matig7 Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Panowie czy jest ktoś kto do Wisły nie pojechał, ma VAG-a i miałby dziś chwilkę czasu żeby się w Rzeszowie spotkać? Wczoraj wymieniłem łożysko w przednim kole i przestał mi działać ABS :/
Gość elmo Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 ojca nie ma GM coś chyba ci aukcja nie poszła jakiś kolo za 24zl to wziął a ja chłopaki mialem letnie założyć ale przy takiej pogodzie to sie odechciewa wszystkiego ...
Andronikus Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Ja letnie zakładam 5 kwietnia :gwizdanie:
szogun0 Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 A ja się szarpnę w przyszłą sobotę (chyba) na letnie oponki.
mateo_81 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 matig7 ja mam dzisiaj czas, jak chcesz to ślij sms na 5*0+7-1&0^4@9#9$7... oczywiście znaczki pousuwaj P.S. Będę około 15-16
miro_x Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Ciekawe kiedy chłopaki zjadą z pierwszymi relacjami. No chyba że najpierw muszą odespać :beer1:
GM Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 ojca nie ma GM coś chyba ci aukcja nie poszła jakiś kolo za 24zl to wziął a ja chłopaki mialem letnie założyć ale przy takiej pogodzie to sie odechciewa wszystkiego ... elmo zaspałem z tematem byłem w pracy i akurat zrobił mi sie ruch jak cholera wiec nie mogłem sledzić aukcji szkoda no ale cóż trudno dzięki Dawid za chęci
LuCaS_gr44 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 no siakaś tu cisz jak toworzystwo wyjechało i sie bawi :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Angela , Szuder , Sławeq i Iverson jesteście debeściaki , dzięki za zajebistą zabawę :decayed:
Iverson Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Melduję że dojechaliśmy szczęśliwie [br]Dopisany: 09 Marzec 2008, 16:42 _________________________________________________zamknąłem licznik w swoim AFN'ie mam fotkę ale to jutro
slaweq Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 My tez juz na miejscu :th: ale przed Angela jeszcze 300 km do Wawy Potwierdzam slowa Ive na A4 dawał ostro
GM Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Melduję że dojechaliśmy szczęśliwie [br]Dopisany: 09 Marzec 2008, 16:42 _________________________________________________zamknąłem licznik w swoim AFN'ie mam fotkę ale to jutro oj jeszcze bardziej mi szkoda ze mnie tam nie było bede to pewnie jeszcze długo pokutował
Gość elmo Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Witamy szanowne grono jak się reprezentowało podkarpackie w Wiśle? P>S>no i zmieniłem oponki na letnie ale już bieda do wakacji muszę o nowych pomyśleć...
matig7 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Dziś o 20:00 na Orlenie tym przed rondem jadąc od Lublina będę ja, maki1000 i Zbooy. Małe vagowanie się szykuje. Jak by ktoś się nudził to niech wpadnie
slaweq Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 Angela , Szuder , Sławeq i Iverson jesteście debeściaki , dzięki za zajebistą zabawę :decayed: Trzeniu ziomuś Ty tez jestes zaj....isty kolo Mamy nadzieje ze jeszcze nie raz bedzie okazja do wspolnego imprezowania
poziek Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Dziki podziekować chciałem za zabawe :th: Następna mam nadzieję juz niedługo :> Pozdro
angela Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Angela , Szuder , Sławeq i Iverson jesteście debeściaki , dzięki za zajebistą zabawę :decayed: Trzeniu.... my tez dziekujemy Ci za swietna zabawe...... Fajnie Cie bylo w koncu poznac......
Szuder Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Wisła, Wisła... i Powiśle... Ten kto nie był, niech żałuje...
Gość son_czwa Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Siemanko! Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th: Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi