pinek89rz Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Witam Mam problem natury technicznej: Chce pomalować/ obkleić panel: kolor środka mam jasny szary. Nie zrobiłem fotki bo mam slaby aparat:( ale mam inne fotki: a teraz mój problem malować czy obklejać? -jak malowac to jaka najlepsza farba? i jak przygotować powierzchnie? -Jak obklejać to jaka folia najlepsza? radiem się nie przejmować to tymczasowe:P
EmilAudi_LLE Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Kolego Ja malowałem zwykłym sprejem czarnym matowym za 20 zł.. Najpierw papierem wyrównałem rysy, póxniej dobrze odtłuściłem i malowałem kilka warstw. (3 u mnie wystarczyły) narazie nic się nie wyciera i jest ok.
oktawiusz5 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 ja musiałem pomalować ramkę w okół dźwigni od biegów, zdarłem te gumowaną powłokę zmatowiłem papierkiem wodnym, następnie podkład na plastikowe podłoże i później czarny macik. Myślałem że będzie dziadostwo pod względem uszkodzeń o dziwo trzyma się bardzo dobrze, nie mam żadnych zadrapań na tej ramce, a różne rzeczy tam mam od kluczy po długopisy i inne małe metalowe dziadostwa.
Prezes:D Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Kolego obklejaj folią Karbon ładnie wyglada :
scq Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Folia carbon 3M, układa się idealnie po podgrzaniu. Masz szeroki wybór kolorów i faktur na alledrogo. Poszukaj na forum chłopaki oklejali dekory i ramki, ciekawie to wygląda. Sam będę oklejał jak tylko słońce raczy wyjść w końcu! Co powiesz na ten silver? Folia okeina ltermokurczliwa - CARBON 3D 3M karbon (3053638468) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi