Krupski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 witam serdecznie jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem audi a4 chciałbym sie spotkać i popytac co w audi "piszczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 wpadaj na spota juz pewnie wkrotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jak by ktoś coś na miejscu potrzebował w Resie to zapraszam -> http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam/all_b5_bardzo_duzo_czesci_do_16_18_i_18t_sedan_rzeszow-t131427.0.html;msg1573189#msg1573189 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupski Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ja na 99% bede moze kolega przyjedzie a4 oraz mniejsze audi a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 czy jakiś kolega od nas robił swojemu autku w sobotę o 0:00 pod mostem na podpromiu fotki|? myśmy mostem wracali i przyuważyli :-) a i pozdro dla kolegi GM co w 3 ławie siedział w niedziele o 10:00 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Slaweq wiesz cos o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 miałem krzyczeć z mostu :-) ale nie byłem pewny czy to klubowicz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Slaweq wiesz cos o tym Ale co konkretnie, bo nie czaje To chyba Twoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 hehe drugiego takiego w Resie nie ma jak mogli nie poznać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Przypadkowy minispot z Marcinem na myjce BP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 hehe drugiego takiego w Resie nie ma jak mogli nie poznać :gwizdanie: cieżko się nam wracało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 aaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Przypadkowy minispot z Marcinem na myjce BP z którym Marcinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubers Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 piekny czerwony avancik widziany w sobote w polanczyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 \\ pozdro dla kolegi GM co w 3 ławie siedział w niedziele o 10:00 :-) dzieki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 z którym Marcinem Nie ma Go na Forum ale ponieważ Audi łączy Ludzi na najblizszy spot juz ma przyjechać Pany, gdzie w Rzeszowie obszyję skórą kierownicę ? dzwoniłem tutaj http://www.favore.pl/5962_tapicer-tapicerstwo-uslugi-tapicerskie-tanio-rzeszow-podkarpackie.html ale facet chce kierę na 3 dni i 300 zeta . Jeszcze dwa dni bez kierownicy to bym pojeździł ale trzy to juz za długo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 z którym Marcinem Nie ma Go na Forum ale ponieważ Audi łączy Ludzi na najblizszy spot juz ma przyjechać Pany, gdzie w Rzeszowie obszyję skórą kierownicę ? dzwoniłem tutaj http://www.favore.pl/5962_tapicer-tapicerstwo-uslugi-tapicerskie-tanio-rzeszow-podkarpackie.html ale facet chce kierę na 3 dni i 300 zeta . Jeszcze dwa dni bez kierownicy to bym pojeździł ale trzy to juz za długo... ja znam w Budziwoju Pan Noga zajmuje sie tapicerka obszywa skora a nie taniej kupic uzywke na ALLEGRO :gwizdanie: jaka masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 taką. popielaty plastik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubers Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 taką. popielaty plastik ... bedzie ciezko (znam ten bol bo mam ten sam kolor ) ale jak masz troche czasu to w koncu upolujesz niedlugo bede mial taka do sprzedania tylko skora powycierana takze bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 piekny czerwony avancik widziany w sobote w polanczyku A tak rekreacyjnie 500 km Najgorszy w okolicach krosna był GRAD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi