Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem tam i mówił o 90zł :) za geometrie, także nie wiem czy da się coś więcej wykrzesać czy to jest normalna cena?

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie w miejscowości geometrie zrobili mi za 50 zl :naughty: a sprawdzales w HPa?

Opublikowano

U mnie też biorą po 50PLN. Ale ja ustawiłem sobie ostatnio po założeniu gwintu za free :wink4:

Opublikowano

Znam Rtockiego, Wporzadku gość :) dam mu cynka zeby zagladnal na forum :)

Opublikowano
:hi: siemka czy ten spocik bedzie 20 grudnia na 16 , postaram sie zaglądnąć pozdrawiam do zobaczenia ,,,
Opublikowano
  • Autor

:hi: siemka czy ten spocik bedzie 20 grudnia na 16

Tak :good: 20-go grudnia o 16 :)

Opublikowano

Witam, ja też będę na spocie, po latach spowrotem :cool1:

tylko jak przyjadą wielkie wozy to nawet jak się schowamy na środku placu .... to ostatnio mistrzu przeskoczył dwa krawężniki..... zostawiając jedno koło z McPhersonem

Opublikowano

Panowie wiecie gdzie tanio w Rzeszowie sprawdzą geometrie kół i ustawią zbieżność?

Geometrii nie ustawia się codziennie w końcu. Ja byłem w krasnym, za stacją benzynową, goście ustawiają z książką autodata w ręce. Za quattro zapłaciłem 100PLN (ustawia się dwie osie). Trzeba się telefonicznie ustawić takie mają obłożenie :polew:

Auto Mechanika

Marek Kruczkowski

Krasne 111b tel. 604785938

(dane z wizytówki)

wjedziesz jak na stację paliw w krasnym. Radzę wcześniej sprawdzić czy z zawiechą wszystko ok, bo inaczej pieniądze wywalne w błoto :gwizdanie:

Opublikowano

a klemach czy masz napięcie ok.14V Jeśli przed odpaleniem na klemach jest ok.12v a po odpaleniu 14v

nie jestem za bardzo kumaty ale trzeba sie uczyc :wink4:

sprawdzilem i przed odpaleniem mam 12,7 - 12,8 V a po odpaleniu 13,7 - 13,8 - to jest wporzo ?

na zaplonie kontrolka aku sie swieci caly czas

Opublikowano

Widzę że ostatnio dużo osób robiło coś z zawiechą :naughty: Zglebiałeś auto KueQ czy zwykła wymiana była ?

Opublikowano

Hehe :) Zwykła wymiana :). (Gleba na zime :mysli: , nie wiem czy byłby to dobry pomysł)

Dibo będziesz 20 w Rzeszowie ?

Opublikowano

Raczej nie :confused4: A co do gleby to ja na zimę założyłem gwint :kox:

Opublikowano

To nie powinieneś mieć problemu z dojechaniem na PDP :).

Pamiętaj że jest to ostatnie spotkanie w tym roku. Bijemy rekord frekwencji.

No ale jeżeli naprawdę nie możesz.... :gwizdanie:

Opublikowano

no wlasnie mam zamiar kupic jakis dobry uszlachetniacz

znalazlem klubiwocza z rzeszowa, tylko nie moge znalezc teraz jego postu...

mejl [email protected] handluje specyfikami LM, podobno w dobrych cenach, dla klubu znizki

uzytkownik http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/rtocki-u4995.html

jak myslicie - przy zapalaniu swiecil sie caly czas aku, jak wjechalem do cieplego, postal 3 godzinki i odpalil - aku sie dalej swiecil

wina akumulatora czy czegos wiecej ?? narazie podladowuje...

Taki dodatek: http://www.liquimoly-sklep.pl/search.php?text=1878 , tani nie jest (u mnie 10 zł taniej czyli 55,-) ale to jest 1litr (w zakrętce jest miarka/kieliszek) i wystarcza na 1000 litrów paliwa! , a nie na 1 bak , jak te STP itp. Mam na miejscu ostatnie 2 butelki, mogę wziąść na spota w niedzielę.

Opublikowano

rtocki

ja jestem chetny na buteleczke - jesli nie bedziesz mial chetnego na druga to tez :>

Opublikowano

rtocki

ja jestem chetny na buteleczke - jesli nie bedziesz mial chetnego na druga to tez :>

Już tylko jedna sztuka, zostawić Ci na 100% ? , bo kupę ludzi pyta przy takiej pogodzie, a nie wiem czy następną dostawę będę miał jeszcze przed świętami

Opublikowano

nie jestem za bardzo kumaty ale trzeba sie uczyc :wink4:

sprawdzilem i przed odpaleniem mam 12,7 - 12,8 V a po odpaleniu 13,7 - 13,8 - to jest wporzo ?

na zaplonie kontrolka aku sie swieci caly czas

Nawet jak dodasz gazu na biegu jałowym to dalej świeci?

Opublikowano

Witam :hi: czy cały spot będzie na podpromiu czy sie gdzies przeniesiemy na jakis parking bo troszke zimno :decayed:

Opublikowano

podzielimy sie na grupy i zrobimy wojne na sniezki :P trzeba korzystac z uroków zimy, wkoncu taka piękna jest :)

Opublikowano

podzielimy sie na grupy i zrobimy wojne na sniezki :P trzeba korzystac z uroków zimy, wkoncu taka piękna jest :)

:good::kox: