Kowi87 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Opublikowano 18 Września 2013 zalezy jaki efekt bede chciał uzyskać, bo jak głęboki połysk tak jak u cymka to lakier lepszy, a folia to wiesz bez efektu żadnego tyle że czarne:whistling:
slavko87 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 zalezy jaki efekt bede chciał uzyskać, bo jak głęboki połysk tak jak u cymka to lakier lepszy, a folia to wiesz bez efektu żadnego tyle że czarne:whistling: to co nie ma foli w polysku? Jak dasz dach to ramke z grila musisz tez zrobic na czarno:naughty:
Kowi87 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 Ale to polysk bez jakiejkolwiek glebi a grill nie bedzie czarny zwyczajnie nie podoba mi sie wizualnie powieksza gril pare razy próbowałem sie przekonac i nie da rady hehe zobaczymy jeszcze bo moze bym sieknal sobie napis battalion wzdluz dachu w kolorze nadwozia albo delikatnie jasniejszy niz kolor dachu... trzeba by vt jakies Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk ---------- Post dopisany 19-09-2013 at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany 18-09-2013 at 20:26 ---------- takze tego:whistling: Auto jeżdzi że tak powiem bardzo dobrze, jestem mega zadowolony z upolowanego silnika jak na pierwszą przejażdżke:whistling: Jak widać troche było tam roboty... Pierwsza przejażdżka nie zrobiła jakiegos "WOW", ale za drugim razem jak sobie pojeżdziłem to juz śmiało moge powiedzieć ze jest mocniejszy:naughty: Ale co mnie najbardziej pociesza, jest cicho, nawet bardzo cicho w porównaniu do poprzedniego silnika, jak troche nakręce kilosów to zrobie filmik porównawczy z przyspieszenia do poprzedniego:whistling: Lista gratów jakie zmieniłem 1. uszczelka pokrywy zaworów 2. świece żarowe beru 3. filtr oleju 4. termostat 5. popychacze hydrauliczne 6. paski wieloklinowe 7. uszczelka kolektora wydechowego 8. uszczelka wału tył i przód 9. pasek rozrządu 10. uszczelka kolektora ssącego 11. łożysko pilotujace 12. uszczelki wtryskiwaczy 13. płyn do wspomagania 14. łożyska alternatora 15. obudowa łozyska 16. chłodnica klimatyzacji 17. wałek rozrzadu tak wiec jak komuś zbliza sie wymiana rozrzadu to polecam rozejrzeć sie za wałkiem:wink:
booster70 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 ja sie rozgladam i znalezc nie moge :cry:
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 Dzisiejsze zakupy u kilerwilka:wink: Chyba najbogatsza opcja boczków w B5:naughty: bose, dodatkowe miejsce na głosnik od navi:wink: u mnie niestety będą pociete, teraz jak mam przód i tył, pomierzyłem sobie maskownice i powinny sie z tylnych boczków na lajcie przespawać bedą odrazu maskownice bose:banan: to już 3 komplet luzem boczków, co bym miał sie naczym uczyć spawać plastik:grin: Ps. Maxiu warto było:decayed:
mrogal Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Dzisiejsze zakupy u kilerwilka:wink:http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/20130926_210813_zps13f48dc8.jpg http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/20130926_210809_zps13cc8b6a.jpg Chyba najbogatsza opcja boczków w B5:naughty: bose, dodatkowe miejsce na głosnik od navi:wink: u mnie niestety będą pociete, teraz jak mam przód i tył, pomierzyłem sobie maskownice i powinny sie z tylnych boczków na lajcie przespawać bedą odrazu maskownice bose:banan: to już 3 komplet luzem boczków, co bym miał sie naczym uczyć spawać plastik:grin: Ps. Maxiu warto było:decayed: mam takie bogatosci u siebie w aucie
medik Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Dzisiejsze zakupy u kilerwilka:wink:http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/20130926_210813_zps13f48dc8.jpg http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/20130926_210809_zps13cc8b6a.jpg Chyba najbogatsza opcja boczków w B5:naughty: bose, dodatkowe miejsce na głosnik od navi:wink: u mnie niestety będą pociete, teraz jak mam przód i tył, pomierzyłem sobie maskownice i powinny sie z tylnych boczków na lajcie przespawać bedą odrazu maskownice bose:banan: to już 3 komplet luzem boczków, co bym miał sie naczym uczyć spawać plastik:grin: Ps. Maxiu warto było:decayed: mam takie bogatosci u siebie w aucie tez mialem
przemciotorun Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 wytnij mi tez dodatkowt glosniczek
Kowi87 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 a co tu modzic jak tu wszystko porobione:facepalm: teraz tylko poprawiam to co kiedys robiłem, prawdopodobnie do grudnia wleci gtb17vk:whistling: co by pompke i wałek wykorzystać jak należy. Na wałku zrobiłem już 500km, co zaobserowałem, to znikome kopcenie, cichsza praca noi spalanie spadło wzgledem tego co było wczesniej, mocowo rzecz jasna lepszy:naughty: czy to zalety samego wałka, czy innego silnika, niewiem:whistling: teraz za 100zł dwukrotnie zrobiłem po 250km, bez jakiegos napinania sie na spalanie(na rezerwie zostaje 40km), tak wiec wporównaniu do tego co było wczesniej to dla mnie pełen sukces moda:grin:
JONNYxPL Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 no to niezle:banan: wiec cos skorzystałes jednak z wymiany na nowy silnik:wink:
Kowi87 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 aaa i najwazniejsze:decayed: przeleciałem obwodnice lublina cały czas 160km/h, temp ładnie 100-105st na oko, tak wiec tamten silnik kulał pod tym względem bo grzał sie jak głupi:thumbdown:
mrogal Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 a co tu modzic jak tu wszystko porobione:facepalm: teraz tylko poprawiam to co kiedys robiłem, prawdopodobnie do grudnia wleci gtb17vk:whistling: co by pompke i wałek wykorzystać jak należy.Na wałku zrobiłem już 500km, co zaobserowałem, to znikome kopcenie, cichsza praca noi spalanie spadło wzgledem tego co było wczesniej, mocowo rzecz jasna lepszy:naughty: czy to zalety samego wałka, czy innego silnika, niewiem:whistling: teraz za 100zł dwukrotnie zrobiłem po 250km, bez jakiegos napinania sie na spalanie(na rezerwie zostaje 40km), tak wiec wporównaniu do tego co było wczesniej to dla mnie pełen sukces moda:grin: mowisz o spalaniu w miescie?
Kowi87 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 No tryb mieszany w sumie a co? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
jozek726 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 kowi ja słyszałem że szykujesz nowe taborety :naughty::naughty: Innenauststattung VW Golf 4 * CUSTOM * LEDER * ALCANTARA * RS4 Sitze * RECARO | eBay
Rekomendowane odpowiedzi