Szuder Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Panowie a w sezonie zimowym planujecie jakieś spociki. Do końca stycznia mam urlop i wtedy będę w Tbg to chętnie zajadę Was poznać. Bardzo chętnie zorganizujemy jakiś spocik zimowy w Rzeszowie... Ja juz jestem chetny
Hauzer Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ale to już w nowym roku? czy nie Zastanowimy się po Tarnowie co dalej
Gość elmo Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 musowo musi być chociaż jeden spocik z śniegu w Rzeszowie :-)
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 Do wiosny daleko także w zimie spokojnie można cos zorganizowac, ale chyba w nowym roku bo w grudniu to cięzko czas znalesc
Szuder Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 W grudniu faktycznie bedzie mało czasu, ale dla chcącego, nic trudnego... Jak juz napisałem ja jestem chętny nawet i w grudniu... Jak napisał elmo, fajnie by było zrobic spota na sniegu...
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 W grudniu faktycznie bedzie mało czasu, ale dla chcącego, nic trudnego... Jak juz napisałem ja jestem chętny nawet i w grudniu... Jak napisał elmo, fajnie by było zrobic spota na sniegu... Ja osobiście też jestem chętny na każdy termin, dzieci mi jeszcze w domu nie płaczą , ale nie wiem ja inni...
Iverson Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 No w grudniu, to może 29 przed sylwestrem ,chociaż wydaje mi się ,że może być ciężko zebrać się. Ma ktoś quattro z ekipy rzeszowskiej??
Szuder Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja osobiście też jestem chętny na każdy termin, dzieci mi jeszcze w domu nie płaczą , ale nie wiem ja inni... Slaweq, podoba mi sie Twoja postawa... Oby wszyscy wzieli z Ciebie przykład...
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 Iverson w grudniu pewnie cos sie wykombinuje ale 29 ja odpadam bo 27 wyjeżdzam juz na Sylwestra
Iverson Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Iverson w grudniu pewnie cos sie wykombinuje ale 29 ja odpadam bo 27 wyjeżdzam juz na Sylwestra no to po nowym roku zrobiimy , żeby wszyscy mogli sie zebrać- a potem na kawkę.[br]Dopisany: 23 Listopad 2007, 15:58 _________________________________________________ Iverson nie wiem czy wiesz, ale jutro jedziemy do Tarnowa na spocik Tarnów-Kraków-Kielce-Rzeszów... jesli masz czas i chęc to zapraszamy z nami wiem ,że jedziecie ale niestety nie mieszkam na stałe w Tbg tylko w Pleszewie (wielkopolska) i zjeżdżam na chatę co 3 tyg. no i czas spędzam z kobitką (np. przytulanie się ),także spoty odpadają raczej bo prostu nie mam czasu. W niedziele wyjeżdżam bo w poniedziałek praca. i tak to się kręci
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 Iverson w grudniu pewnie cos sie wykombinuje ale 29 ja odpadam bo 27 wyjeżdzam juz na Sylwestra no to po nowym roku zrobiimy , żeby wszyscy mogli sie zebrać- a potem na kawkę.[br]Dopisany: 23 Listopad 2007, 15:58 _________________________________________________ Iverson nie wiem czy wiesz, ale jutro jedziemy do Tarnowa na spocik Tarnów-Kraków-Kielce-Rzeszów... jesli masz czas i chęc to zapraszamy z nami wiem ,że jedziecie ale niestety nie mieszkam na stałe w Tbg tylko w Pleszewie (wielkopolska) i zjeżdżam na chatę co 3 tyg. no i czas spędzam z kobitką (np. przytulanie się ),także spoty odpadają raczej bo prostu nie mam czasu. W niedziele wyjeżdżam bo w poniedziałek praca. i tak to się kręci Dopiero po czasie zajarzyłem, że nie mieszkasz na stałe w TBG dlatego usunąłem poprzedniego posta ale widze, że go wyłapałes
Iverson Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Dopiero po czasie zajarzyłem, że nie mieszkasz na stałe w TBG dlatego usunąłem poprzedniego posta ale widze, że go wyłapałes hyhyhy szybki jestem!! ja swojego nie usunę
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 Dopiero po czasie zajarzyłem, że nie mieszkasz na stałe w TBG dlatego usunąłem poprzedniego posta ale widze, że go wyłapałes hyhyhy szybki jestem!! ja swojego nie usunę No co Ty, nie usuwaj, zreszta zdązyłes mnie zacytować A to chyba nie na mnie :>
Iverson Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 A to chyba nie na mnie nie! foch to do ogólnej sytuacji usuniecia posta.
miro_x Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 dzieci mi jeszcze w domu nie płaczą A mi właśnie od 10 XII jedno zacznie :>. Więc pewnie dopiero w styczniu będzie czas
Hauzer Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 A mi właśnie od 10 XII jedno zacznie No to gratki :th:
slaweq Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 dzieci mi jeszcze w domu nie płaczą A mi właśnie od 10 XII jedno zacznie :>. Więc pewnie dopiero w styczniu będzie czas No to gratulacje Hauzer szkoda ze sie zgubiłeś po drodze bo fajnie sie wracało do Rzeszowa i na wieczorne fotki sie nie załapałeś
Szuder Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 dzieci mi jeszcze w domu nie płaczą A mi właśnie od 10 XII jedno zacznie :>. Więc pewnie dopiero w styczniu będzie czas GRATULACJE WIELKIE!!!
slaweq Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 Szuder czytałeś jaką drogą Hauzer śmigał do Rzeszowa?
Rekomendowane odpowiedzi