LuCaS_gr44 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 zlocik sie odbył to bedzie cisza do nastepnego hehehe
slaweq Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 elmo.... zlocik sie odbył to bedzie cisza do nastepnego hehehe do nastepnego spotu pewnie niewiele bedzie pisane i znowu przyjedzie masa furek
miro_x Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 To tak znienacka wychodzi nikt nie pisze a 20 A4 jest
angela Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 elmo.... pewnie za duzo...... i teraz mu
LuCaS_gr44 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 a frekwencja z jednego na drugi coraz wieksza:D oby tak dalej sie działo
Iverson Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 żyjeta ....pozdro z Kalisza (teraz tam mieszkam) od czasu do czasu z Pet3rem fury upalamy ,
slaweq Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Siemasz Tomek Wybierasz sie na zlot letni nad morze? na liscie Cie chyba nie widzialem
Iverson Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 niestety nie będzie mnie-zmieniam autko i wiesz jak to z kosztami!!! pozatym chyba urlopu bym nie dostał . a od nas kto jedzie??
Andronikus Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja nie jestem zapracowany ale co mam pisać ? No i jeszcze licznik nie liczy postów - nie ma głupich Kto się wybiera na 1/4 mili ? Może by sie jakoś spotkać i razem pokibicować ludkom co się ścigają ?
slaweq Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 a od nas kto jedzie?? narazie tylko ja To jednak są zawody...kiedy?? 15 czerwca
Iverson Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 już mam. strona rzeszowska http://www.motorz.vel.pl/viewtopic.php?t=2685&start=100 tylko trzeba się zalogować
Andronikus Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam Czy ma ktoś jakieś zdjęcia albo rysunki mechanizmu składania elektrycznego lusterek w B5 ? Jak to jest zbudowane ?
aramis Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Melduję że przybył nam jeden klubowicz. Brat się nawrócił i kupił wczoraj A-4. Już się przedstawił i powinien się pojawić na najbliższym spocie. :gwizdanie:
skalarx Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam Czy ma ktoś jakieś zdjęcia albo rysunki mechanizmu składania elektrycznego lusterek w B5 ? Jak to jest zbudowane ? Też szukałem. Na allegro chcą w cholerę kasy za składane lustra
Rekomendowane odpowiedzi