mech15 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 :gwizdanie: gwizdanie, ale do czego?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ale czad zdjęcie nr 2 jest najlepsze Tygrysiczka ? :gwizdanie:nie pamietam tamtego spota za dobrze... POCAŁUJ MNIE SERDECZNIE W DUPE! no nie wiem... w sumie to się nie znamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 moj braciak chodzil razem do klasy z wlascicielem sensor serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Panowie, ma ktoś może kabel który obsługuje tacho pro?? Bo będzie Mi Dawid0 zakładał fis'a a chciałbym ustawi taki przebieg jaki ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 :wink4:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 19:13_________________________________________________wszyscy imprezujecie?? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 :wink4:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 19:13_________________________________________________wszyscy imprezujecie?? :mysli: imprezujemy to dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 zgadaliście się na jakiś klubowy wypad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 zgadaliście się na jakiś klubowy wypad?? idziemy na laski popatrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 zgadaliście się na jakiś klubowy wypad?? idziemy na laski popatrzec a teraz kubica? :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 idziemy na laski popatrzec :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 idziemy na laski popatrzec :gwizdanie: nie, nie, nie Sixu my chodzimy i wolimy takie ; .... ale cóż staram się Ciebie zrozumiec - kto co lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Marcin zona by ci dala takie :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 dobry wybór SIXU :decayed: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Marcin zona by ci dala takie :bicz3: zobaczysz dziś ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 ale czad zdjęcie nr 2 jest najlepsze Tygrysiczka ? :gwizdanie:nie pamietam tamtego spota za dobrze... POCAŁUJ MNIE SERDECZNIE W DUPE! no nie wiem... w sumie to się nie znamy... Bardzo się cieszę że się nie znamy i mam nadzieje że sie nie poznamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 To jakim sposobem ma Cię pocalowac? Do tego "serdecznie" i dość intymnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 ale czad zdjęcie nr 2 jest najlepsze Tygrysiczka ? :gwizdanie:nie pamietam tamtego spota za dobrze... POCAŁUJ MNIE SERDECZNIE W DUPE! no nie wiem... w sumie to się nie znamy... Bardzo się cieszę że się nie znamy i mam nadzieje że sie nie poznamy! Aleś Ty nerwowa..., na żartach sie nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 No nie znam się. Po wydarzeniach na dziale moje a4 przestaly mnie bawic jakie kolwiek żarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Tygrysiczka, spróbuj tego : Waleriana - substancje zawarte w jej korzeniach działają bardzo fajnie na układ nerwowy, łagodzą stany napięcia, uczucie niepokoju, pomagają zasnąć. Lekko obniżają ciśnienie. Łyżeczkę suszonych ziół zalać filiżanką wrzątku. Po 5 minutach odcedzić. Pic dwa razy dziennie. Chmiel - działa także uspokajająco. Poza tym pomaga zasnąć, pomaga w stanach zmęczenia i wyczerpania organizmu, ułatwia trawienie. Łyżeczkę suszonych ziół zalać szklanką wrzątku. Po 10 minutach odcedzić. Pic dwa - trzy razy dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Zalatuje mi tu moją babcią Dobra może skończmy już co? do niczego to nie prowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi