miro_x Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wyjeżdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 milo bylo wkoncu wasze mordziaczki zobaczyc w swiatelku dziennym FAJNEŚCIE DUPCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dużo było ludzisków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TezFakt Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 milo bylo wkoncu wasze mordziaczki zobaczyc w swiatelku dziennym FAJNEŚCIE DUPCIE Ba, się wie :gwizdanie: Dużo ludzi przybyło po tym jak musiałem zdezerterować? Wyszedłem z założenia, że lepiej wpaść na chwilę, niż wcale :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aramis Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 milo bylo wkoncu wasze mordziaczki zobaczyc w swiatelku dziennym FAJNEŚCIE DUPCIE Wzajemnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubers Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dużo ludzi przybyło po tym jak musiałem zdezerterować? Wyszedłem z założenia, że lepiej wpaść na chwilę, niż wcale :> lepsze to niz nic milo bylo poznac pozniej frekwencja sie juz tylko zmniejszala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 aj frekwencja frekwencja .. nie liczy sie ilosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie ma nikt z Resy sprężyn do a4 b5 ? na szybko potrzebuję dwóch sztuk, a w uzywkach zawołali mi cene taka jak nówka ze sklepu. moze ma ktoś jakies stare swoje? nie pękniete PRZÓD moze byc nawet i niższa wersja. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 fotki z wczoraj http://www.a4-klub.pl/smf/galeria_spotow_rzeszowskichfotki_i_filmiki-t26946.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubers Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 superancko jeszcze jakbys zamazal tablice na pierwszej fotce na moim autku to bylby wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Marcin wpadł napstrykał fot i znikł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A ja przyjechałem o 17.30 i zdążyłem na chwile, 3 osoby jeszcze były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No pogłoska była że miałeś być... Ja musiałem troszkę wcześniej wyjechać bo najmłodsza się obudziła i chciała do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie ma nikt z Resy sprężyn do a4 b5 ? na szybko potrzebuję dwóch sztuk, a w uzywkach zawołali mi cene taka jak nówka ze sklepu. moze ma ktoś jakies stare swoje? nie pękniete PRZÓD moze byc nawet i niższa wersja. pozdro grzes1150 spytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 WRCL wrzuciłem tą płytkę. Soft się zaktualizował do 0650 a mapy nie widzi. Tzn teraz już w ogóle płytki nie widzi. U Ciebie tak nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 superancko jeszcze jakbys zamazal tablice na pierwszej fotce na moim autku to bylby wypas sorka, ale wrzucałem je w pracy na pośpiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 WRCL wrzuciłem tą płytkę. Soft się zaktualizował do 0650 a mapy nie widzi. Tzn teraz już w ogóle płytki nie widzi. U Ciebie tak nie było a z ktorego roku jest RNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Pewnie tak jak samochód 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 jakis komunikat sie wyswietlil ( napisy na czerwono ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Po włożeniu płytki napisał że aktualizuje soft Pomrygał ze dwa razy pomyślał z parę minut i się wyłączył. Po włączeniu pokazuje już ze ma soft 0650 i ori płytkę czyta jak czytał a tą jak włożę to pisze ze nie ma płyty z navi.WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi