Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Koła 195/65/15 czy 225/40/18. Które wybrac?! POMOCY! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie jak kupiłem swoją auderke to dostałem łysawe 18' na ładnych alusach i teraz musze kupić do nich nowe oponki co jest kosztem lekko 1500zł:whistling: a dzisiaj kumpel wyszedł z propozycją że sprzeda mi 15' aluski z takimi sobie oponami 195/65/15 i chce za całe koła 1200zł. Myślę czy by nie kupić tych kół od kumpla na jeden sezon i na zime mieć te alusy 15' a na drugi sezon dopiero kupić sobie 225/40/18. Proszę was o pomoc co o tym sądzicie. :wink:

DSC_0114_1.jpg

tak wygląda na tych 15'

DSC_0079_1.jpg

a tak wygląda na 18' :wink:

DSC_0115_1.jpg

DSC_0116_1.jpg

DSC_0123_1.jpg

DSC_0125_1.jpg

Opublikowano

jakpiszesz ze opony takie sobie na tych 15 to ja bym sie zastanowil czy warto:whistling:

Opublikowano

Za 1200zl powinny byc te 15'' z prawie nowymi oponami,jak nie to niewarte tej ceny.

Opublikowano

Ladne 18:grin::naughty:

Opublikowano

Jak dobrze poszukasz to za 1200zł kupisz ładne używane oponki 18 i starczy Ci jeszcze na ori alu 15 na zimę :wink:

Opublikowano

Szkoda tych 18 , chyba że 15 były by z oponami prawie igłami..a nie takimi sobie....

a jak założysz 15 na auto naprawede zaczniesz żałować.....( jeśli chodzi o wygląd oczywiście )

Opublikowano

15 tak, ale na zime, mozna juz znalesc za 400-500 zl ori, do tego opona nowa, mysle ze w 200-220 sie zmiescisz z fulda

wiec za 1200 to zadna okazja, jesli opony sie koncza

na 18 pieknie wyglada

Opublikowano

Dzięki chłopaki w takim razie zostawiam moje cudne 18' i kupuje nowe lacze:decayed: a za te 15' będę musiał mu podziękować bo fakt że się nie opłaca raczej

Opublikowano

zobacz sobie jak auto wyglada na 18:kox: i gdzie Ty chcesz tam 15 ladowac:decayed: