harley22 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 miazga :polew: Ładna ciota skuterka nie opanować masakra.... brak słów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 ciekaw jestem jak by to wygladało na b6 http://moto.allegro.pl/unikat-felgi-bbs-challenge-19-5x112-opony-audi-vw-i1353964459.html kolega wuju takie mial moze i to jego chyba do mojego czerwonego te bbski by pasowały mam juz 4 komplety kól ale jedne więcej hmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 5 miesięcy i już ponad 15 tyś przejechane :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 5 miesięcy i już ponad 15 tyś przejechane :gwizdanie: ładnie :-) u mnie tak było po 15tys rocznie...a ostanie dwa lata po 45 tys km rocznie :-( można zbankrutowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 nawet mu to idzie http://www.youtube.com/watch?v=VOP8nn87cbA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupski Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 wrclaguna nie wiesz czy w b5 AVG są świece do podgrzewania płynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 wrclaguna nie wiesz czy w b5 AVG są świece do podgrzewania płynu sprawdz u siebie jak staniesz od strony pasażera i spojrzysz w miejsce skąd wychodzi wąż do nagrzewnicy to zobaczysz trzy kable podłączone do 3 świeczek wkręconych w głowicę wszystkie powinny miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 wrclaguna nie wiesz czy w b5 AVG są świece do podgrzewania płynu sprawdz u siebie jak staniesz od strony pasażera i spojrzysz w miejsce skąd wychodzi wąż do nagrzewnicy to zobaczysz trzy kable podłączone do 3 świeczek wkręconych w głowicę wszystkie powinny miec Te świeczki nie są wkręcone w głowice tylko w kruciec aluminiowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Te świeczki nie są wkręcone w głowice tylko w kruciec aluminiowy za silnikiem, przed grodzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 u nas w regionie sa takie bryki http://otomoto.pl/audi-rs4-C15284943.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 u nas w regionie sa takie bryki http://otomoto.pl/audi-rs4-C15284943.html Profanacja żeby w rs4 była kiera 4-ramienna :polew: (dzwon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Profanacja żeby w rs4 była kiera 4-ramienna :polew: (dzwon) jedyna multifunkcja w tamtych czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 http://aukro.cz/item1348571863_velorex_s_tp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITT33 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mąż do żony: - Kochanie pobawimy się w gwałt? - Nie!!! - I o to chodzi! Jaka jest różnica miedzy "erotyczne" a "perwersyjne"? - Erotyczne to gdy twoja dziewczyna sciąga majtki i rzuca je o ścianę. Perwersyjne, gdy się przykleją. Chłopak pyta dziewczynę: - Czy jak się kochamy, to wyobrażasz sobie, że jesteś z kimś innym? - Tak, z Bradem Pittem, a ty? - Ja też. Mąż wchodzi do łózka i szepcze żonie do ucha: -Nie mam slipek! -Jutro ci wypiorę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 o i przyszły mi dziś springi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 zakladaj i szykuj auto na Spota :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 zakladaj i szykuj auto na Spota :th: no co Ty za zimno a ja nie mam garażu tylko stodołę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 o i przyszły mi dziś springi czyli nie przyciął w h*ja? stodoła też dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 to że paczkę wysłał ponad tydzień po wpłacie na konto to wybaczę hehe no wiem że stodoła, dobra, kiedyś tam swapowałem nawet silnik ale wole jakoś poczekać do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 ja też bym czekał, bo nie wiadomo ile śniegu będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi