Plugibugi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 siemka ja bym przyjechał ale mam komunie przy okazji dziś na bp myjnia czarny B6 Avant blachy LBL ramka klubowa ktoś od nas z rz kupił furmankę ... czy zwiedza rzeszów hi
Damcio Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Nie zwiedza tylko sie uczy tak zazwyczaj co dwa tygodnie sobota/niedziela bujam po Rzeszowie.. Jutro akurat nie mam zajęć i wróciłem do domu a miałem zajechać na spota
slimaczek89rz Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 kto dziś się pluskał na basenie w nowej wsi? jak wracałem to stało hmm bordowe? chyba tak, a4 b5 z naklejeczką, końcówka rejestracjii 3p14 :gwizdanie: pewnie się mijalismy na basenie
Plugibugi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 kto dziś się pluskał na basenie w nowej wsi? jak wracałem to stało hmm bordowe? chyba tak, a4 b5 z naklejeczką, końcówka rejestracjii 3p14 :gwizdanie: pewnie się mijalismy na basenie pewnie kolega co widzieliśmy się na parkinku pod sądem nick chyba na a[br]Dopisany: 14 Maj 2011, 22:59_________________________________________________małe pytanko gdzie najlepiej kupić części chodzi mi o klocki tarcze przegub itp. sprawy w rzeszowie lub okolicy może jakaś hurtownia lub sklep nie w kolosalnych cenach tylko dobra rzecz w odpowiedniej cenie ...
slimaczek89rz Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 leon stalowawola.... byłeś może w piatek na juwenaliach? identyczne cabrio jak Twoje jechało i nie wiem czasem czy nie rejestracja rst
krzysmaj Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 _________________________________________________małe pytanko gdzie najlepiej kupić części chodzi mi o klocki tarcze przegub itp. sprawy w rzeszowie lub okolicy może jakaś hurtownia lub sklep nie w kolosalnych cenach tylko dobra rzecz w odpowiedniej cenie ... Podjedz na Reja wjeżdżając od Baczyńskiego. Po prawej stronie była chyba jakaś hurtownia, i na tej samej ulicy jest jeszcze Grojz-bardzo pomocni ludzie.
aramis Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 kto dziś się pluskał na basenie w nowej wsi? jak wracałem to stało hmm bordowe? chyba tak, a4 b5 z naklejeczką, końcówka rejestracjii 3p14 :gwizdanie: pewnie się mijalismy na basenie Ja z synalem moczyłem
witteekk855 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Witam panowie będzie dzis zlocik o 16 stej bo się wybieram ??? :>
sharg Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 " co do spotów, to nie opłaca się przyjeżdżać, mało aut, nikt nie ma VAGa, żadnego RSa też nie ma, wrclaguna modzi tylko swoje auto, a Prezes nie zaprasza pań o lekkich obyczajach "
leon_stalowawola Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 leon stalowawola.... byłeś może w piatek na juwenaliach? identyczne cabrio jak Twoje jechało i nie wiem czasem czy nie rejestracja rst byłem na juwenaliach............byłem byłem toczyłem się po Rzeszowie chwilę.....
aramis Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 kto dziś się pluskał na basenie w nowej wsi? jak wracałem to stało hmm bordowe? chyba tak, a4 b5 z naklejeczką, końcówka rejestracjii 3p14 :gwizdanie: pewnie się mijalismy na basenie pewnie kolega co widzieliśmy się na parkinku pod sądem nick chyba na a[br]Dopisany: 14 Maj 2011, 22:59_________________________________________________małe pytanko gdzie najlepiej kupić części chodzi mi o klocki tarcze przegub itp. sprawy w rzeszowie lub okolicy może jakaś hurtownia lub sklep nie w kolosalnych cenach tylko dobra rzecz w odpowiedniej cenie ... Co do zakupów to nie chcesz od TOM77 ?? Ma bardzo dobre ceny i dostawa kurierem niekiedy na drugi dzień do domku. Wielu się już przekonało że warto. A przegub rzeczywiście do wymiany bo było słychać terkotanie :gwizdanie:
slimaczek89rz Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 leon stalowawola.... byłeś może w piatek na juwenaliach? identyczne cabrio jak Twoje jechało i nie wiem czasem czy nie rejestracja rst byłem na juwenaliach............byłem byłem toczyłem się po Rzeszowie chwilę..... więc dobrze widziałem, jak jechałeś to ja akurat przechodziłem obok ja raczej zaglądne na spota
rafalx11 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Panowie mam takie pytanie . Znajomy planuje zakup : Ford Focus Kombi Diesel 1.6 TDCI 109KM , rok prod. 2006, przebieg 160 tys. km , i moje pytanie gdzie można by było sprawdzić w Rzeszowie silnik w tym samochodzie ? Salon Forda chce za przegląd 350 zł . Pozdrawiam
grzes1150 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 " co do spotów, to nie opłaca się przyjeżdżać, mało aut, nikt nie ma VAGa, żadnego RSa też nie ma, wrclaguna modzi tylko swoje auto, a Prezes nie zaprasza pań o lekkich obyczajach " Co zniechęcasz chłopaka? Jasne że spot będzie. małe pytanko gdzie najlepiej kupić części chodzi mi o klocki tarcze przegub itp. sprawy w rzeszowie lub okolicy może jakaś hurtownia lub sklep nie w kolosalnych cenach tylko dobra rzecz w odpowiedniej cenie ... Jak nie masz znajomości i mocnych rabatów w sklepach z częściami to zamawiaj wszystko u TOM77
wrclaguna Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Panowie mam takie pytanie . Znajomy planuje zakup : Ford Focus Kombi Diesel 1.6 TDCI 109KM , rok prod. 2006, przebieg 160 tys. km , i moje pytanie gdzie można by było sprawdzić w Rzeszowie silnik w tym samochodzie ? Salon Forda chce za przegląd 350 zł . Pozdrawiam troszke sobie cenia :gwizdanie: sprawdzales moze na forum forda , moze cos poleca
mech15 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 no to ile u K&K kosztuje przegląd przed zakupem np A4 B6??
Si?a Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 ja prawie gotowy, zjem i ruszam na spota... potrzebny będzie VAG . W sumie to ja już wcześniej przyjadę, przed 16 będę na podpromiu
rafalx11 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Nie szukałem na forum forda myślałem ze może ktos ma jakiś dodry warsztat lub mechanika co zna sie na fordach i sprawdził by taki samochód
Rekomendowane odpowiedzi