rtocki Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Panowie mógłby ktoś z Was obejrzeć mi motocykl w Rzeszowie? Mogę Ci obejrzeć, ale zupełnie sie na motocyklach nie znam :gwizdanie: Nie masz nikogo znajomego co by mógłby ocenić 2 kółka? Podaj namiary na ten motur, sie popyta, sie obejrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 może zaglądniemy do nich??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 może zaglądniemy do nich??? moze byc ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 witajcie Ja juz w Poznaniu .... święta święta i po świętach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Siema Madas No niestety święta minęły strasznie szybko..., za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 witajcie cco do świąt , teraz czekamy na majówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mi też święta uciekły bardzo szybko ale akurat w moim przypadku tak jest co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 siemka chłopaki .. a Wy już o wolnym marzycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Siema Adaś Ty też szykuj wolne w maju, bo nie wiem czy pamiętasz, że Was odwiedzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Siema Adaś Ty też szykuj wolne w maju, bo nie wiem czy pamiętasz, że Was odwiedzam pamiętam pamiętam ...... ja wolne mam kiedy chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak Wam się chwilę będzie nudziło to wpadnijcie na stronę mojej czwórki bo jest sprawa Z góry dzięki PS. Trochę Wam pospamowałem ale ładna pogoda może wybaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A ja dzisiaj miałem trochę czasu to wreście kierę od eSy zamontowałem Kupiłem też opony i jutro robię SWAPa na 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 może zaglądniemy do nich??? W sumie A4 też VAG Może jakieś grupowe spotkanie (np lisia góra) i grupowy najazd na podpromie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mozemy podjechać na Vag, ale pamietajcie, że tydzień po nich mamy swojego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 może zaglądniemy do nich??? W sumie A4 też VAG Może jakieś grupowe spotkanie (np lisia góra) i grupowy najazd na podpromie? Dokładnie tak, pamiętam nawet przez jakiś czas były wspólne salony i serwisy Audi i VW i właśnie takie chorągwie i loga były V.A.G. p.s. a tak z innej beczki, ma ktoś w RZ wolną naklejkę do odsprzedania? bo ostatnio zasadniczo jestem w RZ a nie KR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 p.s. a tak z innej beczki, ma ktoś w RZ wolną naklejkę do odsprzedania? bo ostatnio zasadniczo jestem w RZ a nie KR mam ok 150 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 to może bym podskoczył gdzieś i zakupił, bo w dzień to mam teraz masakrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak już w tym temacie są poszukiwania to i ja się dołączę. Jeżeli ktoś trafiłby na grilla od RS4 w dobrych pieniądzach czy fotele kubełkowe to prosiłbym o namiary na priv Będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Co myślicie o zmianie godziny spotów na np 16 Czasletniu juz mamy a godziny spotów nadal zimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 my zawsze mamy o 16 ....ponieważ wszyscy spokojnie mogą zjeść obiad i udać się na spot nawet z poza Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi