I r o Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 fun to jest ośką na letnich chyba dla blacharza.... czas pokaże
Gość harry19-19 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 26 stycznia zdecydowanie będę a kto z was będzie
tomekhxc Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 26 stycznia zdecydowanie będę a kto z was będzie ja odpadam, w sobote szykuje mi sie ostre wiec w niedziele nawet nie patrze w strone garazu
MaciekW. Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja też mam dzisiaj ochotę trochę po całym tygodniu abstynencji ; poza tym jutro wyjątkowo zamiast na 18 to na 16 muszę być w pracy więc pewnie też nie dotrę
sumoss Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ale nas było łoooooooooooo dobrze ze parking taki duzy :D:D
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 ja dzisiaj zaliczyłem łyżwy pierwszy raz w życiu i ani raz na d*pę nie siadłem polecam objechałem 200 kilosów - Dębica i okolice
Marc!n Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 miałem jechać ale drogi takie białe... wolałem się pokręcić u siebie po "mieście" To już 2 zima z Q a mi się chyba nigdy ten napęd nie znudzi
wojtaszek18 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 he he nie narzekaj, tak nasze czarnuchy jak byly zapalone narobiły spalin, że aż ochroniarz przyszedl na interwencje hehe ja nie narzekam i pozdrawiam :cheesy
sumoss Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 he he nie narzekaj, tak nasze czarnuchy jak byly zapalone narobiły spalin, że aż ochroniarz przyszedl na interwencje hehe ja nie narzekam i pozdrawiam :cheesy hahaha ale ja i tak nie zdarzylem sb zagrzac przez ten czas :D
Gość Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 mnie to już słów brak jak słyszę takie info
Gość Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 zniknął post - skradziono białe B8. ................................. z kolei dzisiaj rano 50 metrów od mojego domku było "Oszukać przeznaczenie VIII". Gościu osobówką wymijał na trzeciego cięzarówkę która wiozła bale drewna - naczepa wskutek nagłego hamowania się przewróciła a bale rozsypały się po całej drodze , przy okazji trafiając osobową alfę romeo. Na szczęście dostał przód a kabina cała, Kierowca z alfy powinien chyba pójść na jakąś pielgrzymkę. Sprawca wypadku oczywiście sperdolił .
Slawek Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Gdzie to B8 skradzione? Mam pytanie może wiecie, czy adapterki sprysków są w ASO od ręki czy na zamówienie? (I ewentualnie uszczelka czujnika sprysków)
Gość Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 adapterki sprysków dostępne 7 sztuk - info z przedwczoraj 5pln za sztukę
sumoss Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Sławek jednak radio nie sciaga samoczynnie fal musze ustawiac recznie ale i tak go w zasadzie nie slucham bo mam inny bajer a bedziesz w niedziele na parkingu ??
Slawek Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 adapterki sprysków dostępne 7 sztuk - info z przedwczoraj 5pln za sztukę No dzięki Jarek, no cena kurcze nie zła za kawałek plasticzku, jeszcze rok temu były po 2,80 zł (sprawdzałem komuś wtedy), ale cholera wtedy nie myślałem o spryskach A udało mi się podgrzewane mgiełkowe wyrwać za 40 zł za 2 szt. Sławek jednak radio nie sciaga samoczynnie fal musze ustawiac recznie ale i tak go w zasadzie nie slucham bo mam inny bajer a bedziesz w niedziele na parkingu ?? A moze gdzieś to w opcjach jest, u mnie na bieżąco lista aktualnie dostępnych stacji się pojawia. Czy będę w niedzielę nie wiem jeszcze ale mam pewną sprawę do Ciebie. Przy okazji powiem Ci że mam już softy TV free i podobno da radę po dziwnych kombinacjach by był polski i TV free.
Chemik21 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Kupowałem adapterki z miesiąc temu to płaciłem 2.8 za sztukę. Slawek gdzie dorwałeś spryski?
Slawek Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 W knapiku czy Autorudzie kupowałeś? Spryski znalazłem na allegro, były 2 szt. jedna po 20 zł + 7 zł przesyłka, zadzwoniłem i zaproponował 2 szt. poza allegro z wysyłką za 40 zł
Rekomendowane odpowiedzi