slimaczek89rz Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 chyba stałem koło niej dziś na światłach albo bardzo podobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 chyba stałem koło niej dziś na światłach albo bardzo podobna Trzabylo isc na kreske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 eeeeeeeee jeszcze by dostała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek180 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ktoś ją strasznie skrzywidził tymi felgami az bola oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAFAL Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Panowie taki błąd mi wywala: 537 regulacja lambda - poza specyfikacją wartość górna. o co kaman? Dodam, że po wykasowaniu powraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCaS_gr44 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 witam z jednym z kolegów rozmawiałem ostatnio na temat radia CONCERT że ma do sprzedania sprawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Panowie taki błąd mi wywala: 537 regulacja lambda - poza specyfikacją wartość górna. o co kaman? Dodam, że po wykasowaniu powraca 00537 - Lambda (Oxygen Sensor) rozporządzenia: górna granica Ewentualne objawy Lambda Control nieaktywny Silnik pracuje szorstki Możliwe przyczyny Okablowanie i / lub Connector (s) z / do sondy lambda (s) wadliwe Lambda Control / Sensor (s) wadliwe Wtryskiwacz (e) wadliwego / zablokowane Regulator ciśnienia paliwa uszkodzony Pompa paliwa uszkodzony Zbiornik paliwa pusty Możliwe rozwiązania Sprawdź Lambda Control / Sensors Sprawdź / Naprawa połączeń i / lub Connector (s) z / do sondy lambda (s) Sprawdź / Replace / Clean Wtryskiwacz (e) Sprawdź / Wymień regulator ciśnienia paliwa Sprawdź / wymienić pompę paliwa Sprawdź poziom paliwa 00537 - Lambda (Oxygen Sensor) rozporządzenia: dolna granica Ewentualne objawy Lambda Control nieaktywny Silnik pracuje szorstki Możliwe przyczyny Filtr z węglem aktywowanym Zawór elektromagnetyczny 1 (N80) przecieka / klejenia Wtryskiwacz wadliwe (nie zamykając całkowicie) Regulator ciśnienia paliwa uszkodzony Możliwe rozwiązania Sprawdź / Zamień węgiel aktywowany filtr zawór elektromagnetyczny 1 (N80) Sprawdź / Replace / Clean Wtryskiwacz (e) Sprawdź regulator ciśnienia paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 witam z jednym z kolegów rozmawiałem ostatnio na temat radia CONCERT że ma do sprzedania sprawna rozmawiałeś z shark-iem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAFAL Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Panowie taki błąd mi wywala: 537 regulacja lambda - poza specyfikacją wartość górna. o co kaman? Dodam, że po wykasowaniu powraca 00537 - Lambda (Oxygen Sensor) rozporządzenia: górna granica Ewentualne objawy Lambda Control nieaktywny Silnik pracuje szorstki Możliwe przyczyny Okablowanie i / lub Connector (s) z / do sondy lambda (s) wadliwe Lambda Control / Sensor (s) wadliwe Wtryskiwacz (e) wadliwego / zablokowane Regulator ciśnienia paliwa uszkodzony Pompa paliwa uszkodzony Zbiornik paliwa pusty Możliwe rozwiązania Sprawdź Lambda Control / Sensors Sprawdź / Naprawa połączeń i / lub Connector (s) z / do sondy lambda (s) Sprawdź / Replace / Clean Wtryskiwacz (e) Sprawdź / Wymień regulator ciśnienia paliwa Sprawdź / wymienić pompę paliwa Sprawdź poziom paliwa 00537 - Lambda (Oxygen Sensor) rozporządzenia: dolna granica Ewentualne objawy Lambda Control nieaktywny Silnik pracuje szorstki Możliwe przyczyny Filtr z węglem aktywowanym Zawór elektromagnetyczny 1 (N80) przecieka / klejenia Wtryskiwacz wadliwe (nie zamykając całkowicie) Regulator ciśnienia paliwa uszkodzony Możliwe rozwiązania Sprawdź / Zamień węgiel aktywowany filtr zawór elektromagnetyczny 1 (N80) Sprawdź / Replace / Clean Wtryskiwacz (e) Sprawdź regulator ciśnienia paliwa Grzegorz od czego zacząć żeby wykluczyć możliwe przyczyny, a usunąć to konkretną? Jak sprawdzić regulator ciśnienia paliwa, pompę paliwa, wtryskiwacz(e) i samą lambde? Poza tym, że ów błąd występuje nic się złego nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Grzesiek z czego masz te ladne opisy bo szukam rozwiązania problemu z moim a4 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=222248.msg2739089#msg2739089 Może mi coś podsuniesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Tu macie opisy KODY BLEDOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCaS_gr44 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 witam z jednym z kolegów rozmawiałem ostatnio na temat radia CONCERT że ma do sprzedania sprawna rozmawiałeś z shark-iem no dzieki wielkie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 witam z jednym z kolegów rozmawiałem ostatnio na temat radia CONCERT że ma do sprzedania sprawna rozmawiałeś z shark-iem no dzieki wielkie :good: To ze mna, niestety kolega juz sprzedal tego concerta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 pytanie do sharg i wszystkich chyba do ciebie nie pamiętam dokładnie gdzie można zrobić zbieżność (geometrę ) wspominałeś że sie gdzieś od wyzwolenia mieści zakład nowy jakis ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiczel Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Coś na rozluźnienie po pracy... http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-C21700254.html wrzucam tu bo widze ze jest na Rzeszowskich tablicach ale ciężko mi uwierzyć w taką okazje cenowa Bierz .... OKAZJA :gwizdanie: Z tego co pamietam to wisi od wiosny Coś na rozluźnienie po pracy... http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-C21700254.html wrzucam tu bo widze ze jest na Rzeszowskich tablicach ale ciężko mi uwierzyć w taką okazje cenowa A możecie mi powiedzieć jak laikowi dlaczego wisi od wiosny i nikt go nie kupuje? za 27k to przecież ja za B6 dałem więcej! o co kaman, tam jest jakaś homologacja na ciężarowe to pewnie cena netto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Coś na rozluźnienie po pracy... http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-C21700254.html wrzucam tu bo widze ze jest na Rzeszowskich tablicach ale ciężko mi uwierzyć w taką okazje cenowa Bierz .... OKAZJA :gwizdanie: Z tego co pamietam to wisi od wiosny Coś na rozluźnienie po pracy... http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-C21700254.html wrzucam tu bo widze ze jest na Rzeszowskich tablicach ale ciężko mi uwierzyć w taką okazje cenowa A możecie mi powiedzieć jak laikowi dlaczego wisi od wiosny i nikt go nie kupuje? za 27k to przecież ja za B6 dałem więcej! o co kaman, tam jest jakaś homologacja na ciężarowe to pewnie cena netto? :mysli: ..... a moze autko jest jeszcze w leasing-u i pozostaje jeszcze kredyt do splaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Coś na rozluźnienie po pracy... http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-C21700254.html wrzucam tu bo widze ze jest na Rzeszowskich tablicach ale ciężko mi uwierzyć w taką okazje cenowa Bierz .... OKAZJA :gwizdanie: Z tego co pamietam to wisi od wiosny Coś na rozluźnienie po pracy... http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-C21700254.html wrzucam tu bo widze ze jest na Rzeszowskich tablicach ale ciężko mi uwierzyć w taką okazje cenowa A możecie mi powiedzieć jak laikowi dlaczego wisi od wiosny i nikt go nie kupuje? za 27k to przecież ja za B6 dałem więcej! o co kaman, tam jest jakaś homologacja na ciężarowe to pewnie cena netto? Ogladalem ja jak szukalem B8 Cena na wiosne byla okolo 92 tys. i nie mam pojecia do czego zmierza teraz sprzedajacy . Wystarczy zadzwonic i powiedziec ze .... biore i jade z kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiczel Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 O to może być leasing prawdopodobne skoro nikt się nie połasił na taką okazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 był ktos wczoraj na podrpomiu bo przejechałem z ciekawości o 16:27 i żadnego a4 nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 był ktos wczoraj na podrpomiu bo przejechałem z ciekawości o 16:27 i żadnego a4 nie widziałem SPOT jest w tą NIEDZIELE czyli 27.11 o 16.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi