mrogal Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 coś pan oszalał? juesa pchać do żyda hajs mi sie nie zgadza Pańciu nie stac mnie na utrzymanie zabaweczki w stanie jaki bym chcial, a oszczedzac na aucie które jest moim oczkiem w głowie nienawidzę Zresztą jak dyrektor w niedziele ja zobaczył to go c**j zapalił z zazdrosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 nie bojj jak sie odkuje i bede bogaty to powroce do tematu z pierdolnieciem jakiego nikt nie widzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 nie bojj jak sie odkuje i bede bogaty to powroce do tematu z pierdolnieciem jakiego nikt nie widzial To jesteś drugi w kolejce po mnie Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Bierze moje B6Napaćkane z japca kaja kajak odkup USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Mowilem gamoniowi zeby poczekal do zimy. Ale jak go pili to co mu poradze. Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Mowilem gamoniowi zeby poczekal do zimy. Ale jak go pili to co mu poradze. Napaćkane z japca kaja Trzeba się starać żeby wróciła do Tatusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 oo tak trzeba się starać , fura zaćna ) , nie wiedziałem że była ona kiedyś własnością Kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 oo tak trzeba się starać , fura zaćna ) , nie wiedziałem że była ona kiedyś własnością Kaju Prawie 3 lata Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 oo tak trzeba się starać , fura zaćna ) , nie wiedziałem że była ona kiedyś własnością Kaju Prawie 3 lata Napaćkane z japca kaja Tatuś staraj się walcz do upadłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 nie bojj jak sie odkuje i bede bogaty to powroce do tematu z pierdolnieciem jakiego nikt nie widzial hipoteka... wiem jak jest:kwasny: dlatego srebrna zostaje 'bezapelacyjnie do samego końca, mojego lub jej' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 coś pan oszalał? juesa pchać do żyda hajs mi sie nie zgadza Pańciu nie stac mnie na utrzymanie zabaweczki w stanie jaki bym chcial, a oszczedzac na aucie które jest moim oczkiem w głowie nienawidzę Zresztą jak dyrektor w niedziele ja zobaczył to go c**j zapalił z zazdrosci sie na niego mówi bycze jajco Czekaj 2 mies i zabieram go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 nie bojj jak sie odkuje i bede bogaty to powroce do tematu z pierdolnieciem jakiego nikt nie widzial hipoteka... wiem jak jest:kwasny: dlatego srebrna zostaje 'bezapelacyjnie do samego końca, mojego lub jej' Tak miało być u mnie z juesem, to pomogłem bratu, który mnie wysadził w powietrze i się upłynnił. Rodzina przede wszystkim, tfu szto blać. Nigdy więcej. Napaćkane z japca kaja ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- coś pan oszalał? juesa pchać do żyda hajs mi sie nie zgadza Pańciu nie stac mnie na utrzymanie zabaweczki w stanie jaki bym chcial, a oszczedzac na aucie które jest moim oczkiem w głowie nienawidzę Zresztą jak dyrektor w niedziele ja zobaczył to go c**j zapalił z zazdrosci sie na niego mówi bycze jajco Czekaj 2 mies i zabieram go Zostałaby w familii, ja troche wiecej czasu potrzebuje Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 kajak zabieraj go bo blokujesz transakcje, mrogal szaraka zabiera:wink: a czas na hajs sie przekłada:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 kajak zabieraj go bo blokujesz transakcje, mrogal szaraka zabiera:wink: a czas na hajs sie przekłada:grin: A jak nie to zrzuta i POMOŻEMY później nas w ratach będzie spłacał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 kajak zabieraj go bo blokujesz transakcje, mrogal szaraka zabiera:wink: a czas na hajs sie przekłada:grin: A jak nie to zrzuta i POMOŻEMY później nas w ratach będzie spłacał Ide do tego. Numer konta znasz Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 kajak zabieraj go bo blokujesz transakcje, mrogal szaraka zabiera:wink: a czas na hajs sie przekłada:grin: A jak nie to zrzuta i POMOŻEMY później nas w ratach będzie spłacał Ide do tego. Numer konta znasz Napaćkane z japca kaja spoko numer konto znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 coś pan oszalał? juesa pchać do żyda hajs mi sie nie zgadza Pańciu nie stac mnie na utrzymanie zabaweczki w stanie jaki bym chcial, a oszczedzac na aucie które jest moim oczkiem w głowie nienawidzę Zresztą jak dyrektor w niedziele ja zobaczył to go c**j zapalił z zazdrosci sie na niego mówi bycze jajco Czekaj 2 mies i zabieram go wezmiesz w tej kwocie?---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- nie bojj jak sie odkuje i bede bogaty to powroce do tematu z pierdolnieciem jakiego nikt nie widzial hipoteka... wiem jak jest:kwasny: dlatego srebrna zostaje 'bezapelacyjnie do samego końca, mojego lub jej' Tak miało być u mnie z juesem, to pomogłem bratu, który mnie wysadził w powietrze i się upłynnił. Rodzina przede wszystkim, tfu szto blać. Nigdy więcej. Napaćkane z japca kaja ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- coś pan oszalał? juesa pchać do żyda hajs mi sie nie zgadza Pańciu nie stac mnie na utrzymanie zabaweczki w stanie jaki bym chcial, a oszczedzac na aucie które jest moim oczkiem w głowie nienawidzę Zresztą jak dyrektor w niedziele ja zobaczył to go c**j zapalił z zazdrosci sie na niego mówi bycze jajco Czekaj 2 mies i zabieram go Zostałaby w familii, ja troche wiecej czasu potrzebuje Napaćkane z japca kaja u saszki bedzie miala szrot-raj wszystkie tajle dookola podchodzisz i bierzesz i wymieniasz na sprawne ---------- Post dopisany at 12:26 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- kajak zabieraj go bo blokujesz transakcje, mrogal szaraka zabiera:wink: a czas na hajs sie przekłada:grin: no Kaju nie jeb mi dillu za szaraka mam juz ugadane 7kpln i pijemy flaszkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Tlumaczylem Ci ile poczebuje czasu to sie ta łysa baryłowata pała musiała w interesy fpertolić. Pijemy zatem skrzynkje flaszek zntych 7k Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi