Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopaki ja zaczynam robote o 7 a kończę o 21:00 a jak trzeba to siedzimy do 0:30 zdarza sie dwa razy w tygodniu :rant:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobrze ze ja jeszcze na studiach sie moge poobijac ;]

Opublikowano

harylog a co Ty studiujesz ?? bo mi sie zbliża sesja to nie moge sie wyrobic :) no ale takie nasze życie studenckie baluje sie a 2 razy do roku trzeba sie cos pouczyc :polew:

pozdro dla wszystkich studentów z :audi:

Opublikowano

grafike na WSIiZ (Wyzsza Szkola Imprez i Zabaw), wiec jaka uczelnia, taka sesja ;-)

Opublikowano

Szuder link=topic=4168.msg275873#msg275873 date=1200318283]

ja zapierniczam w robocie od bladego świtu... :wallbash:

Szuder o której zaczynasz prace? :mysli: bo ja o 7 :wallbash: ale za to koncze o 15

ja zaczynam o 8 a koncze 16 lub 17 :thumbup: godziny całkiem dobre...

Opublikowano
  • Autor

Panowie nie wiecie gdzie zrobie diagnostyke VAG'iem w Rzeszowie? Oprocz ASO oczywiscie.

Opublikowano

Panowie nie wiecie gdzie zrobie diagnostyke VAG'iem w Rzeszowie? Oprocz ASO oczywiscie.

Na każdym prawie spocie jest taka możliwość. :a4fan:

Były nawet próby robienia logów dynamicznych ale z tym jest gorzej bo brak odpowiednich warunków drogowych.

Opublikowano
  • Autor

Na każdym prawie spocie jest taka możliwość. :a4fan:

Były nawet próby robienia logów dynamicznych ale z tym jest gorzej bo brak odpowiednich warunków drogowych.

Ja musze chyba zrobic wszystko bo dalej mam problem z mocą i jeszcze z temperaturą bo nie dochodzi do 90 stopni.

Opublikowano

Sławeq nie chce Cie martwić ale brak mocy ,to również może byc przyczyna wycierających się wałków-oby nie.

Opublikowano

slawq jeszcze z temperaturą bo nie dochodzi do 90 stopni.

ja już ten temat też przerabiałem wiec pewnie masz termostat do wymiany potem proponuje logi, bo ja najpierw logi a potem mówili żę termostat zmienić i logi powtórzyć wiec . . . .

sprawdzanie temperatury na klimatroniku działa prawie tak samo jak na VAGu różnica była niewielka u mnie kanał 49 ;)

Opublikowano
  • Autor

Sławeq nie chce Cie martwić ale brak mocy ,to również może byc przyczyna wycierających się wałków-oby nie.

Przyczyn moze byc wiele i lepiej nie myslec o najgorszym ;)

sprawdzanie temperatury na klimatroniku działa prawie tak samo jak na VAGu różnica była niewielka u mnie kanał 49 ;)

Dzieki, sprawdze ma klimie :th:

Opublikowano

Slaweq, pogadaj z Szogunem, to zrobi Ci diagnostykę na spocie 27 jak tylko przyjedzie..., tylko ktoś z kolegów musi zabrać laptoka na spota... :thumbup: rzuć hasło, to napewno ktoś przywiezie...

Oby tylko to nie były wałki... :wallbash: :wallbash: bo to ze 4 tysire kosztuje... :thumbdown::wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Szuder nie kracz mi tu o wałkach bo wykraczesz a wtedy polowe bedziesz musial sie dorzucić :polew: a druga połowe Iverson bo tez cos o tym wspominał :polew: A powaznie mowiąc to mam nadzieje ze to cos mniej powaznego.

Jade teraz w weekend do Warszawy i Lukaszr zrobi mi diagnostyke :notworthy:

Poprosilbym Szoguna ale spot dopiero za 2 tygodnie a z takim brakiem mocy to strach jezdzic, zwłaszcza na trasie...

Opublikowano

dobra Sławeq mogę wziąć Twojego paździocha za 10.000zł :tongue4:

Opublikowano

przydałby się vag na spota... ja moge wziąć komputerek. A tak po za tematem... zgubiłem smycz klubową ;( ;(slaweq nie masz w zapasie jakiś sztuk??

Opublikowano
  • Autor

taa tylko co ja bym sobie sprawił za ta dyszke :mysli:

A tak po za tematem... zgubiłem smycz klubową ;( ;(slaweq nie masz w zapasie jakiś sztuk??

Niestety nie mam smyczy w zapasie...

Opublikowano

taa tylko co ja bym sobie sprawił za ta dyszke :mysli:

Gofra II na wypasie :D

Opublikowano
  • Autor

Iverson to ja chyba jednak zostane przy mojej poczciwej :a4fan::polew:

Opublikowano

przydałby się vag na spota... ja moge wziąć komputerek. A tak po za tematem... zgubiłem smycz klubową ;( ;(slaweq nie masz w zapasie jakiś sztuk??

Jak będę, to wezmę.

Jak ktoś sprawi przetwornicę do zapalniczki, to będziemy mogli jeździć kilka godzin :>

Opublikowano

Szuder[/b] nie kracz mi tu o wałkach bo wykraczesz a wtedy polowe bedziesz musial sie dorzucić :polew: a druga połowe Iverson bo tez cos o tym wspominał :polew: A powaznie mowiąc to mam nadzieje ze to cos mniej powaznego.

Slaweq, nie ma sprawy... czyli włki masz już wymienione... :thumbup:

a tak poważnie, to również mam nadzieje, ze to nic poważnego...

P.s.

Slaweq, a po co jedziesz do Wawy???? :tongue4: :tongue4: :tongue4::naughty: :naughty: