Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B5 co myslicie o tym(harman kardon)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam zamiar kupic odtwarzacz do mojego i poda do samochodu i znalazlem cos takiego http://allegro.pl/item384931857_zestaw_auto_ipod_harman_kardon_rewelacja_.html nikt z moich znajomych nie ma nic takiego a mi sie to podoba ale wyglad to nie wszystko no i tu pojawia sie pytanie czy bedzie to dobry zkup czy wyrzucenie pieniedzy w bloto moze jest ktos uzytkownikiem tego gadzetu i sie moze wypowiedziec

Opublikowano

WIEM ŻE ROBIĄ ZAWODOWE :th: :th: :th: GŁOŚNIKI ALE CO DO IPODA TO NIE ORIENTUJĘ SIĘ ALE JAK MAJA DOŚWIADCZENIE W GŁOŚNIKACH TO MOŻN IM CHYBA ZAUFAĆ

Opublikowano

WIEM ŻE ROBIĄ ZAWODOWE :th: :th: :th: GŁOŚNIKI ALE CO DO IPODA TO NIE ORIENTUJĘ SIĘ ALE JAK MAJA DOŚWIADCZENIE W GŁOŚNIKACH TO MOŻN IM CHYBA ZAUFAĆ

przestań krzyczeć

Opublikowano

no wlasnie dlatego sie zastanawialem nad kupnem ale juz za pozno wczoraj zamowilem zestaw jutro bedzie mam nadzieje ze nie beda to pieniadze wyrzucone w bloto no ale zobaczymy

Opublikowano

no paczyszka doszla ale niestety sprzecik nie dziala i musze go wymienic wiec jeszcze troche trzeba poczekac z opiniami ogolnie wyglad fajny nie wyglada na jakis tani azjatycki szit wymienie na dzialajacy i zobaczymy bo wyglad to nie wszystko

Opublikowano

harman kardon to bardzo dobra firma...

Opublikowano

Nie kupuj bo jest za slaby.

Twoj Infinity to 300W RMS @ 4 Ohm, ten wzmak daje 2x 110 W RMS @ 4 Ohm i do tego nigdzie nie pisze czy mozna mostkowac. Zakladajac ze tak to bedzie mial w mostku max. 220 W RMS@4 Ohm.

Opublikowano

no właśnie ja mam katalog i jest napisane że ma 320w przy zmostkowaniu 4ohm.

stawiam jeszcze na:

helixa

hifonics

vibe

infinity i skłaniam się ku niemu ponieważ znam tą markę a co do tamtych nie wiem czego mogę się spodziewać lecz sądząc po wyborze i opiniach to są dość dobre