slaweq Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 spoko, bedzie popijawa to będziecie mieli okazję żeby Yurinke obalić :gwizdanie: Dokładnie
Tygrysiczka Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięki ci Boże za wysłuchanie moich modlitw o Klubowego Grila widzę ze namówiłeś swoimi boskimi siłami klubowych kolegów CHWAŁA CI
Dawid0 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja to bym chciał takiego grila żebyśmy zajechali furkami i na drugi dzień dopiero wracali :-) BTW jak by ktoś z Resy chciał wymieniać rozrząd albo zawieche to można u mnie, podnajmujemy warsztat i jak narazie idzie nam to rewelacyjnie :-)
Dibo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zawsze można weekend majowy gdzieś spędzić. Była propozycja Czystej koło Grodziska kiedyś. Fajna miejscówka, ludzi nie będzie, no i w miarę blisko
slaweq Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięki ci Boże za wysłuchanie moich modlitw o Klubowego Grila widzę ze namówiłeś swoimi boskimi siłami klubowych kolegów CHWAŁA CI Przymiarki do spotowego grilla były juz w tamtym roku, ale jak przyszło co do czego chętnych nie było :gwizdanie: Mam nadzieje, że teraz to wypali
Si?a Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Byłem tam pare razy nad tą wodą koło Grodziska , całkiem fajnie tam jest i bez problemu grylla można zapalić.
virus Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Czyste to nie daleko mojej miejscowości nie jest tam tak źle kto będzie chciał to mogę poprowadzić z Żołyni.
wrclaguna Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 nie wiem jak bedzie z incjatywa kto co ma przywiezc ja deklaruje cos przygotowac na pierwszego grilla przyrzadzic ( przyprawic ) typu udka , karkowka nie wiem ile osob bedzie chetnych na grilla Mysle ze pierwszy grill trzeba zrobic tam gdzie Slawek pisze i dogadac sie na jakis wypad w teren
Dibo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Czyste to nie daleko mojej miejscowości nie jest tam tak źle kto będzie chciał to mogę poprowadzić z Żołyni. Ja z kolei dojadę z drugiej strony
Dawid0 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 pozdro dla kierownika srebrnego avanta, dziś koło południa na myjni BP koło tesco, zmierzył nas wzrokiem i odjechał :-)
sharg Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 pozdro dla kierownika srebrnego avanta, dziś koło południa na myjni BP koło tesco, zmierzył nas wzrokiem i odjechał :-) Ano pozdro, kminilem i kminilem i dopiero jak auta zobaczylem to zakminilem skad znam
Tygrysiczka Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jesli nie bylo by chetnych wiecej jak 10 osob to mozna jechac do mnie na dzialke Pod Lasem.. za***ista cisza, sasiedzi chetnie sluchaja muzyki nawet do 6 rano około 17 km za Rzeszowem.. można sie zebrać nawet na nocke, tylko jak mówię nie wiecej jak 10 osob bo sa tylko 3 łóżka a miejsca na podłodze nie za wiele na śpiwory Mam tam mały domek, z weranda i na grilla tam w sam raz mozna jechac Jakby ktos byl chetny to prosze bardzo. zawsze mozna zostac na noc i wrocic rano bo daleko do resy nie ma jakby co pisac ;P
TomekA4dtm Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Jestem tutaj nowy i mam do was pytanie gdzie w Rzeszowie moge odczytac bledy z komputera bo dzisiaj mi zaswiecila kontrolka check engine i nie wiem gdzie oprucz serwisu audi moge to zrobic. A auto jakie posiadam to Audi a4 b7 2.0 tfsi. od razu dziekuje z gory za informacje
wrclaguna Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Jestem tutaj nowy i mam do was pytanie gdzie w Rzeszowie moge odczytac bledy z komputera bo dzisiaj mi zaswiecila kontrolka check engine i nie wiem gdzie oprucz serwisu audi moge to zrobic. A auto jakie posiadam to Audi a4 b7 2.0 tfsi. od razu dziekuje z gory za informacje pisz na PW to dam ci namiary
grzes1150 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Jestem tutaj nowy i mam do was pytanie gdzie w Rzeszowie moge odczytac bledy z komputera bo dzisiaj mi zaswiecila kontrolka check engine i nie wiem gdzie oprucz serwisu audi moge to zrobic. A auto jakie posiadam to Audi a4 b7 2.0 tfsi. od razu dziekuje z gory za informacje Jeśli byś szukał dobrego mechanika to polecam Piotra F. z Łąki. No i zapraszamy na spota
TomekA4dtm Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 na spota zawitam 25 jak mi nic nie wypadnie
Tygrysiczka Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 nie jestem Panem ale tez chętnam
wrclaguna Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 nie jestem Panem ale tez chętnam o paniach zapomnialem ...
Rekomendowane odpowiedzi