slaweq Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 sławeq, dzięki za naklejki swoją droga - nieźle Ludu było wczoraj na Podpromiu, chyba wszystkie okoliczne Kluby miały spoty Nie ma za co A Ty nie chciałeś czasami jeszcze kubka klubowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Mam nadzieje że grilek jeszcze będzie powtórzony bo chcę sie na kolejnego załapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jedna z fotek z dzisiejszej mini sesji Reszte fotek z grilla wrzucę na dniach Slawek nie mam pytan sprzet to sprzet masz do robienia fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jedna z fotek z dzisiejszej mini sesji Reszte fotek z grilla wrzucę na dniach Slawek nie mam pytan sprzet to sprzet masz do robienia fot Grzesiu, co tam sprzet, fura robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Mam nadzieje że grilek jeszcze będzie powtórzony bo chcę sie na kolejnego załapać. Mirek, fotki z grześkowego rusztu są kuszące, co nie?? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 No ba. Siedze przed laptopem i mi ślinka cieknie A na budowie trzeba do 19 siedziec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Spoko, Tygrysiczka planuje zorganizować coś na swojej działce, także śledź wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 grill swietny, jak i caly spot wielkie brawa dla wrclaguna, odwaliles kawal dobrej roboty :oklaski: (jeszcze w zyciu tyle karkowki nie zjadlem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 grill swietny, jak i caly spot wielkie brawa dla wrclaguna, odwaliles kawal dobrej roboty :oklaski: (jeszcze w zyciu tyle karkowki nie zjadlem ) dokladnie koryto pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ciesze sie ze bylo milo wszyscy wrocili zadowoleni :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Podobno jakiś golf urwał zawieszenie na podpromiu a w drodze powrotnej też cos tam się podziało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 jak ktoś ma foto z podpromia to wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Podobno jakiś golf urwał zawieszenie na podpromiu a w drodze powrotnej też cos tam się podziało Może Młody ? On ma szczęście do takich rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 golf - ułańska fantazja + krawężnik = całe zawieszenie, felga i troche blacharki do roboty mitsu - najechał na kostkę brukową która leżała na asfalcie - zawieszka + felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Widzieliscie moze w niedziele VW Tubiś Edyszn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 cos pieknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 prawie RATstajl :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 co ludzie nie wymyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 nie wiecie gdzie można albo od kogo w resie pożyczyc lawete przyczepkę? nawet i za odpłatnością??? na kilka godzin , pilna sprawa bo jutro jade po auto bez OC i bez badan tech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Pozdro dla kolegi który mnie zaczepił wczoraj na podkarpackiej Sorki ale nie miałem za bardzo czasu na rozmowę ale zapraszamy na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi