dsz33 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Koledzy mam takie pytanko byłby ktoś chętny przetlumaczyć mi pewien tekst z angielskiego na polski ?? Jakieś 5 stronek. Jak coś to pisać na PW oczywiscie nie za free
GM Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Okej wpadne nie wiem tylko gdzie to dok. jest ale damy rade. Przyjade taka audiczka,zreszta bede dymic wiec mnie rozpoznacie Tyle ze na stalowych teraz ok jest fota
genekpsl Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Do kogo mam sie zglosic z moim problemem ?
dsz33 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Szogun pewnie będzie z VAG to może Ci zrobi logi Albo ktoś inny może będzie miał[br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 12:38_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item535110687_audi_a4_2_5_tdi_v6_150_km_full_navi.html
inco Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 cholera ja chyba nie dam rady wpasc na spota
GM Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 cholera ja chyba nie dam rady wpasc na spota to co inco jednak wczoraj była bijatyka ? :polew: , przyjdz w
inco Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 nie niebylo, ten ukrainiec straszyl mnie ukrainska mafia ale na zewnatrz nie chcial wyjsc opilem sie jak swinia i dzisiaj zdycham
GM Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 nie niebylo, ten ukrainiec straszyl mnie ukrainska mafia ale na zewnatrz nie chcial wyjsc opilem sie jak swinia i dzisiaj zdycham to ok a ja już myślałem ze go tam poskładasz , a co do opicia się to jak nie będziesz się dziś próbował ratować środkami pochodnymi do wczorajszych, to uwierz mi że do jutra Ci odpuści
inco Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 GM ja juz bylem cieply wiec mi bylo obojetne gdzie, i kto by dostal a jesli chodzi o lekarstwa to wlasnei dzisiaj zapowiada sie jeszcze gorzej :gwizdanie:
GM Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 GM ja juz bylem cieply wiec mi bylo obojetne gdzie, i kto by dostal a jesli chodzi o lekarstwa to wlasnei dzisiaj zapowiada sie jeszcze gorzej :gwizdanie: ......aaa to rozumie , to nic innego nie pozostaje mi jak życzyć Ci spokojnej imprezy [br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 14:22_________________________________________________Swoją drogą - co u nas taka cisza przeddzień spotkania ??
inco Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 hehe dzieki, jak bym sie dluzej na forum nie pokazywal to szukajcie mnie na ukrainie
genekpsl Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Nie wpadne tez bo strasznie mi pozera olej :/ A dym zostawiam na kilometr
erles Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Swoją drogą - co u nas taka cisza przeddzień spotkania ?? Mówisz masz Jak mnie gps nie zrobi w ... to pewnie będę bo za cholerę nie wiem gdzie ta Agora Rozpoznacie mnie po wgniotce na rejestracji z przodu
GM Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Swoją drogą - co u nas taka cisza przeddzień spotkania ?? Mówisz masz Jak mnie gps nie zrobi w ... to pewnie będę bo za cholerę nie wiem gdzie ta Agora Rozpoznacie mnie po wgniotce na rejestracji z przodu znajdziesz nas , znajdziesz zapraszamy
mA4ciek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Agora = Galeria Rzeszów... Ja cały czas zażywam ciszy zapomniałem jak się włącza radio. Slaweq do 21 moja bryka będzie już pomalowana
dsz33 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Swoją drogą - co u nas taka cisza przeddzień spotkania ?? Mówisz masz Jak mnie gps nie zrobi w ... to pewnie będę bo za cholerę nie wiem gdzie ta Agora Rozpoznacie mnie po wgniotce na rejestracji z przodu Kolega a skąd jedziesz ?? Może się z kimś umówisz i pojedziesz za nim do Agory jak nie wiesz gdzie to
erles Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Agora = Galeria Rzeszów... Trzeba było tak odrazu
skalarx Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Pozdrowienia dla klubowego avanta B5 w którym dwóch kolegów szukało czegoś na ul.Grottgera w czwartek
slaweq Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 Slaweq do 21 moja bryka będzie już pomalowana cichosza wszyscy już śpią czy co ? eee, pewnie imprezują przy sobocie
Rekomendowane odpowiedzi