Hauzer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 25 na chwile wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Czyli robimy spota DATA: 25 SIERPNIA 2007 MIEJSCE: PARKING PRZY HALI PODPROMIE GODZINA: 17 Obecność obowiązkowa Do zobaczenia [br]Dopisany: 21 Sierpień 2007, 12:08 _________________________________________________UWAGA!!!! NIESTETY MUSIMY PRZEŁOŻYć MIEJSCE SPOTA!! bo na parkingu przy Podpromiu jest organizowana wystawa CAR-AUDIO Więcej informacji znajdziecie tutaj: http://www.essa.com.pl/aktualnosci/index.php Możemy się spotkać na car-audio Albo inne miejsce wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 no ja bede na car-audio poogladac, ale to wczesniej, da sie woogle wtedy tam wjechac? bo inaczej to co chyba nie pakring pod ... tesco :-) a przywioze ze soba jeszcze dwa zupelnie inne autka (maja mini spot astry koledzy) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 wjechać na parking podpromie napewno sie nie da:(:( ja bede napewno w sobote kolo 12-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo12345 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 witajcie kiedy nastepne spotkanie klubowiczow w rzeszowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 witamy nowego klubowicza z rzeszowa. zapraszamy na spoty. terminy bedą ogłaszane na forum, więc trzeba czytać na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 to kto przyjedzie w sobotę o 17:00 ? i pytanie w które miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 no właśnie... jakie inne miejsce proponujecie??? elmo, widze, że tylko my jesteśmy chętni na spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 CHETNY TO I JA JESTEM Z TYM ZE AKURAT TAK WYPADŁO ZE NIE BEDE W STANIE SIE JUTRO ZJAWIC ALE BACZNIE SLEDZE LOSY TEGO SPOTA .POZDRAWIAM I ZYCZE UDANEGO SPOTKANIA "LUDZI Z POD ZNAKU :audi:" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 spota chyba nie będzie, bo nie ma gdzie się spotkać... a i chętnych tez nie widze... ja bede na car audio, w sobote po 12, na parkingu podpromie [br]Dopisany: 25 Sierpień 2007, 09:31 _________________________________________________http://www.essa.com.pl/aktualnosci/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 fajnia A4 avant jest na car audio :-) czyja? no ja tez sie bede tam krecił po 12-13... a może w niedziele zrobimy? ale tak zeby było wiecej niz dwa autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ja w niedziele odpadam... obiad rodzinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 była dzis czarna A4 w sedanie sonarki, zawias, alu, ladniutka :-) a podpromie bylo otwarte moglismy robic spota bo mozna bylo na parking wjezdzac :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 była dzis czarna A4 w sedanie sonarki, zawias, alu, ladniutka :-) a podpromie bylo otwarte moglismy robic spota bo mozna bylo na parking wjezdzac :-( no właśnie wiem, i żałuje ze nie zrobiliśmy spota... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 no ja jutro juz sie zmywam z Rzesz(y)... a tak woogle to malo stoi A4 na "nowym mieście" pod blokami wszyscy pewnie w garazach chowaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 niestety nie udało się zorganizować spota na tym weekendzie...:( elmo, zapraszamy następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 to moze dzis? o 18? na podpromiu? albo jutro rano? dajcie znac :-) ja jestem jak by co na 100% chetny, jak tkos jest chetny to nich napsiz ew. jeszcze mi na gg da znac, tak zeby nas chociaz z 4 było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ja dzisiaj napewno niedam rady, w pracy siedze Jutro moge sie zjawic jak cos bedzie wiecej chetnych.[br]Dopisany: 01-09-2007, 16:47:07_________________________________________________Dzisiaj to nawet pogoda jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jak bede jezdzil do szkoly w sobote/niedziele to pewnie wpadne nie raz do was na spota ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 To fajno poogladam te twoje felunie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi