wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie wiem , trzeba sprawdzić po schematach jaki ida CANY w przed/polift
miodzio Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 po schemacie ( o ile dobrze patrze) to wychodzi że połączenie jest to samo
KaMjEd Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 U mnie chlopaki wrzucili jakis inny czujnik.
gados82 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Podłącze się pod temat Chciałbym żeby ktoś mi pomógł rozkminić wersje klimy w a4 b8 Gdzieś wyczytałem że są wersje basic i komfort....? Czym one się różnią? 1 . Co to za wersja na zdjęciu poniżej? Czy jest to klimatronic jednostrefowy? W jakich rocznikach był pakowany do B8? Czy ustawianie temepratury odbywa się na wyświetlaczu MMI? 2. Co to za wersja na zdjęciu poniżej? W jakich rocznikach był pakowany do B8? Czy ustawianie temperatury odbywa się tylko na panelu klimatronica czy może też na MMI?
Arti_P Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Witam panowie mam taką prośbę, czy ktoś z was by był tak uprzejmy i by sprawdził u siebie, kto posiada MMI 2g Hig kodowanie panela 3 strefy klimatronika ? Bym był bardzo wdzięczny
DareQ Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Opis sytemu: KLIMA 3 ZONEN Numer sterownika: 8T1820043R Długie kodowanie: 36000000
Arti_P Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Dareq a powiedz mi tak dla pewnosci tez masz mmi 2g hig ? I po numerze sterownika wynika ze też masz grzane siedzenia zgadza sie ?
Arti_P Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Dareq dziekuje ci bardzo za zainteresowanie i za pomoc ?
Arti_P Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) W dniu 24.06.2013 o 08:44, wrclaguna napisał: SCHEMAT KLIMY 3 ZONE : https://www.dropbox.com/s/zi1cvglhgp76u40/3%20ZONE.pdf Witam mam jeszcze pytanko dotyczące schematu tylnej regulacji temperatury a mianowicie, na schemacie jest punkt podłączenia: B490 - połączenie 26 w głównej wiązce przewodów, chodzi o podświetlenie potencjometru tylko w które miejsce mam się tym przewodem wpiąć ? Bo nie wiem gdzie jest te punkt podłączenie 26 w głównej wiązce. Drugi temat to nie mogę znaleźć na tych schematach podłączenia czujnika jakości powietrza, a bym chciał go założyć Edytowane 24 Maja 2018 przez Arti_P
Unia Leszno Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Witam. Zajmuje się ktoś montażem klimy 3 strefowej? Również posiadam jednostrefowa i chciałbym zmienić na 3 strefy. Jakie koszta ??
mrarturko Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Siema jest ktos w Krakowie kto by ogarnął zamiane klimy z 1 na 3 strefową
k19k29 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Klima 1 strefa co by było gdybym założył sam panel z 3 strefowej? Próbował ktoś? Będzie działać tak samo jak na starym panelu czy nie ruszy wogole? Nie zależy mi na klimatyzacji 3 strefowej A na samym wyglądzie panelu komfort
kris-07 Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Witam. Chciałbym odgrzać kotleta. Czy przy wymianie nagrzewnicy z jednej strefy na trzy przekładamy cała obudowę z parownikiem chłodniczka klimatyzacji , chłodniczka ogrzewania . Co za tym idzie spuszczamy czynnik chłodniczy klimatyzacji oraz płyn chłodniczy .
deafca Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 10.08.2018 o 21:45, k19k29 napisał: Klima 1 strefa co by było gdybym założył sam panel z 3 strefowej? Próbował ktoś? Będzie działać tak samo jak na starym panelu czy nie ruszy wogole? Nie zależy mi na klimatyzacji 3 strefowej A na samym wyglądzie panelu komfort Ponoć nie działa jak masz ori 1 strefe
piolux1989 Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Jak zrobic kliatyzowany schowek ??
Moraj87 Opublikowano 19 Października 2018 Opublikowano 19 Października 2018 Mam taki klimatronic (3strefy) a chciałbym zmienić na ten z polifta z białym wyświetlaczem. Głównie to tylko o wyświetlacz mi chodzi. Pasuje p&p czy jest pod górkę ?
vamos Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Też bym się podpiął pod temat czy ogarnął ktoś wymianę panelu klimy 3 strefowej z przedlifta na polifta. Czytałem tylko, że w polifcie dmuchawa ma inny rezystor i ciekawę czy wystarczy dmuchawe przełożyć i panel czy coś jeszcze (chyba że rezystor nie jest razem z dmuchawą tego nie wiem). Edytowane 21 Stycznia 2019 przez vamos
kris-07 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 2 godziny temu, vamos napisał: Też bym się podpiął pod temat czy ogarnął ktoś wymianę panelu klimy 3 strefowej z przedlifta na polifta. Czytałem tylko, że w polifcie dmuchawa ma inny rezystor i ciekawę czy wystarczy dmuchawe przełożyć i panel czy coś jeszcze (chyba że rezystor nie jest razem z dmuchawą tego nie wiem). Z tego co czytałem to jedni mówią że wystarczy przełożyć panel i po zmieniać kodowanie . A drudzy znowu twierdzą że trzeba zmieniać panel , dmuchawe i rezystor . A dmuchawa po lift nie pasuje podobno i trzeba przełożyć '"połówkę" nagrzewnicy
Rekomendowane odpowiedzi