Opublikowano 5 Maja 201016 l Autor taką. popielaty plastik ... zobacz na tą http://moto.allegro.pl/item1012447444_kierownica_skorzana_audi_a6_1999r_brazowa.html Kolor chyba ten sam, cena dobra Tylko czy bedzie pasowała od A6
Opublikowano 5 Maja 201016 l cena dobra tylko wiesz Sławku, co nowe to nowe... obszywam skórka i mam nówkę a może ma Któryś pożyczyć kierę na 3 dni ?
Opublikowano 5 Maja 201016 l cena dobra tylko wiesz Sławku, co nowe to nowe... obszywam skórka i mam nówkę a może ma Któryś pożyczyć kierę na 3 dni ? ja bede Ci mogl pozyczyc ale jeszcze nie wiem kiedy mysle ze max do dwoch tygodni bede mial swoja wolną
Opublikowano 5 Maja 201016 l Też bym kupił kiere z poduchą tyle, że w kolorze czarnym. No i do mnie żeby pasowała to już ciężej będzie :/.
Opublikowano 7 Maja 201016 l witam. koledzy może mi ktoś ustawić przebieg w golfie III ?? kupiłem go i ktos sie bawil przebiegiem i chce ustawić taki jak być powinien.
Opublikowano 8 Maja 201016 l do przebiegu potrzeby pewnie bedzie Vag tacho Takie pytanie czy bedzie ktos z Audi A4 Avant 1999 rok poniewaz mam male klopociki i chcialbym porownac do innej takiej samej Audiczki
Opublikowano 8 Maja 201016 l do przebiegu potrzeby pewnie bedzie Vag tacho Takie pytanie czy bedzie ktos z Audi A4 Avant 1999 rok poniewaz mam male klopociki i chcialbym porownac do innej takiej samej Audiczki ja mam blizniaka, a co konkretnie chcesz sprawdzic?
Opublikowano 9 Maja 201016 l lampka i centralny wyslalem ci pw, ciekawi mnie bardzo jaka masz lampke w samochodzie
Opublikowano 9 Maja 201016 l mówiłeś ze gdzieś na forum jest dodawanie tej lampki do modułu komfortu do centralnego zamka gdzie dokładnie bo nigdzie o oświetleniu nie mogę znaleźć
Opublikowano 13 Maja 201016 l Kiedy robimy powtórke z grilla co ... jak... kiedy karkowke zamarynowac spoko mozna zrobic nie ma problemu aaaa...Tygrusiczka miala zrobic fotki :gwizdanie: