Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5 97r 1.9] jakiej marki wahacze??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Podpowiedzcie jakiej marki kupic wahacze przedniego zawieszenia?Za bardzo nie chce wchodzic w koszty i lemforder raczej odpada.Moze ktos ma sprawdzone sredniej klasy??

Prosil bym o marki.Co powiecie o master sport??

Opublikowano

Ja polecam TRV.Kiedyś śmigałem na FEBI ale się popsuły.

Opublikowano

Napisał, że nie chce wchodzić w koszty, a Ty mu tu o TRW wyglądającego cenowo jak Lemforder.. :facepalm:

Ze średniej półki to Ruville (ok. 800zł)

No i dużo ludzi chwali Master Sporty (ok 550zł)

Nic innego nie kupuj, bo dziadostwo.

Osobiście latam na Master Sportach, zrobione coś około 30k km i dopiero coś lekko stuka. A drogi po jakich jeżdżę to 90% durszlak i tak dzień w dzień 50km.

Więc jak założysz MS, będziesz zadowolony. Niska cena, a jakość nie zła.

Opublikowano

ostatnio chwala te Ruville.

Opublikowano

Weź master sporta :decayed:

Opublikowano

Ja zakładam jutro MS :naughty: jak mi za długo nie wytrzymają to założę potem te Ruville.

Opublikowano

Montuj Master Sporta :thumbup1:

Opublikowano

Poczytaj kolego o MS http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/all-b5-master-sport-opinie-test-online-wahaczy-15905/ i temat o rankingu wahaczy,może coś Ci podpowie http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/all-ranking-wahaczy-7341/ .Dużo ludzi chwali MS i cenowo nie wychodzi tragicznie.Ja zmieniłem w zeszłym roku na HPS i nigdy więcej :wallbash:Niewiele taniej od MS a już się odzywa.Jednak Lem to Lem:whistling:

Opublikowano

ja tam wole dopłacic i miec LEMA.

Opublikowano

ja zamontowalem master sporta i po jakis 20tys z prawej strony juz slychac.moim zdanidm nawet jak zalozysz lema a wpierdzielisz sie w dziure to kazdy da d*py i zacznie stukac

Opublikowano
  • Autor

Nie chce wchodzic w koszta poniewaz w niedlugim czasie planuje zakupic B6 a mysle ze na tanszych lato przesmigam:wink:a moze jeszcze dłuzej :wink:

W takim razie dzieki za opinie i mysle ze zakupie mastery bo troche poczytalem i nich i Wy potwierdzacie ze sa w miare OK :wink:

Jeszcze nawet zima sie nie skonczyla a nawet lemy poleca na naszych lubelskich drogach niczym ser szwajcarski:kwasny:

Opublikowano

Jeszcze nawet zima sie nie skonczyla a nawet lemy poleca na naszych lubelskich drogach niczym ser szwajcarski:kwasny:

nie tylko lubelskich ale polskich.

Opublikowano

cena zajebi.... ciekawe czy nie jakas sciema :naughty:

Opublikowano

według mnie to bedzie jakiś chiński lem, bo ori kosztuje ok 2 tys. Z tych tańszych to znajomy kupił z Krafta i też nie narzka, zrobił jakieś 25tys na nich i na razie cisza

Opublikowano

Zakładałem znajomym dwa komplety Ruville i nie narzekają jakies 10 -15 tysi zrobili i dalej sie trzymaja..Jednak do siebie nic innego jak Lem nie włożę..