Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam możliwość wymiany swojego laptopa na coś innego. Cena max 4 tys, zastanawiam się nad czymś takim:

Laptop Samsung 550P7C i7 16G GT630 FHD Win8 +210zl (3061062689) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie patrzcie na to konkretne ogłoszenie bo laptop będzie kupowany u jednego z partnerów naszej firmy..

macie jakieś doświadczenie z tym Samsungiem? jak ogólnie spisują się laptopy Samsunga? tym razem wolę poczytać zanim wpakuję się znowu w bagno... mój obecny Dell Inspiron to porażka :facepalm:

Opublikowano

nie wiem czy ci to coś pomoże ale ja używam netbooka Samsunga i jak dla mnie jest super - wykonanie mega dokładne, nic nie skrzypi , nie odpada itp... co do jego osiągów nie będę się wypowiadał bo ty szukasz czego innego :wink:

Opublikowano

Dokładnie 3 lata temu kupiłem takiego:

Recenzja Samsung R780 - Notebookcheck.pl

Wtedy kosztował tyle co z ten z ogłoszenia i był wypasiony na maxa (no może prawie).

Generalnie jestem zadowolony, nadal wszystko hula ale po jakimś półtora roku padła bateria (obecnie trzyma 30 sek :decayed: )

Pomacaj sobie może touchpada, jeśli dużo używasz, bo dla mnie ten mój jest jakiś ułomny (w porówaniu z dellami/hp) - ma jakąś fakturę na sobie, "ciężko" chodzi - ale ja i tak w domu głównie korzystam tylko z myszką, więc jest ok.

Opublikowano

z touchpada nie korzystam prawie w ogóle, wolę normalne myszki :decayed::grin:

Opublikowano

Delle jakieś ma dostępne.. polecam dell-a

Opublikowano

żadnego Della :decayed:

Opublikowano

hehe, jaki rozmiar wyświetlacza Cie interesuje? Popatrz na Samsungi S ultrabooki, jak zobaczyłem ich wykonanie to po prostu szok:jerk:

Opublikowano
Dokładnie 3 lata temu kupiłem takiego:

Recenzja Samsung R780 - Notebookcheck.pl

Wtedy kosztował tyle co z ten z ogłoszenia i był wypasiony na maxa (no może prawie).

Generalnie jestem zadowolony, nadal wszystko hula ale po jakimś półtora roku padła bateria (obecnie trzyma 30 sek :decayed: )

Pomacaj sobie może touchpada, jeśli dużo używasz, bo dla mnie ten mój jest jakiś ułomny (w porówaniu z dellami/hp) - ma jakąś fakturę na sobie, "ciężko" chodzi - ale ja i tak w domu głównie korzystam tylko z myszką, więc jest ok.

mam ten sam model. nie pamiętam kiedy go kupiłem 2-3 lata temu. w sumie to nic się z nim nie dzieje strasznego. ostatnio zaczął się grzać bardzo i dwa razy już się sam wyłączył ale to pewnie przez to że na kocu często leży wiec nie ma wentylacji

---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ----------

i nie kupuj z Win8 bo to jak na razie tragedia nie system

Opublikowano

hehe, jaki rozmiar wyświetlacza Cie interesuje? Popatrz na Samsungi S ultrabooki, jak zobaczyłem ich wykonanie to po prostu szok:jerk:

15,6" najlepiej :wink: z tych, co oglądałem to właśnie najbardziej mi podchodzi ten z linka.. popatrzę jeszcze, mam jeszcze kilka dni na wybór :decayed:

Opublikowano

Ja mam Samsunga RC720 i jest okej. Tak jak moi przedmówcy potwierdzam że jakość wykonania jest naprawdę dobra, nic mi nie skrzypi.Generalnie ja jestem bardzo zadowolony, kolega ma Asusa z takim samym procesorem jak mój (Intel Core i5) i jemu często muli i zawiesza a mi zawiesił się chyba z 2 razy :wink: Ja na początku nie byłem przekonany do laptopów Samsunga ale wyszło tak że go kupiłem i do tej pory nie żałuję :wink:

Opublikowano

Jeśli chodzi o Samsungi to naprawdę widać rozwój w tej firmie, wykonanie, dobry stosunek ceny do jakości...A co Win8 to już praktycznie każdy laptop z nowej serii ma 8. Zresztą śmiga szybciej niż 7 a nowy interfejs to kwestia przyzwyczajenia