slaweq Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja tez mysle ze raz w miesiacu bedzie ok i proponuje kazda pierwszą sobote lub niedziele miesiaca np. 2 luty 1 marzec 5 kwiecien itd... Co Wy na to?
Hauzer Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja bym wolał ostatni tydzień miesiąca ale jak będzie początek to się dostosuję. Poczekajmy jeszcze trochę, niech inni powiedzą czy im pasi i można trochę edytować pierwszy post. Jakiś mini kalendarz dopisać można by
slaweq Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mi jest obojetna ktora to bedzie sobota, dalem propozycje z pierwszą bo tak najprosciej A stały mini kalendarzyk w pierwszym poscie to dobry pomysł
Hauzer Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 No to widze małe zainteresowanie to wpisujemy pierwszą niedzielę każdego miesiąca od lutego jedziemy z koksem
slaweq Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2008 oki Hauzer, pierwsza niedziela kazdego miesiaca to bedzie wygladalo tak: 3 luty 2 marzec 6 kwiecień 4 maj (?) długi weekend, moze nie byc ludzi proponuje zamiane na 11 maj:) 1 czerwca 6 lipca 3 sierpnia 7 wrzesnia 5 październik 2 listopad 7 grudzień Teraz niech reszta sie wypowie o tym
ykk Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 slaweq a moze zbierajcie 1 piatki miesiaca..
Hauzer Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dla mnie ok, majówke się ustali pewnie bliżej maja [br]Dopisany: 07-01-2008, 22:18:11_________________________________________________ slaweq a moze zbierajcie 1 piatki miesiaca.. spowiedź grupowa po spocie ;p kto ile nakłamał o swoich A4wórkach ;p
ykk Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Hauzer albo jakiego ksiedza z A4 na spotach miec..
Hauzer Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Pewnie by się jakis znalazł , szuder gdzie Ty pracujesz
slaweq Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2008 nie no nie mam pytan do Ciebie, rozwalasz mnie normalnie ykk :polew: a wracając do spotów... wstepne terminy są..., godzin chyba nie ma sensu ustalać bo teraz dzień bedzie coraz dłuższy to ustalimy na bieżąco
ykk Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 slaweq :evil: Pod choinke dostalem 15 lizakow.. ale juz ich nie ma.. Jaka pogoda na Podkarpaciu..?
Hauzer Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ciepło jak na zime i plucha już tą pogodą, w zimie ma byc zimno i sniegu po pachy
slaweq Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jaka pogoda na Podkarpaciu..? Pogoda najgorsza z mozliwych... temp w granicach zera, wszystko marznie na drogach, sypią solą i ogolnie syf
Hauzer Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mówisz, że wiosna idzie tylko jak nagle przyjdzie mróz to będzie
angela Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Slaweq gratuluje rozowego kolorku :oklaski:
Hauzer Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Niemcom gratulujemy marki Audi a slaweqowi różowego koloru
Szuder Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Czyli co miesięczne spoty już ustalone...
Rekomendowane odpowiedzi