Gość harry19-19 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 spocik udany , podziękował Panom i do następnego , a teraz właśnie sobie tylko brakuje mi kogoś
Slawek Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zostałem zaproszony na obiad, nie mogłem odmówić. Piję wasze zdrowie
Hołowczyc20 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja również dziękuje za udany spot,miło było pogadać jak również obejrzeć A6-tke Harrego która robi wrażenie :naughty: i do następnego.
FPek Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Kolego w Rzeszowie na ul. Budziwojskiej jest dobry tapicer, 100 zł za wymianę boczka. A z regeneracją nie wiem jak;/ Spocik udany tego tez znam:p jego wszyscy znaja Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Jarek te felgi chcesz prostować ? Edytowane 2 Lutego 2015 przez FPek
Gość Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Nie prostować tylko malować Nie te, to są pancerne, pokryte czarnym złotem stalówki na 10-letnich zimówkach KUMHO RULEZZZ - lep na d*py.
FPek Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Nie prostować tylko malować lep na d*py. no wiadomo widać jak siedzi maszyna na ziemi szwarc edyszyn Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Pany, nie jedzie Któryś z Was w najbliższych dniach do Warszawy ? Trzeba mi zderzak podrzucić do Stolicy .
tomekhxc Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Pany, nie jedzie Któryś z Was w najbliższych dniach do Warszawy ? Trzeba mi zderzak podrzucić do Stolicy . jutro leci DHL GLS UPS i inni
Gość Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 lecieć to Ty SE możesz ale do sracza Tomuś ... przecież nie za darmo - jeśli ktoś by się wybierał to się dorzucę na paliwko a jeśli nie to pojedzie kurierem.
tomekhxc Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 hello Panoczki, może by tak ustawić nasza ekipe z podkarpacia którzy się wybierają do BT na wspólny wyjazd ?
Gość Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Bierz Harrego - w końcu z Nim masz spać w pokoju
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 hello Panoczki, może by tak ustawić nasza ekipe z podkarpacia którzy się wybierają do BT na wspólny wyjazd ? nie widzę w tym żadnego problemu Sławek jedzie i Wrclaguna ,Sławeq , no i kłaniam się Harry tylko nie wiem czy wyjadę w czwartek czy w Piątek to już ugadam z Sławkiem
rs dziadek Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Pany byłby ktoś chętny na 2 dinowe radio ALPINE model IVA-W200Ri funkiel nówka z pudełkiem,instrukcją i okablowaniem w dobrej cenie jakieś 1000-1100 pln? Oczywiście legalne.
tomekhxc Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 hello Panoczki, może by tak ustawić nasza ekipe z podkarpacia którzy się wybierają do BT na wspólny wyjazd ? nie widzę w tym żadnego problemu Sławek jedzie i Wrclaguna ,Sławeq , no i kłaniam się Harry tylko nie wiem czy wyjadę w czwartek czy w Piątek to już ugadam z Sławkiem proponuje wspólnie ustalić i razem wyjechać o ile będzie taka możliwość
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 hello Panoczki, może by tak ustawić nasza ekipe z podkarpacia którzy się wybierają do BT na wspólny wyjazd ? nie widzę w tym żadnego problemu Sławek jedzie i Wrclaguna ,Sławeq , no i kłaniam się Harry tylko nie wiem czy wyjadę w czwartek czy w Piątek to już ugadam z Sławkiem proponuje wspólnie ustalić i razem wyjechać o ile będzie taka możliwość
Amigo88 Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 13 Lutego 2015 przez Amigo88
Slawek Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 hello Panoczki, może by tak ustawić nasza ekipe z podkarpacia którzy się wybierają do BT na wspólny wyjazd ? nie widzę w tym żadnego problemu Sławek jedzie i Wrclaguna ,Sławeq , no i kłaniam się Harry tylko nie wiem czy wyjadę w czwartek czy w Piątek to już ugadam z Sławkiem proponuje wspólnie ustalić i razem wyjechać o ile będzie taka możliwość Tak, właśnie wszystko od możliwości zależy
Rekomendowane odpowiedzi