skalarx Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Panowie mam kilka startych opon i nie mam co z nimi zrobić Jest jakieś miejsce gdzie mogę to zostawić bez dopłacania do interesu? zawsze możesz też zjarac na podpromiu . Chłopaki z beeemdablju będą Ci bić brawo :oklaski:
pepik Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Koledzy znacie może kogoś kto zajmuje się obszywaniem kierownic, gałek itp. na podkarpaciu?
koman Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Koledzy znacie może kogoś kto zajmuje się obszywaniem kierownic, gałek itp. na podkarpaciu? w kolbuszowej na wprost komisu samochodowego i w mielcu tanio obszywa
pepik Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Koledzy znacie może kogoś kto zajmuje się obszywaniem kierownic, gałek itp. na podkarpaciu? w kolbuszowej na wprost komisu samochodowego i w mielcu tanio obszywa Dzięki kolego masz może numery tel.? Może znajdę w sieci Wysłałbym do kolegi z forum który robi to dobrze i tanio ale wtedy mam uziemione auto na tydz. a to nie wchodzi w grę, może tam obszyją od ręki
koman Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Koledzy znacie może kogoś kto zajmuje się obszywaniem kierownic, gałek itp. na podkarpaciu? w kolbuszowej na wprost komisu samochodowego i w mielcu tanio obszywa Dzięki kolego masz może numery tel.? Może znajdę w sieci Wysłałbym do kolegi z forum który robi to dobrze i tanio ale wtedy mam uziemione auto na tydz. a to nie wchodzi w grę, może tam obszyją od ręki nie był bym taki pewien
Si?a Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Macie może jakiegoś dobrego, zaprzyjaźnionego lakiernika z Rzeszowa lub okolic, który wystawi fakturę?
slimaczek89rz Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 a ja dziś bawie na majówce firmowej w Dymarce
Plugibugi Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 a ja dziś bawie na majówce firmowej w Dymarce to co jeszcze robisz na forum :gwizdanie: śmigaj się szykować :polew:
slimaczek89rz Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 czekam na kierowce potem kurs na Słocine i na Dąbrówki :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 a ja dziś bawie na majówce firmowej w Dymarce a przejeżdżałem po południu - ludzi od groma
notorious Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Mam do oddania po 10zł kociaki jak nizej.. matka ma bardziej puchata siersc (krzyzowka persa i dachowca) przez co jest jej wiecej. siersc długoscia standardowych rozmiarów.. Kotki beda zapewne identyczne 661500360 1. czarnuch 2. trój kolorowy śliczny 3. czarno biały na zdjeciach maja kilka tygodni wiec za okolo 2 tygodnie do odbioru. najlepiej odbiór w Sanoku.. z racji tego ze jestem z pod sanoka..lub u mnie pod domem... jak ktoś sam przyjedzie to oddam za darmo.. koty zdrowe!! u mnie w domu koty dozywaja spokojnej starosci.. a nie tak jak u nie ktorych ze sa zamykane w piwnicach stodolach garazach etc.. zdjecia kotów
slaweq Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 slaweq dawaj foty tego AMG63 :naughty: Nie zrobiłem bo miałem zły obiektyw Ale fura mega :kox:
slimaczek89rz Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 a ja dziś bawie na majówce firmowej w Dymarce a przejeżdżałem po południu - ludzi od groma impra w sumie od 13 bo to dla dzieci pracowników jeszcze było a potem......
slimaczek89rz Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 b6 cacy ale b8 lepsiejsze to masz to b8 już czy nie? :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Tak juz stoi przed domem stare B6 i nowe B8
Rekomendowane odpowiedzi