Dibo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zresztą ykk po to założyłem grill RS4 żeby plaster miodu filtrował pyły wulkaniczne i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sławek wiedziałem, że się zrozumiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ale urwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dibo , doj**ałeś :polew: Macie coś w bonusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Chmura doszła do polski.. mam kurz na telewizorze ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Chmura doszła do polski.. mam kurz na telewizorze ;( a ja na kompie , chyba juz przeszlo epicentrum :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Trafiłem dzisiaj przypadkowo na za***iste miejsce na spotowego grilla Lisia góra, zrobili dwie miejscówki: Na ognisko. Na grilla: Od parkingu na Lisiej Górze na miejscówke na ognisko idzie się ok 5 minut. Grill zrobiony jest kawałek dalej Wszystko legal tylko są tabliczki, żeby nie brac drewna z Rezerwatu Lisia Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 slaweq super sprawa jaki klimat i ful wypas... jestem za ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 spoko , drzewo przylatwic i mozna grila robic mozna by bylo cos zorganizowac na najblizszy spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No tak własnie pomyslałem, że na najbliższym spocie za tydzien, można by tam cos zorganizować. W tej drugiej miejscówce grill juz jest wbudowany taki duży, tylko trzeba by kupic brykiet i jedzonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 i cos do popicia ( kawa ,herbata, napoje ) :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No tak, kawa, herbata, soki bo będziemy autami Przy piwku to by było zdecydowanie lepiej Tylko jak tak dotrzeć bez furek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 To może przełożymy tego grilla na spot za 3 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Przecież za 3 tygodnie też napewno Ci cos wypadnie i nie przyjedziesz :polew: a tak powaznie..., za 3 tyg tez mozna grilla zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 25 kwietnia o 16:00 widze jest też spot VAG- Podkarpacie na podpromiu :gwizdanie: Sławek niezła miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 25 kwietnia o 16:00 widze jest też spot VAG- Podkarpacie na podpromiu :gwizdanie: Jesli będziemy robić grilla to pewnie nie będziemy zaczynać na Podpromiu tylko zmieni sie miejsce spota na Lisią Góre No chyba, że przełozymy grilla faktycznie na następny termin i spotkamy sie normalnie na Podpromiu razem z Vag-iem W tamtym roku był cały parking aut Sławek niezła miejscówka Na zywo wyglada jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 spoko, bedzie popijawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 spoko, bedzie popijawa Bedziesz miał kierowcę? Bo ja pewnie tak :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 spoko, bedzie popijawa Bedziesz miał kierowcę? Bo ja pewnie tak :kox: daleko do domu nie bede miał a jesli bedzie taka potrzeba , to i kierowca sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 spoko, bedzie popijawa to będziecie mieli okazję żeby Yurinke obalić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi