Opublikowano 29 Listopada 201411 l Przypomnijcie mi Panowie jak zdemontować dwa dekory z deski w B6 ?
Opublikowano 29 Listopada 201411 l ja być może będę leciał do Gorlic tylko nie wiem czy w tym tyg czy w następnym
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Listy do Mikołaj wyslane ? http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,17057732,Mikolaj_wyladuje_w_sobote_na_lotnisku_w_Jasionce_.html
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Grześku byłem grzeczny jak nigdy dotąd więc nie pisałem bo należy mi się z urzędu Co do lotniska w Jasionce to mój syn będzie wniebowzięty
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Panowie jeździ ktoś może od nas do Katowic? ja pochodzę z Katowic, będę na święta, co Ci potrzeba ? a w razie potrzeby to rodzinka może pomóc.
Opublikowano 6 Grudnia 201411 l Ło matko - znów Tych Dwóch osobników będę oglądał qr** Sixu bez nas bys sie nigdzie z chałupy nie ruszył więc nie narzekaj
Opublikowano 7 Grudnia 201411 l Ja będę, odebrałem w piątek moją furkę od mechanika muszę ją rozruszać Do zobaczenia
Opublikowano 8 Grudnia 201411 l Czyli jesteśmy ugadani w Pizzerii o 14.30 a co to za kropki ? widze ze ktos cie podpitolił .
Opublikowano 9 Grudnia 201411 l :naughty:za bardzo pyskowałem w temacie gdzie Gościu sprzedawał wysadzane pseudo-cyrkoniami zapalniczki do b6/b7 . stwierdziłem że będą idealne do samochodu jakiegoś Roma (czyli cygana) i Wihajster - moderator tak się podjarał że walnął mi za tę jakże spostrzegawczą uwagę ostrzeżenie. wtedy Mu napisałem że jeśli da mi jeszcze jedną kropę to na pewno ulży Mu jeszcze bardziej... i dał Nie wiem dlaczego ale Ludzie nie umieją mi odmówić... To chyba mój urok osobisty...
Opublikowano 9 Grudnia 201411 l Nie ma co sie przejmowac , to tylko czerwone kwadraciki za jakis czas zniknał .Na Forum A3 ( bo tam tez jestem) to prawie kazdy ma Ostrzezenia wystarczy ze zadasz pytanie w nieodpowiednim DZIALE i juz warn leci Ten sprzedajacy zgłosił to do nas
Opublikowano 9 Grudnia 201411 l witaj w klubie Jarek na mnie się taki handlarz pożalił w sumie to nic nie napisałem złego ale wiecie jak to jest Edytowane 9 Grudnia 201411 l przez FPek
Opublikowano 9 Grudnia 201411 l ale Ty masz tylko jedną kropkę więc ja mam wyższy stopień teraz i proszę się do mnie zwracać SIR...