napisał: Soczewka bi led zapewne Widze nowy patent z folia,ciekawe jak to przypasi sie na aucie, Prócz folii został sie ori chrom?? chodzi ci o chrom złoty? to nie folia
Opublikowano 15 Maja 20179 l nawet nie wiedziałem ze chrom jest gold Ale masz go tylko w miejscu odblysnika czy tez na około soczewki????
Opublikowano 15 Maja 20179 l Autor 3 minuty temu, wesz82 napisał: nawet nie wiedziałem ze chrom jest gold Ale masz go tylko w miejscu odblysnika czy tez na około soczewki???? cały ten plastik jest złoty, nawet od tylnej strony
Opublikowano 16 Maja 20179 l Jest jakis progres z tymi lampami. Tzn juz sam bi led jest nowoscia a tu prosze jeszcze na zloto caly prawie odblysnik. Ciekawe jak teraz dzienne beda dawac Pietrek kupiles nowe lampy tak jak posales wczesniej???
Opublikowano 16 Maja 20179 l Autor 16 godzin temu, wesz82 napisał: Jest jakis progres z tymi lampami. Tzn juz sam bi led jest nowoscia a tu prosze jeszcze na zloto caly prawie odblysnik. Ciekawe jak teraz dzienne beda dawac Pietrek kupiles nowe lampy tak jak posales wczesniej??? Kupiłem używane valeo z angola, to nie miało znaczenia, aby tylko obudowa klosz i uchwyty były fabryczne, takie były wytyczne, reszta i tak poszła do odswieżenia. Dzisiaj domówiłem drugą kamerke i przełacznik widoku kamer, troche sie rozpedziłem, bo u chińczyków jest fajniejszy moduł który daje podział obrazu video z poszczególnych kamer
Opublikowano 16 Maja 20179 l Autor 23 godziny temu, jacca90 napisał: Na kazdy kolor mozna tak zrobic? Nie każdy
Opublikowano 17 Maja 20179 l Widziane juz na FB [emoji14]potwierdzam [emoji13] Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka