slaweq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 sa dwa rodzaje diod led w A4 B8 ... na zwyklych lampach sa te brzydsze..... a na xenonie te miodzio :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 sa dwa rodzaje diod led w A4 B8 ... na zwyklych lampach sa te brzydsze..... a na xenonie te miodzio :> Czyli już wiadomo co rezać jak B8 wpadnie w łapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dobry Koledzy NIe ma to jak dobry obiadek po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 witaj hellrider [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 18:36_________________________________________________Sławku, trzeba przyznać że " Lusi" w Q7 miała odejście [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 18:39_________________________________________________ale co tu sie dziwić, pewnie miała z 4.2 326km ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Fakt Q7 poszło ostro ze świateł, a pod maska tam było 3.0 tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 cze Krzyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czesc Marcin opowiadaj cos ciekawego co tam slychac ?? co to za akcja z tym Q7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Fakt Q7 poszło ostro ze świateł, a pod maska tam było 3.0 tdi tak, czy tak 240 kucy robi swoje [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 20:44_________________________________________________ opowiadaj cos ciekawego co tam slychac ?? wszystko zależy gdzie ucho przystawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no to wystawiam ucho w twoja strone a powiedz mykasz juz na 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Robert^ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czesc chlopaki. Duzo osob na ten zlocik w niedziele na podpromie sie wybiera???? Ja tam zawitam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciapset Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam ja pewnie tez dołacze do was co by nie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Czesc chlopaki. Duzo osob na ten zlocik w niedziele na podpromie sie wybiera???? Ja tam zawitam :D Witam ja pewnie tez dołacze do was co by nie:D Zapraszamy!!! Pogoda zapowiada się extra więc powinno być sporo bryczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 na wiosnę Resa odżyła , co tam chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wyczaiłem dzisiaj fajną aukcję: http://www.moto.allegro.pl/item600161993_fotele_komplet_skora_audi_a4_1997rok.html Tylko trochę tanio, dzwoniłem do gościa i mówił że fotele już sprzedane To jest ori obszycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ale popylina , nie kupuj takich rzeczy na odległość , jechać , sprawdzić lub poprosić kogoś o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Środek i tak szedłby do obszycia Wogóle chcę znaleźć fotele kubełkowe do przodu w dobrych pieniądzach i mam zamiar obszyć białą skórą siedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 siemanko chłopaki .... ale zajebioza pogoda .... w niedzielę to chyba ognicho sobie zrobicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 siemanko chłopaki .... ale zajebioza pogoda .... w niedzielę to chyba ognicho sobie zrobicie :naughty siema Adaś co do ogniska to cały zeszły sezon planowaliśmy i nie wypaliło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 siemanko chłopaki .... ale zajebioza pogoda .... w niedzielę to chyba ognicho sobie zrobicie :naughty siema Adaś co do ogniska to cały zeszły sezon planowaliśmy i nie wypaliło :gwizdanie: to trzeba zrobic a nie planować - kilka patyków, zapałki i kiełbachy i jechane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi