ykk Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 najlepiej róbcie sobie spoty na zlotach ogólnopolskich Juz nieaktualne Ale sie tutaj spinacie masakra hyhyhy..
Dibo Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Trzeniek może zawitasz do Nas KueQ ostatnio byłem w październiku. Mam pewien wyjazd w niedzielę tylko jeszcze nie wiem czy 25.04 czy tydzień później także zobaczymy A jak nie to za dwa tygodnie
Si?a Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Hoho Październik... kiedy to było :gwizdanie:.
Dibo Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ano było... ale zrobiło się ciepło także nadrobię
bracus Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ehh szukałem pw od Szudera ale okazuje się ze nie mam już konta na EU to bym dokładnie napisał co i jak - ale generalnie żadnych wielkich napinek nie było więc nie będę głupot opowiadał ot zwykłe ludzkie rzeczy o wyższości stali nad betonem i takie tam (ale ja nie studiowałem wytrzymałości materiałów budowlanych) to i cięzko mi komentować - poza tym widziałem się z Szuderem live 2 x w życiu a i u nas na vag-u nie zagrzał długo miejsca tak że generalnie ja to wszystko biorę przez palce bo nie mam kompletnie opinii na jego temat wyrobionej tak ze luzik - a z przyjemnych rzeczy - mój potwór wczoraj odpalił i przejechał z podnośnika pod bramę o własnych siłach i teraz przy ostatecznym składaniu trzeba się zastanowić czy psykamy coś i szukamy mocy 500+ czy nie psykamy
TezFakt Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mnie osobiście też niejako zaintrygowała sprawa EU (nawet nie wiedziałem, że taki klub istnieje ). Rzuciłem okiem co tam się dzieje, no i widzę w sygnaturce u jednego z nich coś takiego: .pl jest jak dziwka, przyjmie wszystkich
_Bartek_ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Może mi ktoś pomóc odszukać RTOCKIEGO?? "Ukradł" mi 5 stówek...
Tygrysiczka Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 25 kwietnia spot, taa??? hmm.. 24 wesele, no to akurat taki spot na kacu w sam raz
GM Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 25 kwietnia spot, taa??? hmm.. 24 wesele, no to akurat taki spot na kacu w sam raz :> podaj gdzie odbywa się wesele, a przyjedziemy 24-go na wieczorowego
bracus Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 nie podawaj adresu bo z opowiadań wiem że jak przyjadą to ty będziesz trzeźwa po weselu bo nie będzie czego pić a i sweterek też może zaginąć niejeden a wieczory jeszcze zimne
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Może mi ktoś pomóc odszukać RTOCKIEGO?? "Ukradł" mi 5 stówek... Nie wiem czy ktoś z nas może Ci w jakiś sposób pomoc. Bo co my możemy zrobić? Zatrzymać na ulicy i...? Auto Rtockiego widać na ulicach Rzeszowa a my możemy mu tylko zwrócić uwagę żeby oddał kasę albo wysłał towar.
Tygrysiczka Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 w Kolbuszowej ;] a gdzie to nie wiem bo to weselisko sąsiada hehe
mA4ciek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Od sweterków to się Klaudiusz odstosunkuj hahaha Sławkowi ponoć służy :gwizdanie: Co do Rtockiego, słyszałem, że miał duży problem, nie wnikam, mam nadzieję, że ureguluje te wszystkie zaległości, bo złodziejem raczej nie jest. A i mam zamiar wreszcie pojawić się na spocie, albo 24 można byłoby zrobić jakąś butlę hę?
sharg Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Od sweterków to się Klaudiusz odstosunkuj hahaha Sławkowi ponoć służy :gwizdanie: Co do Rtockiego, słyszałem, że miał duży problem, nie wnikam, mam nadzieję, że ureguluje te wszystkie zaległości, bo złodziejem raczej nie jest. A i mam zamiar wreszcie pojawić się na spocie, albo 24 można byłoby zrobić jakąś butlę hę? Od sweterków to się Klaudiusz odstosunkuj hahaha Sławkowi ponoć służy :gwizdanie: Co do Rtockiego, słyszałem, że miał duży problem, nie wnikam, mam nadzieję, że ureguluje te wszystkie zaległości, bo złodziejem raczej nie jest. A i mam zamiar wreszcie pojawić się na spocie, albo 24 można byłoby zrobić jakąś butlę hę? gazową chyba :laghing2:
_Bartek_ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dzieki slaweq Wiem, że już kilka osób podało go na policję, więc lepiej dla niego jak się odezwie...
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale sie porobilo... 25 kwietnia spot, taa??? hmm.. 24 wesele, no to akurat taki spot na kacu w sam raz :> podaj gdzie odbywa się wesele, a przyjedziemy 24-go na wieczorowego Marcin wez aparat i wpadniemy jak Vipy glosowalem na.... co 2 tygodnie Slaweq
ykk Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dibo uwazaj: http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_no_i_co_wy_na_ta_chmure_jezdzic_czy_nie_jezdzic-t129135.0.html hahahah
GM Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dibo uwazaj: http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_no_i_co_wy_na_ta_chmure_jezdzic_czy_nie_jezdzic-t129135.0.html hahahah :polew: :polew: straszycie i teraz dibo do kobiety nie pojedzie
Dibo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mój samolot jest zagrożony Dlatego właśnie nie przylecę na najbliższy zlot bo mi pozatyka turbiny :polew:
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 A i mam zamiar wreszcie pojawić się na spocie, albo 24 można byłoby zrobić jakąś butlę hę? :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi