Dawid0 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 miał chorą córkę, i coś tam z telefonem, ale już ma być osiągalny dziś z nim gadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 też pisałem, wróci, to na pewno się odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekG21 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam jak będę miał czas to jak najbardziej stawie się na spocik :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Sweter zgubiony został w Rzeszowie :gwizdanie: więc w Sanoku nie mógł się odnaleźć Już kupiłem sobie nowy, niechaj stary dobrze się skalarowi użytkuje Kto Cie wie gdzieś Ty tam potem był Może i w Sanoku PS. Czyjaś siatka do bagażnika zaśmieca mój garaż :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Spoko, ja przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam tutaj jak zwykle cisza :gwizdanie: , co Wam auta pozamarzały , czy może kompy ja postanowiłem dziś skorzystać z zalet Quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 GM ale masz minę na drugiej focie jak pan kierownik znudzony jazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 cisza rezamy rezamy :> dzis wlazla BRD skalarx Egr wywalony katalizator tez , nowa plecionka :gwizdanie: , powolutko mala docierka niedlugo pompki AL i korekta u R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 GM fajne fotki i duży snieg cisza rezamy rezamy :> dzis wlazla BRD skalarx Egr wywalony katalizator tez , nowa plecionka :gwizdanie: , powolutko mala docierka niedlugo pompki AL i korekta u R Noo konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 rewelacja super zabawa he ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam. Jak tam z ... dzisiejszym spotem ? Ile osób się stawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 dzisiaj a ja odpalilem swoj samochod - 23 C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam. Jak tam z ... dzisiejszym spotem ? Ile osób się stawi? Chyba Ci się coś pomieszało albo o czymś nie wiemy Ide zaraz furke odpalić bo -24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam. Jak tam z ... dzisiejszym spotem ? Ile osób się stawi? z dzisiejszym spotem Przeciez za tydzien jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A ja odpaliłem ale tylko -21 było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ojj.. no to sorry fakt, musiało mi się pomylić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Powitać w te upalne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Powitać w te upalne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A ja odpaliłem ale tylko -21 było A mi k**wa nie odpalił Musiałem na kable bo aku słaby chyba. Wszystkie pazdzierze pod blokiem odpałaly a ja i jeden nowy saab pod blokiem na kablach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A ja odpaliłem ale tylko -21 było A mi ku***a nie odpalił Musiałem na kable bo aku słaby chyba. Wszystkie pazdzierze pod blokiem odpałaly a ja i jeden nowy saab pod blokiem na kablach W dieslu powinno się tuż przed zimą zrobić "przegląd" akumulatora - uzupełnić stan elektrolitu wodą destylowaną i przeładować porządnie prostownikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi