Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 slaweq p.s. ja bylem przedwczoraj w kinie na Incepcji miedzy 21.15 a 23.45 wrclaguna, dasz się bujnąć na szpocie po placu Twoją zglebioną furmanką ? musicie mnie przekonać do gwinta na razie jest 78% zdecydowania zresztą mech15 mówi mi na PW że chce mi dać połowę kasy na glebę ... :gwizdanie: podobno to taki zwyczaj na Forum że Nowym robi się takie prezenty... :drool:
mech15 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 c**j w d*pę sławeq współczuje zresztą mech15 mówi mi na PW że chce mi dać połowę kasy na glebę ... :gwizdanie: podobno to taki zwyczaj na Forum że Nowym robi się takie prezenty... :drool: szalej nowy :thumbup: ale musisz mieć świadomość, że starsi forumowicze też mają swoje przywileje... :gwizdanie: :gwizdanie: więc możesz nawet nie wyjść na zero :decayed: :decayed:
slimaczek89rz Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 dobry wieczór :hi:jestem nowy.... śledzę Wasze forum od jakiegoś już czasu ale jakoś nie mogę sie zdecydować żeby przyjechać :wallbash:będę chciał jutro przyjechać się pokazć
wrclaguna Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 dobry wieczór :hi:jestem nowy.... śledzę Wasze forum od jakiegoś już czasu ale jakoś nie mogę sie zdecydować żeby przyjechać :wallbash:będę chciał jutro przyjechać się pokazć przyjezdzaj smialo wez pare flaszek to cie ugoscimy i przywitamy
grzes1150 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 dobry wieczór :hi:jestem nowy.... śledzę Wasze forum od jakiegoś już czasu ale jakoś nie mogę sie zdecydować żeby przyjechać :wallbash:będę chciał jutro przyjechać się pokazć przyjezdzaj smialo wez pare flaszek to cie ugoscimy i przywitamy Ja też mogę???
slimaczek89rz Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 pare znaczy ile??bo nie wiem jaka jest stawka wejściowa
grzes1150 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 pare znaczy ile??bo nie wiem jaka jest stawka wejściowa nie ma żdnych stawek wejściowych kolega sobie jaja robi
virus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 dobry wieczór :hi:jestem nowy.... śledzę Wasze forum od jakiegoś już czasu ale jakoś nie mogę sie zdecydować żeby przyjechać :wallbash:będę chciał jutro przyjechać się pokazć Nie ma się nad czym zastanawiać :gwizdanie: :gwizdanie: tylko trzeba przyjechać. Wejściówek nie ma ale skrzynkę możesz wziąć :kox:
mech15 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 dobry wieczór :hi:jestem nowy.... śledzę Wasze forum od jakiegoś już czasu ale jakoś nie mogę sie zdecydować żeby przyjechać :wallbash:będę chciał jutro przyjechać się pokazć no to jutro, razem ze SIXU'em macie akcję pod tytułem "Niech nas zobaczą" (wpiszcie w google jak nie jarzycie) :polew: :polew: Ja też mogę??? a nowa fura już gotowa??
grzes1150 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 dobry wieczór :hi:jestem nowy.... śledzę Wasze forum od jakiegoś już czasu ale jakoś nie mogę sie zdecydować żeby przyjechać :wallbash:będę chciał jutro przyjechać się pokazć no to jutro, razem ze SIXU'em macie akcję pod tytułem "Niech nas zobaczą" (wpiszcie w google jak nie jarzycie) :polew: :polew: Ja też mogę??? a nowa fura już gotowa?? Narazie muszę zmienić rozrząd, świece, olej, filtry i mam nadzieje że nie wiele więcej Dziś testowałem to nawet to chodzi
szogun0 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ku*wa dramat z moim autem ;( Strzelił mi pasek rozrządu ;( Wiem kto ma (miał) do sprzedania taki silnik. :gwizdanie:
miro_x Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Kur.... tobie strzelił pasek a u mnie się coś poj... i zniknęło napięcie na przepływówce. Na szczęście lmm działa bo sprawdzałem na innym aucie. Wrc ty sie może orientujesz bo pewnie to rozkładałeś. Czy w obudowie kompa są jakieś przekaźniki ? Bo podejrzewam że jakiś padł i nie mam przez to napięcia (-50 koni w aucie). Dodatkowo zginęły mi jeszcze wsteczne światła i padła jedna postojówka. Szlag. A stało się to w czasie jak robiłem rurki do IC. Wyjechałem z garażu w trasę a tam połowę mocy brak. Normalnie masakra.
slimaczek89rz Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 to ja chyba zrezygnuje............
virus Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to ja chyba zrezygnuje............ to nie rezygnuj będzie połowa skrzynki i nic się nie będzie działo :kox: a tak na poważnie to wpadaj śmiało przywitamy cię zdrowo
mech15 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Narazie muszę zmienić rozrząd, świece, olej, filtry i mam nadzieje że nie wiele więcej Dziś testowałem to nawet to chodzi chciałeś napisać - jutro na pewno nią będę :polew:
slaweq Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ku*wa dramat z moim autem ;( Strzelił mi pasek rozrządu ;( Wiem kto ma (miał) do sprzedania taki silnik. :gwizdanie: Ktoś z forum? Podaj jakies namiary, albo zapytaj, jak bys mógł, czy jeszcze ma [br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 09:31_________________________________________________ to ja chyba zrezygnuje............ Nie rezygnuj tylko wpadaj na spota Oni wszyscy sobie z Ciebie jaja robią. Jak masz jakiąś skrzyneczke to tylko do mnie z takimi rzeczami :naughty:
slimaczek89rz Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no to ja już nie wiem sam... brać skrzyneczkę czy nie brać?? oto jest pytanie dobra koniec tego OT. skrzyneczki i tak nie dostaniecie chyba że mi coś podpowiecie w sprawie audi, ale o tym na spocie :>
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 pare znaczy ile??bo nie wiem jaka jest stawka wejściowa więc tak : dla Każdego "dżony łoker" a dla mecha15 - łaciate ...
Rekomendowane odpowiedzi