Madas Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 cześć ekipa jak tam Sławcio Michaś się miewa ? i co ogólnie u Ciebie ?
aramis Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zapytał czy ktoś jest chętny do pracy w sobotę i chętnych nie było. W poprzednim miesiącu pracowałem 4 z 5 możliwych sobót. A że są problemy z płatnościami to teraz nikt nie chce nadliczbowo pracować. To w celach wychowawczych zwalnia się kilka osób.
slaweq Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 jak tam Sławcio Michaś się miewa ? i co ogólnie u Ciebie ? Siema Adaś Kope lat Michałek dobrze, rośnie, chodzi tylko straszny łobuz z niego U mnie juz nie tak dobrze, silnik mi sie rozleciał ;( Kilka stron wcześniej pisalem o tym. A jak tam Twoje kobitki się miewają? Najmłodsza zdrowa?
Madas Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 moje przeziębione ale już wychodzą na prostą ..... czytałem o Twoim silniku
slaweq Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 moje przeziębione ale już wychodzą na prostą ..... Teraz pogoda niestety będzie sprzyjała chorobom
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zapytał czy ktoś jest chętny do pracy w sobotę i chętnych nie było. W poprzednim miesiącu pracowałem 4 z 5 możliwych sobót. A że są problemy z płatnościami to teraz nikt nie chce nadliczbowo pracować. To w celach wychowawczych zwalnia się kilka osób. u mnie podobnie w firmie sie dzieje zarobki ....w dol w dol w dol kilka osob tez polecialo po 16 latach pracy w jednej firmie , najnizsza krajowa mam teraz i jedna noga chce sie zwolnic nie rozumiem tych pracodawcow przeciez za taka kase nikt nie przyjdzie ( na moje miejsce ) chyba ze sie myle jestem na stanowisku kierowca zaopatrzeniowiec przedstawiciel ds. export import (ogolnie 5 w 1 ) w zakladzie gdzie zatudnionych jest 56 osob ( w tym 99% jest kobiet ) szkoda slow
GM Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Pany kilka zaległych fotek pozostałe http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26946.new#new
GM Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 ogladalem Marcin :gwizdanie: :polew: :polew: szybki jesteś
slaweq Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 hehehehe niektóre zdjęcia są... :kox: :polew: :polew: Marcin Ty to masz oko
GM Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 wam też się tak pier....li forum? tak problem z zalogowaniem - teraz juz ok
LAKIER88 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Panowie szukam pracy jako mechanik samochodowy. Jestem po technikum samochodowym praktyke posiadam. Najlepiej w okolicach Rzeszowa jesli ktoś coś wie dajcie znac gg 6246964
Plugibugi Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Wg mnie Plugibugi, tak jak i każdy ma prawo żądać tego typu rzeczy bez podania przyczyny a czy to był żart, to niech sam wyjaśni Dzięki mechu15 Poprostu nie życzę sobie i tyle ale jak już jest filmik to niech zostanie koniec tematu.[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 22:29_________________________________________________Ps.mi też forum nie działało ale teraz jest git .
mech15 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Wg mnie Plugibugi, tak jak i każdy ma prawo żądać tego typu rzeczy bez podania przyczyny a czy to był żart, to niech sam wyjaśni Dzięki mechu15 Poprostu nie życzę sobie i tyle nie ma sprawy ale pamiętaj, że następnym razem nie płacę w twoim nowym burdelu, wezmę SIXUa, to zrozumie o co ci chodziło :decayed: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi