Norbis Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nie tyle chodzi o pogodę, co te dziury w jezdni, niech trochę pozalepiają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 ja juz wczoraj o tym intensywnie myslalem...najprawdopodobniej jutro gwint pójdzie na dół i wpadna letnie....2gie auto na zimowkach w razie zcego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja...staram...sie...byc...cierpliwy Ale juz nie moge patrzec na te kolpaki i zimowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 W weekend ma być temp. w dzień na miunsie:witch: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 mój post z 15:21 mysle ze juz nieaktualny ..poniewaz auto od godziny obnizone o 43mm i 17stki letnie już siedza...wstepnie 5km zrobiłem i juz nie mam zamiaru zmienaic na zime... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Też mnie korci Ale jeszcze poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nie może już padać, bo wrzuciłem letniaki;D Do tylnych klocków miałem tylko zajrzeć, a tu co? Zero praktycznie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 heeh no popatrz ja wlasnie zamówiłem tylne tarcze i klocki poniewaz tez juz mało co zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 matyss pokaz foto jak siedzi lalunia:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 a mam foty z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 z dzisiaj???????:grin:ciekawe gdzie bys znalazł ten snieg.:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Siedlęcin ..okolice Jeleniej Góry na Dolnym ślasku ....dokładnie Sudety w Karkonoszach!! ..po lasach mamy jeszcze 10cm śniegu!!!!!!!!!! do KaRpacza mam 23km a do Szklarskiej Poreby 30km...takze jest jeszcze snieg a w górach w miejscowościach typu, Swieradów Zdrój , Polana Jakuszycka w SZklarskiej Por ebie (gdzie Justyna Kowalczyk trenuje co najmniej 2 razy w miesiacu) jest srednio Metr na trasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 panowie zima idzie nici z letnich kapci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 jak badalem pogode to prawie caly marzec ma byc ok 0stopni masakra q....wa masakra:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 a blacharz zaciera ręce....buhahahaaaaaaaa:grin: jeśli zmiana to tylko po 15 kwietnia....nie warto wcześniej ryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 a blacharz zaciera ręce....buhahahaaaaaaaa:grin:jeśli zmiana to tylko po 15 kwietnia....nie warto wcześniej ryzykować. Trzeba czuć Maszyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Dobra dobra, takich super kierowców którym się wydaje że to wystarczy pełno na drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Później dzieją się rzeczy takie jak na poniższym filmiku Trzeba znać granicę swoich umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 umiejętności na nic jak nie będzie przyczepności...ani nie ruszysz, ani nie zahamujesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia883 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 bardzo dobry filmik ale sie usmialam:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi