Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ABC] V6 | Quattro |Fake| | kamera| 2DIN | JR15!! | UP UP seazon 2K17 by darek995 !

darek995

Rekomendowane odpowiedzi

To teraz montować ale najpier zaciski tył zregenerować a potem ogarnąć środek, dekory itp bo za *uja czasu nie mam na to :/

---------- Post dopisany 16-09-2013 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 12:11 ----------

Pany co mówicie o felach RH phoenix ? tak to wygląda http://data.motor-talk.de/data/galleries/42326/2880651/dscf0312-62796.jpg

nie wygląda:kwasny:

To teraz montować ale najpier zaciski tył zregenerować a potem ogarnąć środek, dekory itp bo za *uja czasu nie mam na to :/

---------- Post dopisany 16-09-2013 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 12:11 ----------

Pany co mówicie o felach RH phoenix ? tak to wygląda http://data.motor-talk.de/data/galleries/42326/2880651/dscf0312-62796.jpg

nie wygląda:kwasny:

Juz sie z nich wyłączyłem czekam na zimę i dopiero kupie cos na lato :) Michał dzieki za dobre słowo :) mody oczywiście bedą szły dalej i xenon ogarnalem, przetwornica jednak :/

Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2

Teraz tylko pierścionek :grin: Arek muszę pomyśleć o tych kosmetykach.

dawaj cynka nie ma problemu :) ja z nich korzystam i mega zadowolony jestem

mam nadzieje że w październiku będzie ładna pogoda jeszcze bo będę miał mały urlop i muszę zrobić heble z tyłu, wypolerować auto jak dam rade, i lampkę polift zrezać. Niedługo zimówki co nie ?:grin:

Ja też się w plener planuje wybrać tylko z fotografem się nie mogę zgrać :grin: albo auto dla mnie jeszcze nie gotowe :polew:

JONNYxPL dziękować będzie lepiej.

A zimówki 1 grudnia o ile nie pada śnieg albo nie jest zimno :decayed: Michał a Ty na wulkanizacji robisz?

I jaja cena może byc PW :) bo narazie sie rozpatruje może na zimę zarzuce 16 mam 15 ale moge opylic :)

Ok ok ja na dniach zaczynam znowu walkę z xenonani i ustawieniem gazu u ghosta( Łukasza) bo nie jest tak jak powinno. No i od 7 urlop to hamulce i inne pierdy :/

eno to heble konkret beda ;D a ja walcze od 3 dni bo mi srodek zalewa i woda sie od kierowcy dostaje z kumplem stwierdzilismy ze tam gdzie komputer sie znajdue przy podszybiu :facepalm: i w poniedziałek oczekiwanie za xenonem i halogenami :naughty:

No ja halo tez muszę dorezac bo seria jest droga fhuj :D No a zalewa Cie odpływ od strony kierowcy albo cos po kablach leci jedno z nich:)

No ja halo tez muszę dorezac bo seria jest droga fhuj :D No a zalewa Cie odpływ od strony kierowcy albo cos po kablach leci jedno z nich:)

ładuj ze Skody Felicji jak ja zapkowałem :grin:

2bpx.jpg