paput Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To teraz montować ale najpier zaciski tył zregenerować a potem ogarnąć środek, dekory itp bo za *uja czasu nie mam na to :/---------- Post dopisany 16-09-2013 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 12:11 ---------- Pany co mówicie o felach RH phoenix ? tak to wygląda http://data.motor-talk.de/data/galleries/42326/2880651/dscf0312-62796.jpg nie wygląda:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To teraz montować ale najpier zaciski tył zregenerować a potem ogarnąć środek, dekory itp bo za *uja czasu nie mam na to :/---------- Post dopisany 16-09-2013 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 12:11 ---------- Pany co mówicie o felach RH phoenix ? tak to wygląda http://data.motor-talk.de/data/galleries/42326/2880651/dscf0312-62796.jpg nie wygląda:kwasny: Juz sie z nich wyłączyłem czekam na zimę i dopiero kupie cos na lato Michał dzieki za dobre słowo mody oczywiście bedą szły dalej i xenon ogarnalem, przetwornica jednak :/ Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 a jednak przetwornica i jeszcze pierścionek został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Teraz tylko pierścionek Arek muszę pomyśleć o tych kosmetykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Teraz tylko pierścionek Arek muszę pomyśleć o tych kosmetykach. dawaj cynka nie ma problemu ja z nich korzystam i mega zadowolony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 mam nadzieje że w październiku będzie ładna pogoda jeszcze bo będę miał mały urlop i muszę zrobić heble z tyłu, wypolerować auto jak dam rade, i lampkę polift zrezać. Niedługo zimówki co nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JONNYxPL Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 niezły sedan:slina: i mody zacne:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 stal dopiero po 1 listopada bo jeszcze plener musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 zimówki zakłada sie z początkiem grudnia:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ja bym w pracy nie założył w grudniu bo mam zapierdziel bo sezon na wymienianie zaczął by sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja też się w plener planuje wybrać tylko z fotografem się nie mogę zgrać albo auto dla mnie jeszcze nie gotowe JONNYxPL dziękować będzie lepiej. A zimówki 1 grudnia o ile nie pada śnieg albo nie jest zimno Michał a Ty na wulkanizacji robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 A masz możliwość cos załatwić w dobrej cenie np. Zima 16"? Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Postaram sie nawet bardzo ładne używki ) 205/55 r16 ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 I jaja cena może byc PW bo narazie sie rozpatruje może na zimę zarzuce 16 mam 15 ale moge opylic Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ok w poniedziałek ide do pracy to Ci napisze na PW jaka cena 15 i 16 bo nie wiem bo miałem urlop ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ok ok ja na dniach zaczynam znowu walkę z xenonani i ustawieniem gazu u ghosta( Łukasza) bo nie jest tak jak powinno. No i od 7 urlop to hamulce i inne pierdy :/ Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 eno to heble konkret beda ;D a ja walcze od 3 dni bo mi srodek zalewa i woda sie od kierowcy dostaje z kumplem stwierdzilismy ze tam gdzie komputer sie znajdue przy podszybiu i w poniedziałek oczekiwanie za xenonem i halogenami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 No ja halo tez muszę dorezac bo seria jest droga fhuj No a zalewa Cie odpływ od strony kierowcy albo cos po kablach leci jedno z nich:) Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 No ja halo tez muszę dorezac bo seria jest droga fhuj No a zalewa Cie odpływ od strony kierowcy albo cos po kablach leci jedno z nich:)Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 ładuj ze Skody Felicji jak ja zapkowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi